Brezplačne informacije 080 34 22

APARTMAJI STANARJEVI, ŠTANJEL

Štanjel 29 , Štanjel, Obalno-kraška +386 (0)31 389 621
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vesna Černe - sobodajalka - Apartmaji Stanarjevi
  • Davčna št.:
  • 84004525
  • E-mail:
Štanjel - mesto kamna in zanimive arhitekture - vabi, da ga obiščete. Njegove ulice pripovedujejo različne zgodbe: nekatere so že pozabljene, nekatere se obujajo in druge spet živijo...

S hriba je prelep razgled na Kras in proti Vipavski dolini. Ob sončnem zahodu je mogoče videti tudi morje. V jasni noči je videti Rimska cesta zelo blizu... Sonce vzide nekje za Nanosom, ob tem dviguje meglice iz doline Branice, osvetli kamen in na drugi strani oblikuje sence. Igra svetlobe in sence se nadaljuje ves dan do sončnega zahoda, ki nebo in kamne obarva z rdečo.


Apartmaji

Apartma je zasnovan kot samostojna bivalna enota znotraj strnjenega vaškega naselja. Nahaja se v zadnji vrsti hiš za vaškim zvonikom tik pod Gledanico.

1.Apartma meri 26 kvadratnih metrov in je namenjen za bivanje dveh oseb. Na vašo željo lahko dodamo tretje pomožno ležišče.

2. Apartma meri 27 kvadratnih metrov in je namenjen za bivanje dveh oseb. Na vašo željo lahko dodamo tretje pomožno ležišče.

Apartmaja Imata svojo kopalnico s tušem, umivalnikom in straniščem.

V kuhinjski niši so poleg omaric in pomivalnega korita še hladilnik, električni štedilnik, prenosna pečica,...

V apartmaju je tudi barvni televizor, prenosni telefon s polnilnim podstavkom ter WiFi (brezplačno brezžično internetno povezavo).

Apartmaja sta kategorizirana z dvema zvezdicama **


Stanarjev hram

Stanarjev hram lahko najamete za različne dogodke za skupine do 24 oseb. Lahko vam pripravimo projektor in platno. Kuhate lahko sami ali pa vam uredimo cattering. Na vaše povpraševanje vam bomo z veseljem pripravili ponudbo.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si