APARTMAJI JUS, KRANJSKA GORA

Zgornje Rute 100 , Gozd Martuljek, Gorenjska +386 (0)45 880 619
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vesna Jus - sobodajalka
  • Davčna št.:
  • 88636950
  • E-mail:
Nudimo najem apartmaja za 4 – 9 oseb. Nahajamo se v idilični vasici Gozd Martuljek blizu Kranjske Gore. Locirani smo v neposredni bližini smuščišča Gozd Martuljek, s  prekrasnim pogledom na svetovno znano Špikovo skupino.

Obdajajo nas tekaške steze, sankaška proga in mnogo iztočnih pohodniških poti. Od smučarskega centra Kranjska Gora smo oddaljeni le 3 km. Posebnost naših apartmajev je, da ima vsaka soba svoj balkon.

V apartmaju, velikem 100 m2 (celo zgornje nadstropje) se nahajajo tri spalnice, kopalnica, velika dnevna soba, jedilnica in kuhinja. Apartma je polno opremljen, tudi z brezžičnim internetom in kabelsko LCD televizijo. V ponudbo je vključena tudi posteljnina in dve brisači po osebi.

Prva spalnica
ima zakonsko posteljo in balkon.

Druga spalnica je manjša dvo-posteljna z balkonom.

Tretja spalnica je tro-posteljna (pograd + samostojna postelja), z balkonom.

V dnevni sobi je raztegljiv kavč (dve dodatni ležišči), kabelska televizija, kabelski internet in jedilna miza za 4 osebe. Dnevna soba ima prav tako velik balkon.

Kuhinja je opremljena z vso posodo, hladilnikom, zmrzovalnikom, pomivalnim strojem, pečico in steklokeramično ploščo. V kuhinji se nahaja radio. V našo ponudbo so vključene kuhinjske krpe, tabletke za pranje v pomivalnem stroju in čistila. V jedilnem kotu kuhinje je raztegljiva miza in šest stolov.

V kopalnici se nahaja kopalna kad, wc in pralni stroj.

Nudimo vam možnost uporabe vrta in prostora za shranjevanje smuči. Apartmaju pripada tudi lastno parkirišče.

Hišnim ljubljenčkom lahko namenite prostor v zunanjem pesjaku s pasjo hiško. Vstop hišnim ljubljenčkom v apartma ni dovoljen.

AKTIVNOSTI

Kako preživeti dopust v Zgornjesavski dolini? Priporočamo vam nekaj aktivnosti, ki so vam na voljo v našem kraju ali v bližini. Predlagamo pa vam tudi nekaj zanimivih izletov.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si