HOTELI BERNARDIN, PORTOROŽ

Obala 2, 6320 Portorož, Obalno-kraška +386 (0)5 6950000
Pokaži pot
 • Naziv:
 • Hoteli Bernardin d.d. Portorož
 • Naslov:
 • Obala 2, 6320 Portorož - Portorose
 • Davčna št.:
 • 38077248
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0510 0801 1726 904 (odprt 24.11.2003, ABANKA d.d.)
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 2900 0005 5183 933 (odprt 7.5.2004, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

PORTOROŽ

GRAND HOTEL BERNARDIN PORTOROŽ

Grand Hotel Bernardin Portorož razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem, pokrita terasa Grand Garden in Laguna Bernardin.

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov na enem najlepših delov slovenske obale. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev.

Večnamenska zasnova kongresnega centra Bernardin omogoča organizacijo različnih prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij.
  
V Grand Hotelu Bernardin na izjemni lokaciji tik ob obali mladoporočencem pomagamo organizirati nepozabno poroko po njihovih željah.

Na plaži Grand Hotela Bernardin smo z letošnjim poletjem obogatili ponudbo s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati z nadstandardnimi plažnimi storitvami v objemu sončnih dni.

PARADISE SPA PORTOROŽ

V wellness centru Paradise Spa Portorož lahko obisk začnete z razvajanjem v savnah. Na voljo so finska savna, infrardeča savna in bio savna. Mokri del sestavljata mediteranska parna kopel in tajska parna kopel. Posebnost je rasul za različne rituale in različne pilinge telesa. Izbirate lahko med raznovrstnimi programi, v katerih se prepletata pridih vzhodne in zahodne tradicije ter znanosti.

V wellness centru Paradise Spa nudimo kot posebnost štiriročno masažo Paradise, ki vas popelje naravnost v raj. Na voljo so vam tradicionalna tajska »sa-wuan« masaža, tajska aroma masaža z limfno drenažo, refleksna masaža dlani in stopal, tajska masaža z zeliščnimi snopki, havajska Lomilomi Nui masaža, indijska masaža, hot stone masaža, aroma masaža "Mediteranea" ali "Ponklay", švedska masaža in športna masaža.

Najbolj atraktiven del centra je bazen z nepozabnim pogledom na Piranski zaliv in odprto morje. Sproščanje v bazenu je odličen zaključek rajske izkušnje v Paradise Spa Portorož.

Za pare, ki se želite prepustiti romantičnemu oddihu, je na voljo VIP suita, romantičen apartma za dva. VIP suita med drugim vključuje savno, jacuzzi, posteljo za počitek, pa tudi bar, kjer si boste lahko postregli s šampanjcem ali čajem.

POROKE

V Grand Hotelu Bernardin pomagamo mladoporočencem organizirati poroko z do 500 gosti na idealni lokaciji. Zagotavljamo zelo oseben in nepozaben poročni obred po željah mladoporočencev. Obred lahko organizirate na pokriti terasi hotela ali v cerkvi Sv. Bernardina ob Hotelu Histrion, spremljevalni program in pogostitev pa v eni izmed restavracij ali na pokriti terasi Grand Hotela Bernardin.

RESTAVRACIJE IN BARI

Grand Hotel Bernardin ponosno vključuje tudi dve restavraciji, dva bara in pokrito teraso s panoramskim pogledom na morje, kjer lahko uživate v res edinstveni ponudbi jedi in pijač.

KONGRESNI CENTER BERNARDIN

Kongresni center Bernardin v Grand Hotelu Bernardin je prvi in največji kongresni center v Sloveniji. Večnamenska zasnova centra omogoča organizacijo najrazličnejših prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij. Na voljo je 16 sodobno opremljenih večnamenskih dvoran z naravno svetlobo. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev. Kongresni center je opremljen s kabinami za simultano prevajanje, vključuje pa še VIP sobo za posebne sestanke, Business center in pisarne za organizatorje in banketno kuhinjo za pripravo hrane in pijače.

KAMP LUCIJA

Avtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikujeta ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. Je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino in restavracijo.

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi. Na novo je urejen predel s 45 prostori, namenjenimi predvsem lastnikom oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti, kot so: vodni športi, brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet.


IZOLA

SAN SIMON RESORT

Hotelsko naselje San Simon – Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov.

V malem mestu z bogato zgodovino, lepo arhitekturo in ljudmi, ki imajo Izolo radi. To je eden izmed številnih razlogov, zakaj se gostje z veseljem vračajo.

STRUNJAN

SALINERA RESORT


Med Izolo in Portorožem se v objemu narave, v neposredni bližini Krajinskega parka Strunjan, skriva Bioenergijski resort Salinera. Resort ponuja dve različni možnosti nastanitev – gosti lahko izbirajo med nastanitvijo v hotelu ali apartmajih. Tu bodo našli zadovoljstvo tisti, ki cenijo mir in udobje naravnega okolja ter milega mediteranskega podnebja.

Obmorska klima, neokrnjena narava, morje, zalivska lega in veliko sončnih dni – Resort Salinera skriva v sebi vse to in še marsikaj.

Ključne besede:

Socialno Omrežje

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si