KOMPAS, LJUBLJANA

Pražakova ulica 4 , Ljubljana, Osrednjeslovenska +386 (0)1 2006111
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • KOMPAS Turistično podjetje d.d.
  • Davčna št.:
  • 38865360
  • E-mail:

Naše poslanstvo je produkcija in prodaja kakovostnih počitnic in potovanj.

Ob tem upoštevamo najvišje standarde kakovosti tako, da uresničujemo pričakovanja naših potnikov in poslovnih partnerjev, zagotavljamo uspešnost poslovanja podjetja, zagotavljamo delovni standard zaposlenim ter ustvarjamo motivacijske delovne pogoje.

Vsak dan v letu izpolnimo kakšno željo ali uresničimo potovalne načrte. Za nas ste namreč inspiracija vi, naši prijatelji oziroma stranke.
Naša knjiga vtisov je dolga že 62 let. Ponosni smo, da ste nam v letu 2012 že šesto leto zapored podarili izjemno priznanje - Trusted Brand. Blagovna znamka, ki ji najbolj zaupate, je za nas priznanje in velika obveza za prihodnost. Zato smo vam hvaležni za vsako doživetje, ki nam ga zaupate, saj je to tista izkušnja, ki jo vpletemo v prihodnost, za še lepše zgodbe z vami.

Kompas vsako leto v svet, na potovanja, počitnice, križarjenja, smučanje, tečaje tujih jezikov ter na različne športne, kulturne, glasbene in druge dogodke popelje več kot 150.000 ljudi. Skrbimo za to, da vsak posameznik potuje varno, v poznane hotele, na najlepše plaže ter da je pot do tja najbolj udobna in prijetna.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si