Objave

InfoSlovenija
3593
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19131.jpg

MARSEN, DOMŽALE

Breznikova cesta 78, Domžale, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 6209838
MARSEN, DOMŽALE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19131.jpg +386 (0)1 7211218 5 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju MARSEN uspešno poslujemo že 10 let in smo veseli, da smo vam lahko opremili vašo spalnico z našimi izdelki, kot so: masivne postelje, vzmetnice, ležišča in vzglavniki. Stremimo k temu, da izbiramo najkvalitetnejše materiale in vam s tem zagotovimo pravi izdelek, ki ustreza vašim potrebam in željam.

Spalnica je od vseh prostorov v stanovanju najobčutljivejši del, kjer se izražajo naše navade in medsebojni odnosi v družini. Spanje omogoča počitek, rast in regeneracijo vsega telesa. Kakovost spanja pa vpliva na naše počutje in posledično tudi na vsa ostala področja v življenju. V fazi spanja se izločajo hormoni, ki blagodejno vplivajo na imunski sistem. Dejstvo je, da v spalnici preživimo tretjino svojega življenja, zato je še kako pomembno, kašno je naše ležišče.

Na trgu obstaja veliko raznovrstnih izdelkov iz naravnih in sintetičnih materialov, katera pa se delijo na žepkasta vzmetenja, latexova jedra ter spominske pene. Toda kljub temu se nam poraja dvom, kašno ležišče je primerno za nas? Priporočljivo je, da samo ležišče izberemo glede na telesno težo, ter da vsebuje čim več naravnih materialov, saj je skoraj tretjina ljudi preobčutljivih na različne alergene iz okolja. Najpogostejšo težavo povzročajo pršice. Pri tem je pomembno, da so same prevleke antistatične in antibakteriološke, namreč takšne prevleke preprečujejo zadrževanje pršic v vzmetnici. Ko se odločamo za nove vzmetnice se moramo zavedati, da je nakup dolgoročna odločitev ter da se moramo dobro informirati, kaj je za naše telo najprimernejše.

Priporočamo vam, da obiščete naš spalni salon, kjer bomo s skupnimi močmi našli optimalno rešitev. Vzmetnice izdelujemo ročno in po meri, tako da se lahko prilagodi ležišče tudi bolj specifičnim željam in potrebam.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

 • res toplo priporočam

  ,

  Kvalitetno svetovanje, prfekten izdelek. Kvaliteten proces od začetka do konca dostave za čisto 5.
  Rate this review:

Hitri kontakt

Breznikova cesta 78, Domžale, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

 • Poslovna oblika:
 • Marsen Peterka Marko, s.p.
 • Davčna št.:
 • 99046385
 • Faks:
 • +386 (0)1 6209838