Brezplačne informacije 080 34 22

Vsak od nas ima danes pri sebi svoj mobilni telefon a je tako? No in s tem telefonom mi dostopamo do svojih kontaktov kot tudi do svetovnega spleta. Ker pa je ekran našega telefona veliko manjši od naših računalniških zaslonov je potrebno pri pripravi naših spletnih strani biti pozorni tudi na to.

Prepričani smo, da ste se z odzivnim oblikovanjem na spletnih straneh že srečali pa ga niste niti opazili. Izraz odzivnega oblikovanja izhaja iz angleške različice “responsive design” in na kratko pomeni to, da se spletna stran prilagaja-odziva glede na ločljivost zaslona naprave, s katerim si uporabnik ogleduje spletno stran.

Če se sprehodimo malce skozi zgodovino mobilnega interneta. Na samem začetku, ko se je pojavil internet na mobilnih napravah le-ta ni bil zmožen brati določenih spletnih jezikov HTML. V ta namen so spletni razvijalci iznašli WAP, ki je temeljil na XML jeziku. Ampak ta ni deloval dolgo tako so na tržišče prišli telefoni, ki so bili zmožni branja osnovnega HTML jezika, težave pa so imeli z branjem CSS in JavaScripta. Naslednji korak pa je bil razvoj operacijskih sistemih Ios in Android, ki pa imajo dovolj procesorske moči in hitro brezžično povezavo, da lahko brezskrbno brskamo po spletnih straneh. Edini problem, ki še vedno ostaja pa je ta, da imajo mobilne naprave še vedno precej majhne zaslone in zato težave s prikazovanjem spletnih strani. In tukaj potem nastopi odzivno spletno oblikovanje. Oblikovalci v kodo spletnih strani vnesejo pogoje, kot je npr. ločljivost zaslona, in ko se uporabnik prijavi na spletno stran le-ta zazna s kakšno napravo se je uporabnik prijavil in mu jo ponudi v najboljši možni obliki za njegovo napravo.

Mobilni telefoni se bodo v prihodnosti še razvijali in postajali vse bolj zmogljivi in dostopni širši javnosti, zato bodo morala podjetja poskrbeti, da bodo njihove spletne strani pripravljene njihovim bodočim strankam ponuditi vsebino na čim bolj prijazen način.

Če vaše podjetje še nima urejene mobilne različice spletne strani smo mi pravi naslov za vas. Naša ekipa poskrbi, za čim lepši prikaz vaše spletne strani tako na mobilnih telefonih kot na tablicah le kontaktirajte nas.

Podjetja

APARTMAJI ANA, PETRČANE

Apartmaji Ana se nahajajo na odlični lokaciji ob morju v vasici Petrčane pri Zadru. Do plaže je 30m, do središča kraja pa le kratek sprehod.

VISOKA ŠOLA ZA RAČUNOVODSTVO, LJUBLJANA

Nove ideje in drugačni pogledi na računovodstvo in finance vedno odpirajo nove poti! Pri temu vam lahko pomagamo!

TURISTIČNA KMETIJA RIONDEL, AFFI

Turistična kmetija se nahaja 25km stran od Verone in le 10min stran od Gardskega jezera.

APARTMANI KATARINA, VIR

Popolnoma opremljeno stanovanje v mirnem delu otoka Vira se nahaja v bližini morja.

Ponudbe podjetij

NOSTOL STORITVENO PODJETJE

Ulica XXX. divizije 19B , Nova Gorica
+386(0)40 707 155

NOSTOL STORITVENO PODJETJE

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA

Ihanska cesta 2 , 1230 Domžale
+386 (0)1 7240600

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA

VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

Podbrezje 23 , Naklo
+386 (0)4 2356666

VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

Avtopralnica Moste

Kajuhova ulica 32 a , Ljubljana, Osrednjaslovenska
+386(0)1 5 200211

Avtopralnica Moste

Lasersko graviranje tipkovnic!

Tesovnikova ulica 07, 1000 Ljubljana, Ljubljana
+386(0)1 5686569

Lasersko graviranje tipkovnic!

Bogato spletno mesto informacij

Vašo PREDSTAVITEV in KONTAKTNE INFORMACIJE razširimo skozi najbolj popularne informacijske kanale.

izberite svoj PAKET OGLAŠEVANJA!

Pošlji povpraševanje

Oddajte povpraševanje in si zagotovite raznolike ponudbe v izbrani dejavnosti.


vstopi v aplikacijo

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si