APARTMAJI PR PEKU, MOJSTRANA

Triglavska cesta 26 , Mojstrana, Gorenjska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Oddaja apartmajev Pr' peku, Barbara Zemljak s.p.
  • Davčna št.:
  • 66263417
  • Kontaktna oseba:
  • Barbara Zemljak
  • E-mail:
OPIS

Mark & Barbara vas pozdravljava v apartmaju »Pr' Peku« v osrčju Mojstrane. Zaradi svoje centralne lege in s tem neposredne bližine trgovine, gostiln in restavracij, je apartma idealen za krajše ali daljše namestitve.

Apartma se nahaja v prvem nadstropju prenovljene starejše hiše, v kateri je bila včasih vaška pekarna. Apartma je s svojimi 85m2 izredno prostoren in opremljen z modernimi in luksuznimi pripomočki, opremo in pohištvom, brezplačnim brezžičnim internetom in veliko teraso z neposrednim pogledom na gore.

Apartma sprejme od 2-8 oseb, cena najema pa se prilagodi številu oseb. V kolikor bi potrebovali dodatne informacije vas vabiva, da obiščete spletno stran www.mojstrana.co.uk (ŠE V DELU 02/04/2013).

Adobe PDF icon 50Pr'Peku cenik slo


DESCRIPTION

Mark & Barbara welcome you to Mojstrana and apartment “Pr Peku”. Its central position close to shops, bars, and restaurants, is ideal for short or long stays.

The first floor apartment is part of an old house in the center of Mojstrana which was formally a bakery. The apartment is a spacious 85m2, it is equipped with modern, luxury appliances, fixtures and furniture, with free wireless internet, and a large terrace with clear views to the mountains.

The apartment accommodates 2 to 8 people, with a price structure to match. Please visit www.mojstrana.co.uk (under construction 2/04/13) for more information.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si