HIPNOTERAPIJA, BOWNOVA TERAPIJA, BOWNOVA TERAPIJA ZA PSE, NUMINOS TERAPIJE, AVTOGENI TRENING

Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Zavod sprostitvenih tehnik in holistično svetovanje
 • Naslov:
 • 19 Ptujska ulica, Ljubljana 1000
 • Davčna št.:
 • 35779667
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 1010 0005 5831 837 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Zavod sprostitvenih tehnik in holistično svetovanje je organizacija, katere namen je spodbujanje, izobraževanje, svetovanje in razvoj na področju psihofizične kondicije posameznika.

Uporabljamo komplementarne prijeme sprostitvenih tehnik in imamo  holistični pristop do problematike posameznika.  Metode, ki se jih poslužujemo so preizkušene in so se izkazale za zelo učinkovite, saj smo uspešno pomagali rešiti že marsikatero problematiko (stres, kronična  utrujenost, samozavest, samospoštovanje, samopodoba, razne odvisnosti, anksioznost, depresija, tesnoba, partnerske težave, težave pri študiju, v delovnem okolju,  hiperaktivnost, neplodnost,...razno telesno problematiko – išias, hormonske težave, težave z vratom in hrbtom ter hrbtenico, boleče mišice, mišične težave,...)

»Predstavljajte si, da je življenje igra žongliranja. Igrate se s petimi žogicami, ki jih lahko poimenujete delo, družina, zdravje, prijatelji in duša. Vaša naloga je, da imate vseh pet žogic vedno v zraku«

V času povišanih pritiskov in zahtev ter prehitremu tempu življenja je pomembno, da smo v dobri fizični, kakor tudi psihični kondiciji. Ko poskrbimo za svoje telo, dušo in um, se lažje spopademo z vsakodnevnim stresom na delovnem mestu, v družini in družbi.  Poenostaviti si je potrebno življenje. Zaradi prevelikega števila opravil ne moremo biti več tako zbrani in pozorni, to pa nam prične načenjati lastnosti, kot so potrpežljivost, vztrajnost, dobra presoja, reševanje problemov kar vodi v stres, sesutje osebnega ravnovesja. Bodimo stvarni, kljub hitremu tempu življenja, saj se stvari v resničnem življenju ne zgodijo tako hitro, kakor si želimo. Sprijazniti se je potrebno z dejstvom, da čas teče s svojo hitrostjo in ne s takšno, kot bi si mi želeli.

Zaupati moramo, da nas bo naše počasno, ovinkasto potovanje na koncu pripeljalo v deželo mirne prihodnosti – kraj o katerem vsi sanjamo v svojih srcih. Naučiti se moramo obvladovati svoja čustva, takrat občutimo, da imamo vajeti v rokah, zato je življenje toliko bolj preprosto. Največje darilo, ki si ga lahko podarimo je, da se ponovno povežemo s stanjem umirjenosti. Človeka upoštevamo kot celoto in kot del družbe. V ta namen smo razvili posebne programe za krepitev psihične in fizične kondicije ter boljše prilagajanje hitro spreminjajočim se okoliščinam, ki obravnava fizični, psihični, energetski in duhovni vidik človeka.

Spremeniti je potrebno vrednote v kolektivni zavesti. Z našim celostnim pristopom omogočamo človeku uravnovesiti psihofizično telo ter ga izoblikovati v bolj uspešno, zadovoljno osebo. Ne glede na situacijo v kateri je posameznik in ne glede na njegovo stanje v širšem psihofizičnem smislu, ima človek možnost vplivati na stvari, korigirati situacije in nadalje tudi obrniti življenje v novo smer. Izboljšamo lahko ne le naš pogled in dojemanje sveta, temveč tudi lastno zavest, koncentracijo. Naše misli z ustrezno vadbo postanejo lahkotnejše, postanemo čustveno odprti in motivirani za pozitivne spremembe v življenju...

»Bodi odprt, vidi pozitivno in uspešno življenje ter vedno išči dobro v ljudeh in idejah«

TERAPIJE/TEHNIKE


TERAPIJA ZA PSE
BOWNOVA TERAPIJA, je nenasilna in nežna metoda, ki jo lahko varno uporabimo tudi pri živalih. S to tehniko vplivamo na pospešitev celjenja, protibolečinsko in energetsko.  Ena od glavnih načel Bownove tehnike za živali je, da obravnava žival celostno. Bownova tehnika je zelo sproščujoča terapija za živali. Lahko se uporablja za velike in male živali, domače in divje živali, tiste v rehabilitaciji ali, ki trpijo zaradi poškodbe, zlorabe ali bolezni. Tehniko že uporabljajo v veterinarskih klinikah v ZDA in Kanadi.

Vir: http://www.sprostitvene-tehnike.si

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si