Brezplačne informacije 080 34 22

Vsak od nas ima danes pri sebi svoj mobilni telefon a je tako? No in s tem telefonom mi dostopamo do svojih kontaktov kot tudi do svetovnega spleta. Ker pa je ekran našega telefona veliko manjši od naših računalniških zaslonov je potrebno pri pripravi naših spletnih strani biti pozorni tudi na to.

Prepričani smo, da ste se z odzivnim oblikovanjem na spletnih straneh že srečali pa ga niste niti opazili. Izraz odzivnega oblikovanja izhaja iz angleške različice “responsive design” in na kratko pomeni to, da se spletna stran prilagaja-odziva glede na ločljivost zaslona naprave, s katerim si uporabnik ogleduje spletno stran.

Če se sprehodimo malce skozi zgodovino mobilnega interneta. Na samem začetku, ko se je pojavil internet na mobilnih napravah le-ta ni bil zmožen brati določenih spletnih jezikov HTML. V ta namen so spletni razvijalci iznašli WAP, ki je temeljil na XML jeziku. Ampak ta ni deloval dolgo tako so na tržišče prišli telefoni, ki so bili zmožni branja osnovnega HTML jezika, težave pa so imeli z branjem CSS in JavaScripta. Naslednji korak pa je bil razvoj operacijskih sistemih Ios in Android, ki pa imajo dovolj procesorske moči in hitro brezžično povezavo, da lahko brezskrbno brskamo po spletnih straneh. Edini problem, ki še vedno ostaja pa je ta, da imajo mobilne naprave še vedno precej majhne zaslone in zato težave s prikazovanjem spletnih strani. In tukaj potem nastopi odzivno spletno oblikovanje. Oblikovalci v kodo spletnih strani vnesejo pogoje, kot je npr. ločljivost zaslona, in ko se uporabnik prijavi na spletno stran le-ta zazna s kakšno napravo se je uporabnik prijavil in mu jo ponudi v najboljši možni obliki za njegovo napravo.

Mobilni telefoni se bodo v prihodnosti še razvijali in postajali vse bolj zmogljivi in dostopni širši javnosti, zato bodo morala podjetja poskrbeti, da bodo njihove spletne strani pripravljene njihovim bodočim strankam ponuditi vsebino na čim bolj prijazen način.

Če vaše podjetje še nima urejene mobilne različice spletne strani smo mi pravi naslov za vas. Naša ekipa poskrbi, za čim lepši prikaz vaše spletne strani tako na mobilnih telefonih kot na tablicah le kontaktirajte nas.

Podjetja

OGLARSKA DOMAČIJA BRINOVEC, DOLE PRI LITIJI

Oglarska domačija Brinovec ponuja prikaz oglarjenja, ponudbo oglja, sprejem skupin in izobraževanje. Na kmetiji, kjer vam bo oglar povedal…

Dole pri Litiji, Zasavska Podrobnosti
URKE, MONTAŽA IN IZDELAVA NOTRANJE OPREME, MEDVODE

Pohvalimo se lahko z bogatimi izkušnjami na področju izdelave in montaže pohištva ter notranje opreme. Uporabljamo izključno…

Medvode, Osrednjeslovenska Podrobnosti
CENTER WEYERGANS, LJUBLJANA ŠIŠKA

Weyergans Slovenija - Nega telesa, vrhunska kozmetika, učinkovite terapije za izboljšanje vašega zdravja in počutja.

Ljubljana, Osrednjeslovenska Podrobnosti
LA STILE, FRIZERSKI STUDIO, LJUBLJANA

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju frizerstva. Odlikuje jih kvaliteta, kreativnost, sposobnost in hitrost, pa tudi vzdušje zna…

Ljubljana, Osrednjeslovenska Podrobnosti

Ponudbe podjetij

VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

Podbrezje 23 , Naklo
+386 (0)4 2356666

VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

NOSTOL STORITVENO PODJETJE

Ulica XXX. divizije 19B , Nova Gorica
+386(0)81 602 951

NOSTOL STORITVENO PODJETJE

Avtopralnica Moste

Kajuhova ulica 32 a , Ljubljana, Osrednjaslovenska
+386(0)1 5 200211

Avtopralnica Moste

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA

Ihanska cesta 2 , 1230 Domžale
+386 (0)1 7240600

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA

Bogato spletno mesto informacij

Vašo PREDSTAVITEV in KONTAKTNE INFORMACIJE razširimo skozi najbolj popularne informacijske kanale.

izberite svoj PAKET OGLAŠEVANJA!

Pošlji povpraševanje

Oddajte povpraševanje in si zagotovite raznolike ponudbe v izbrani dejavnosti.


vstopi v aplikacijo

© 2005 - 2017 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo