TEŽAVE S KANDIDO/REŠITEV

Koroška cesta 48, 3320 Velenje , Savinjska +386 (0)3 5870710
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Moja harmonija izobraževanje in storitve d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 95171479
  • Govorimo:
  • Z vami že:
Težave s kandido

Kandida (glivica Candida Albicans) je eden od organizmov, ki nas spremlja od rojstva do smrti. Najdemo ga v različni delih telesa od ustne votline, prebavil pa do spolnih organov.  Ob močnem imunskem sistemu kandida ne povzroča težav in zanjo sploh ne vemo. Stres, bolezen, zdravila, izgorelost  pa povzročijo oslabitev imunskega sistema in hkratno krepitev kandide.

Resne zdravstvene težave, ki jih povzroča kandida

Glivica kandida (Candida albicans) se lahko v našem telesu pretirano razmnoži, česar je kriv predvsem oslabel imunski sistem. Oslabitev imunskega sistema je lahko posledica bolezni, jemanja zdravil (antibiotiki…), stresa, premalo spanja… Po oslabitvi imunskega sistema se začne glivica kandida v prebavilih intenzivno razvijati in povzroča na začetku predvsem utrujenost, željo po sladkem (slaščice, sadje, kruhu...)

Rešitev/zdravljenje kandidiaze

V Moji harmoniji smo na osnovi večletnih izkušenj razvili sistem zdravljenja z bioresonančnimi terapijami (BRT), ki so pokazale visoko učinkovitost pri podpori zdravljenju kandidiaze. Osnovni namen terapij je okrepitev imunskega sistema in vpeljava prehranskega vzorca, ki bo dolgoročno zagotavljal  stabilnost in varnost pred kandidiazo. Celotno zdravljenje traja sedem tednov in pri večini pacientov se kakovost življenja izboljša, prav tako pa se tudi zmanjšajo ali izginejo zdravstvene težave, ki jih povzroča kandida.  Pogosto pa po terapijah prijoka na svet tudi kakšen težko pričakovan dojenček.

Zagotavljamo, da se po petih obiskih znebite težav s kandido.

Cenik storitev


Ambulanta za bioresonanco in diagnostiko. 
Terapije za:

- alergije,

- kandido in

- druge zdravstvene težave.

Preventivni zdravstveni pregled, ki vas bo navdušil tako po vsebini, obsegu kakor tudi po ceni. Obstoječo ponudbo preventivnih pregledov smo preoblikovali in dopolnili tako, da boste dobili dodatne koristne informacije, ki vas bodo usmerjale pri skrbi za vaše zdravje.

Zdravstveni pregled Harmonija preventiva AMSAT 2013 traja eno uro in obsega tri različna področja meritev, ki bodo ponudile izčrpne informacije o zdravstvenem stanju organov in organizma:

- AMSAT pregled z izpisom poročila in podrobno razlago rezultatov:

AMSAT – računalniška preventivna medicinska diagnostika omogoča, da opravite medicinske meritve celega vašega organizma (podobno kot EKG) in se nato v izčrpnem pogovoru s strokovnjakom pogovorite o rezultatih in zdravstvenem stanju posameznih organov in telesa kot celote. Strokovnjak vam bo svetoval obisk ustreznih specialistov in vam predlagal ustrezne spremembe pri vaših sedanjih življenjskih vzorcih.
Rezultati meritev AMSAT vam bodo pokazali vaše sedanje akutne težave v telesu, kronične procese, ki počasi napredujejo in procese, ki so se že začeli, vendar jih vi še ne občutite. 

- BICOM test kandide, borelioze in prisotnosti parazitov:

Temelji na najnovejših spoznanjih biofizike, da je vsaka materija sestavljena iz energije, ki jo tudi seva v okolje s svojo specifično valovno dolžino ali frekvenco. To imenujemo frekvenčni vzorec.
Z BICOM naprave lahko natančno ugotovimo, katere obremenitve bolniku povzročajo bolezen (npr. bakterije, virusi, elektrosmog, zobni materiali, alergeni…).

- Meritev gleženjskega indeksa, ki vam bo podal stanje ogroženosti arterij (zamašenosti)  na vaših nogah in zelo natančno meritev krvnega pritiska in pulza.


Ob rezultatih pregleda vam bomo tudi svetovali in vas usmerili v ustrezne terapije. Ljubezen in upanje naj bosta vaša spremljevalca Vam želiva Aria in dr. Igor.

Pokličite nas in se naročite na zdravstveni pregled Harmonija preventiva AMSAT 2013!
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si