KMETIJA GRIČNIK, ZREČE

Planina na Pohorju 36 , Zreče, Savinjska +386 (0)3 5760493
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Gričnik Ana - dopolnilna dejavnost na kmetiji
  • Davčna št.:
  • 35898798
  • Faks:
  • +386 (0)3 5760493
  • Kontaktna oseba:
  • Ana Gričnik
  • E-mail:
  • Govorimo:

Naša turistična kmetija se nahaja na Zreškem Pohorju, tik pod Roglo. Lokacija turistične kmetije nudi prečudovit razgled na dolino in je zanimiva za enodnevne obiskovalce, kakor tudi tiste, ki si želijo več dni odkrivati darove Rogle in širšo okolico. Od Rogle in Term Zreče smo oddaljeni le 6km.

Nepozabni okusi domače kuhinje naše turistične kmetije


Ugodimo še tako zahtevnim okusom, saj vas na naši kmetiji razvajamo s pestro kulinarično ponudbo, kjer vam poleg vsakdanjih jedi nudimo tudi tradicionalne pohorske jedi, kot so pohorski lonec in pohorska omleta.

Doživetje za vsak okus

Mirna lokacija turistične kmetije, bližina Rogle, term Zreče, ... je le nekaj od vrednosti, ki vam jih nudimo, saj tako ugodimo vsem okusom in željam - tistim, ki si želijo miru, kakor tudi tistih, ki si želijo:

- raziskovanja,
- dobre smuke na Rogli,
- odličnih pohodniških poti
- prekrasno okolico
- ...

Tako se lahko pri nas odločite tudi za večdnevne počitnice in boste lahko smučali, se kopali ali sprehajali po čudovitih Pohorskih gozdovih in Rogli - z zdravilno klimo.

Obiščite nas in poskrbeli bomo, da boste odšli zadovoljni!

Turizem kmetije Gričnik z okolico

Zadihajte svež zrak na Zreškem Pohorju, tik pod Roglo, ob prečudovitem razgledu na dolino! Spoznajte odlično jutro po odlični noči v lepo urejenih sobah, ko bo sonce potrkalo na vaše okno, kjer vas bo pričakal slasten zajtrk in vas bodo pozdravili prijazni ljudje.

Hrup civilizacije vas ne bo dosegel, doživeli boste toplino in udobje. Vse to in še več na Turistični kmetiji Gričnik!

Odpravite se na celodnevno čofotanje v Terme Zreče. Kmetija je od Rogle oddaljena šest kilometrov, prav toliko pa so od kmetije oddaljene tudi Terme Zreče. Idealna lega kmetije vabi k obisku tako enodnevnega obiskovalca, kot tudi tiste, ki želite več dni odkrivati Pohorje ali obiskati Roglo.

Na kmetiji vas bomo razvajali z odlično gastronomsko ponudbo, ki poleg vsakdanjih jedi vključuje tudi tradicionalne pohorske jedi. Tako boste lahko svoje brbončice razvajali z okusi, ki jih ponujata na primer pohorski lonec ali pohorska omleta. Prav tako ne smete pozabiti, da se pri pripravi obrokov ravnamo tudi po letnih časih, kar pomeni, da je ponudba jedi zares pisana in pestra, ter vsekakor zelo primerna tudi za vegetarijance. Po predhodnem dogovoru vam bomo pripravili praznovanje pomembnih dogodkov, veseli pa bomo tudi najave turističnih skupin.

Znani smo tudi kot pridelovalci odličnih jagod, slednje nadvse domiselno vpenjamo v svoje dnevne menije in če želite, jih lahko tudi kupite.

Kmetija je odlično izhodišče za spoznavanje ne samo Pohorja in bližnjih Zreč, ampak tudi krajev kot so Slovenske Konjice, Žiče z Žičko kartuzijo, Vitanje … in še kakšnega boste odkrili na svojem popotovanju po tem zares prekrasnem koncu Slovenije.

Jagode

Jagode, pojem ljubezni, lepote svežine, zdravja, ...

Jagode gojimo na 1000 metrih nadmorske višine. Na naše jagode smo posebej ponosni zaradi njihovega edinstvenega, sočnega okusa, katerega lahko  okusite tudi sami , in to takrat, ko je sezona jagod, saj je najlepše jagodo odtrgati in jo takoj pojesti. Iz jagod lahko pripravite odlične džeme, sokove in marmelade.

V jagodah najdemo veliko vitamina C (na enako količino ga jagode vsebujejo celo več kot citrusi), vsebuje tudi večjo količino vitamina A, B1, B2, magnezija, železa, kalcija in kalija, fosforja ter nekatere druge minerale. Prav tako vsebujejo jagode številne antioksidante, med katerimi so najpomembnejši antocianozidi, ki skrbi za zdravje sklepov in ohranja zdar in vitalen hrustanec, kar pomaga pri preprečevanju osteoartritisa.

MEGA Akcijska ponudba

Oddih na turistični kmetiji Gričnik. 4 dni z zajtrkom za 4 osebe + 2x 3-dnevna smučarska karta za Roglo

MEGA ponudba za 4 osebe! Pobeg iz mestnega vrveža v zimsko idilo!

Zadihajta na Zreškem Pohorju tik pod Roglo ob prečudovitem razgledu na dolino! Spoznajte odlično jutro po odlični noči, ko bo sonce potrkalo na vaše okno, vas pričakal slasten zajtrk in vam prijazni ljudje vzklikali v pozdrav. ... Ko vas hrup civilizacije ne bo dosegel in kjer boste doživeli toplino in udobje. Vse to na Turistični kmetiji Gričnik. Zadihajta svež zrak in se odpravita tudi na celodnevno čofotanje v Terme Zreče.

Od Rogle je oddaljena šest kilometrov, prav toliko pa so od kmetije oddaljene tudi Terme Zreče. Idealna lega kmetije vabi k obisku tako enodnevnega obiskovalca kot tudi tiste, ki želite več dni odkrivati Pohorje ali obiskati Roglo. Na kmetiji vas bodo razvajali z odlično gastronomsko ponudbo, ki poleg vsakdanjih jedi vključuje tudi tradicionalne pohorske jedi. Tako boste lahko svoje brbončice razvajali z okusi, ki jih ponujata na primer pohorski lonec ali pohorska omleta. Prav tako ne smete pozabiti, da se pri pripravi obrokov Gričnikovi ravnajo tudi po letnih časih, kar pomeni, da je ponudba jedi zares pisana in pestra ter vsekakor zelo primerna tudi za vegetarijance. Po predhodnem dogovoru vam bodo pripravili praznovanje pomembnih dogodkov, veseli pa bodo tudi najave turističnih skupin. Gostitelji, ki so znani tudi kot pridelovalci odličnih jagod, slednje nadvse domiselno vpenjajo tudi v svoje dnevne menije in če želite, jih lahko tudi kupite.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si