Image
Image
5809
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23624.jpg

AE MOZAIKI, VREMSKI BRITOF

Vareje 4 , Vremski Britof, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

Moje ime je Ana Kastelic in z izdelovanjem mozaikov se ukvarjam že vrsto let. Uporabnost mozaikov je zelo široka. Lahko služi kot unikatna in lepa dekoracija ali pa mozaik vgradimo v uporabne izdelke. Idej o uporabnosti mozaične umetnosti je mnogo. Tudi tehnike izdelovanja so lahko različne. Mozaik, kjer se prostor med posameznimi kamenčki zafugira, daje vtis abstraktne slike oziroma motiva in se od daleč vidi, da je to mozaik sestavljen iz koščkov. Slikarska tehnika pa je način izdelave, kjer so kamenčki zelo majhni in tesno drug ob drugem. Pri tej tehniki fugiranje ni potrebno, zato pa je motiv lahko zelo realističen in mozaik je od daleč videti kot slika.

NEKAJ BESED O MOZAIKU

Mozaik je plemenita in ekspresivna umetnost s preteklostjo, ki sega že v 4. st. pr. n. št. vrhunec pa je ta umetnost dosegla v bizantinskem obdobju, kjer so poleg tal in sten, krasili še oboke in fasade templjev in palač. Uporabljali so marmor, naravni kamen, barvno steklo, ter celo zlato in srebro.
Za izdelavo mozaika ni potrebno neko posebno znanje. Kar pa ne pomeni, da je delo enostavno. Potrebnih je kar nekaj veščin, kot so občutek za barvo, obliko, prostor in podobno. Pa še nekaj je, brez česar mozaik ne bo izdelan, kljub vsemu znanju. To je čas. Tovrstna umetnost zahteva ure in ure natančnega dela in vztrajnosti.

Če potrebujete unikatno darilo z vašim motivom ali razmišljate o dekoraciji vaših prostorov in opreme, sem za vas pravi naslov. Pokličite oz. pišite in dogovorili se bomo.

Peka in dekoracija piškotov in čokolade je lahko tudi umetniško ustvarjanje. Ker delam na področju turizma je moj izziv iskanje vedno novih zamisli. Ljudje za nakup daril in spominkov vedno bolj iščejo inovativne in uporabne artikle.
Tako mi je prišla na misel ideja, da bi bilo zanimivo delati spominke in darilca malo drugače. Namesto iz keramične mase in gibsa sem poskusila narediti izdelek iz čokolade, moke, jajc in masla. In uspelo je.
Motive lahko naredim tudi po naročilu odvisno od namembnosti (rojstni dan, poroka, fantovščina, dekliščina, otroške zabave in še mnogo drugih priložnosti).

Poleg že omenjenega pečem tudi domače zavitke iz jabolk in kutine, ter slivov zavitek. Seveda pa naj ne pozabim tudi na mafine.

Mislim da je vredno povdariti, da je sadje iz domačega vrta in jajca domačih kokošk.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vareje 4 , Vremski Britof, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Status:
Poslovna oblika:
Umetniško ustvarjanje Ana Marjeta Kastelic s.p.
Davčna št.:
27121526
Mobitel:
+386 (0)41 624 822
E-mail:
mozaiki@ae-mozaiki.com
Certifikat