Image
Image
5718
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6839.jpg

APARTMAJI HALER, PODČETRTEK

Olimje 6 , Podčetrtek, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Streljaj od Podčetrtka, v neposredni bližini Term Olimia, se k nebu dviga hrib imenovan Olimska gora. Ob vznožju gore se razprostira dolina in v njej leži majhen kraj Olimje. V tem prelepem domačem okolju se nahaja domačija Haler. Domačija je približno 3 km oddaljena od znanega kopališča Terme Olimia ter 1 km od znamenitega samostana Olimje.

Na naši domačiji vam nudimo domače pivo, ki ga varimo sami v lastni mini pivovarni. Poleg dobrega piva in dobre domače kapljice ponujamo pester izbor jedi v naši prenovljeni restavraciji. Nudimo vam tudi nočitve po ugodnih cenah.

Naravno kvašeno pivo Haler je zvarjeno po nemškem - starograjskem receptu. Pivo je brez dodanih konzervansov. Pivo v naši pivnici ponujamo kot točeno pivo, lahko pa ga vzamete tudi s seboj. Po dogovoru je možen tudi ogled pivovarne z degustacijo.

Ob gozdu, v neposredni bližini restavracije in pivnice, imamo apartmajski kompleks »Katja«, ki obsega:

  • 8 dvoposteljnih sob,
  • 1 apartma s 3 ležišči,
  • 3 apartmaje s 4 ležišči in
  • 2 apartmaja s 6 ležišči.


Recepcija je odprta 24 ur na dan in na voljo je brezplačno parkirišče. V restavraciji imamo manjšo sobo za do 30 oseb, kjer lahko organizirate sestanek ali predavanje.

Apartmajski kompleks je delno klimatiziran. Vse sobe in apartmaji imajo kopalnico z WC-jem, hladilnik in televizijo. Eno sobo imamo opremljeno tudi za potrebe invalidov. Na razpolago je tudi brezžični internet v skoraj vseh sobah in apartmajih ter tudi v restavraciji. 

Doživetja in aktivnosti:

Poleg vse ponudbe je na razpolago tudi: možna izposoja koles, igrišča za mali nogomet, košarko, rokomet … Poleg apartmajske hiše manjše igrišče z igrali za otroke in otroke po srcu.

Na igrišču poleg apartmajske hiše ponujamo možnost priprave raznih piknikov in turnirjev, ki jih lahko organizirate sami ali pa organizacijo prepustite nam. Apartmajskim gostom nudimo tudi cenejše karte za kopanje v bazenih Term Olimia.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Olimje 6 , Podčetrtek, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostinstvo, turizem, telekomunikacije, Martin Hohnjec s.p.
Telefon:
+386 (0)3 8121200
Telefon:
+386 (0)3 8121202
E-mail:
info@haler-sp.si
Faks:
+386 (0)3 8121227
Certifikat