GRAND HOTEL OCEAN, MARIBOR

Partizanska cesta 39 , Maribor, Podravska +386 (0)5 9077120
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Grand hotel Ocean, Daniel Savski, s.p., gostinstvo, trgovina, posredništvo in druge storitve
  • Davčna št.:
  • 44693150
  • E-mail:

Dovolite, da vam predstavimo nov biser v središču Maribora, Grand Hotel Ocean****. Najdete nas v bližini glavne železniške in avtobusne postaje. Neposredno ob hotelu se nahaja lep mestni par ter parkirišče za hotelske goste.
Hotel ima 23 luksuzno opremljenih sob s klimo, zvočno izolacijo, mini barom, sefom, IP telefonom, LCD televizorjem ter internetom. Vse sobe v hotelu so stilsko opremljene, hkrati sta vso pohištvo in oprema vrhunske kvalitete za vaše dobro počutje.

Zelo prijetne so Suite hotela Ocean. Njihova prednost so velika steklena okna s pogledom na čudovit mestni park, velikost sobe ter udobna sedežna garnitura, namenjena prijetnemu klepetu ali počitku. Biser v hotelu je soba Ocean z jacuzzijem, ki je namenjena razvajanju in preživljanju čudovitih trenutkov v dvoje.

Posebno udobje nudijo ortopedske posteljne žimnice ter kvalitetni materiali posteljnine, kar omogoča božanski spanec. Po prijetnem spancu se prileže zdrav in okusen zajtrk z izbranimi pijačami in prigrizki, ki ga postrežemo v naši restavraciji. Kot posebnost nudimo Aloe Vera napitek, ki je prijetnega okusa ter blagodejno vpliva na počutje. V ponudbi zajtrka je tudi Srebrna radgonska penin ter okusna Illy kava.

V primeru, da k nam napotite vaše poslovne goste, bomo z našo gostoljubnostjo v celoti poskrbeli za njihovo dobro počutje. Na vašo željo lahko organiziramo poslovne sestanke za vas in vaše partnerje.

To je le nekaj besed o Grand Hotelu Ocean****. Vabimo vas, da se obrnete na naše prijazno osebje – po telefonu 059 077 120 ali po e‐pošti . Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si