APARTMAJI PODKOREN, KRANJSKA GORA

Podkoren 90a , Kranjska Gora, Gorenjska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Helena Košir - sobodajalka
  • Davčna št.:
  • 51551411
  • E-mail:
  • Govorimo:

Apartma se nahaja v idilični vasici Podkoren – v Zgornjesavski dolini nad levim bregom Save Dolinke, ki izvira le malo višje v Zelencih in le 3km oddaljene Kranjske Gore. Od glavne ceste Jesenice - Rateče se tu odcepi cesta čez mednarodni mejni prehod Korensko sedlo v Avstrijo.

Zgornji del Zgornjesavske doline je bil vse do izgradnje železnice leta 1870 bolj kot z drugimi deželami povezan s Koroško. Tu je bila mitniška postaja. Prebivalci se ukvarjajo z živinorejo (na pobočjih Karavank so še žive planine) in s turizmom. Na severnih pobočjih Vitranca so smučišča z vlečnicami in sedežnicami. Tu je smučarska proga za tekmovanja v svetovnem pokalu.

Apartma  se nahaja ob glavni cesti za Italijo  in bližini smučišč kot tudi kolesarske steze in lahko s svojo nadstandardno opremo  zadovolji  še tako zahtevnega gosta.

Zjutraj se boste zbujali s pogledom na smučišča, ki so oddaljena le nekaj metrov.

Lega apartmaja nudi prekrasen pogled na Julijske Alpe s Poncami in ima  izvrstno sončno lego kar daje samemu bivanju še  poseben čar in poleti obljublja nepozaben oddih, katerega vam zagotavljajo mnoge možnosti za aktivno preživljanje dopusta

Nahajamo se v  vasi Podkoren, št. 90a,  od koder je lep razgled na pobočja Vitranca in Ponc.

Apartma, ki je v prvem nadstropju družinske hiše ima predsobo, dve dvoposteljni spalnici, kuhinjo z vso opremo, hladilnikom, električno kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, grelnikom vode, jedilnim kotom, predsobo in kopalnico s tuš kabino in wc-jem ter pralnim strojem.

Parkirni prostor na  dvorišču pred vhodom v apartma.

Nudimo vam prostor za hrambo smuči, kolesa in podobno opremo. Za hišo je vrt z letno uto kjer lahko v poletnem času uživate v naravi pod orehom.

Od najbližjih smučišč smo oddaljeni 300 m, prav toliko je oddaljena kolesarska steza, do centra Kranjske Gore je 3 km.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si