Image
Image
5832
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew974.jpg

APARTMAJI PRI MARJETKI, CERKNO

Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno, Goriška
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Na prijetni lokaciji v Novakih vam nudimo dva novo urejena apartmaja, ki se nahajata v mirnem okolju z lepim razgledom na cerkljansko hribovje. V času letne sezone se ponuja obilo možnosti za preživljanje mirnega oddiha: kolesarjenje v neokrnjeni naravi, krajših sprehodi kar tako ali daljši pohodi s ciljem osvajanja bližnjih vrhov: Porezen (1630 m), Blegoš (1562 m) in Črni vrh (1291 m).

AKTIVNOSTI:

  • Smučanje  Apartmaji se nahajajo v bližini (1.500m)  sodobnega  Smučarskega centra Cerkno. Smučarski center obsega 70 hektarov urejenih smučarskih površin, primernih tako za začetnike, kot tudi za družine z majhnimi otroci in seveda tudi za najzahtevnejše smučarje ter deskarje. Ob pomanjkanju naravnega snega lahko s snežnimi topovi zasnežijo celotno smučišče. Za smučarje tekače je urejenih 5 km tekaških prog. Smučarski center Cerkno je najsodobnejše družinsko smučišče, saj ima edini v Sloveniji dve priklopljivi 6-sedežnici, dve 4-sedežnici, dve 2-sedežnici, dve vlečnici ter pomične trakove v sklopu smučarske šole in vrtca. Na samem vrhu smučišča se nahaja nova samopostrežna restavracijo v prijetnem alpskem slogu, kjer boste lahko izbirali med raznovrstnimi jedmi. 
  • Kolesarjenje  V času letne sezone se vam ponuja obilo možnosti za preživljanje mirnega ali aktivnega oddiha: kolesarjenje v neokrnjeni naravi, krajše vožnje po kolesarskih poteh, za vztrajnejše pa vzpon s ciljem osvajanja bližnjih vrhov: Porezen (1630 m), Blegoš (1562 m) in Črni vrh (1291 m)
  • Pohodništvo  Če želite spoznati naš razgibani svet, ki ga je narava skrivnostno oblikovala med Alpami in Krasom, pridite k nam med zelene doline, romantične hribe, gozdove ter sončne vrhove, ki ponujajo čudovit razgled. Domači in tuji gostje pri nas še najdejo prvobitne stvari in neokrnjeno naravo...
  • Ribolov  Možnosti ribolova na rekah Idrijci, Sori ali v jezeru Pr' Vrhovc v Davči, po dogovoru možnost za ribji piknik.....

APARTMA:

Apartma 4+2

-kuhinja / jedilnica/ bivalni prostor
-spalnica - dvoposteljna in 2x enoposteljna postelja (s pogradi)
-kopalnica / wc

Oprema:

-kuhalna plošča
-hladilnik
-pomivalni stroj
-TV
-internet
-fen
-prostor za opremo


Apartma 3+2

-kuhinja/ jedilnica/ bivalni prostor
-spalnica- dvoposteljna in enoposteljna soba
-kopalnica, WC

oprema:

-kuhalna plošča
-hladilnik
-pomivalni stroj
-internet
-TV
-fen
-dodatni prostor za opremo


DODATNA PONUDBA:

- Garaža
- Kamin
- Vrtna garnitura


KULINARIKA:

Cerkljanska z okolico se odlikuje s svojevrstnimi jedmi, sladicami in pijačami, ki teknejo vsakemu popotniku. Vsa zelenjava je ekološko pridelana.

Šebreljski želodec, Domači planinski sir, Smukavc, Idrijski žlikrofi, Bakalca, Palajevc, Geruš.....povprajšate in pokusite domače dobrote, ne bo vam žal.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MARJETKA SIMONIČ S.P.
Davčna št.:
91912237
Naslov:
Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno
Odgovorna oseba:
Marjetka Simonič
Kontaktna oseba:
Marjetka Simonič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Certifikat
Naziv:
MARJETKA SIMONIČ S.P.
Naslov:
Gorenji Novaki 15, 5282 Cerkno

Kontaktne osebe

Rezervacije
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
07:00 - 19:00
Torek
Zaprto
Sreda
Zaprto
Četrtek
Zaprto
Petek
Zaprto
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto