Objave

InfoSlovenija
3945
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67289.jpg

IZLETNIŠKO VINOGRADNIŠKA KMETIJA Z NASTANITVIJO LOVREC, DESTRNIK

Jiršovci 24, 2253 Destrnik, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

Kmetija Nade in Marjana Lovrec se nahaja v Slovenskih goricah, v občini Destrnik, 13 km iz Ptuja v smeri proti Lenartu.

Pobočja kmetije so obdana z vinogradi, ki v jesenskem času nudijo 6 različnih vrst vina, skozi vso leto pa pokušino več vrst vina. Ob dobrih vinih gostom nudijo doma pridelano hrano, saj je v hlevu vedno od 15 do 20 glav goveje živine, v svinjaku pa prav toliko prašičev. Na dvorišču so kokoši, petelin Koko, račke, mačke, vietnamski prašič, psa Medo in Reks…V velikem vrtu ob hiši raste solata, fižol, paradižnik, korenček, peteršilj in mnoga zelišča…Preprosta lesena igrala in travnik v neposredni bližini hiše vabijo otroke, da tekajo, se lovijo, igrajo z žogo … Hiša in hlev sta na samem, saj mimo ne vodi nobena cesta. Značilnost kmetije je s slamo krita hiša, ki sprejme cirka 60 gostov in nudi nočitve s hrano osebam v sobah ali oddih v treh apartmajih. Pogled iz razgledne točke naše kmetije se lahko ustavi na številnih okoliških cerkvah, zaobjame velik del Slovenskih goric, Haloz, Pohorja, seže pa tudi v Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško.

In kako preživeti dopustniški čas v času bivanja v apartmajih Med vinogradi. Mimo apartmajev vodi kolesarska pot LAS 8 in slovenjegoriška planinska pot ... Odpravite se lahko v 17 km oddaljene Bio terme Mala Nedelja ali v ptujske toplice. V 4 km oddaljenem Zavrhu si lahko ogledate Maistrovo spominsko sobo in se povzpnete na razgledni stolp. Čudovita destinacija je tudi destrniška viničarija z multivizijo, cerkev svetega Urbana Destrnik.

Dopustniški dan pa lahko preživite na kmetiji v družbi mačk, kokoši, račk, koz, krav, vietnamskega prašička, psov … Dogovorite se lahko za delavnico, kjer vas bodo naučili izdelovati vizitke, slike, nakit, izdelke iz ličja, aranžmaje iz plodov nabranih v bližnjem gozdu …

Nastanitev: 1 apartma za 4 osebe

Nastanitev Turistična kmetija Lovrec se nahaja v naselju Jiršovci. Ponuja restavracijo, brezplačno izposojo koles in nastanitvene enote z opremo za samostojno pripravo hrane, z brezplačnim brezžičnim internetom ter s čudovitim panoramskim pogledom na gričevnato pokrajino.

Apartma vključuje leseno pohištvo, TV, klimatsko napravo, teraso, popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, jedilno mizo in s kuhinjsko posodo ter kopalnico s prho in sušilcem za lase.

V sklopu nastanitve najdete vrt, opremo za peko na žaru, opremo za likanje perila in shrambo za smučarsko opremo, nudijo pa tudi sobno strežbo. V okolici lahko uživate v kolesarjenju in pohodništvu.


Imamo šest apartmajov.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Jiršovci 24, 2253 Destrnik, Podravska

Dodatna kontaktna okna

  • Naziv:
  • Lovrec Marjan - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Naslov:
  • Jiršovci 24, 2253 Destrnik
  • Davčna št.:
  • 46183264