Image
Image
6717
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2891.jpg

APARTMAJI BANOVCI

Banovci 23, 9241 Veržej, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

V mirnem okolju daleč od betonskih blokov, ob reki Muri leži majhna vasica Banovci, kjer živijo prijazni ljudje in vam je narava tako rekoč podarjena v dlan. V samem centru vasi se nahajajo novo lepo urejeni  apartmaji Banovci, ki so od Term Banovci oddaljeni le krajši sprehod (cca.350 m) ob pogledu na lepo urejene domačije, katere vam ponujajo raznovrstne domače specialitete (domače vino, zelenjavo z vrta, domačo tünko, med,…).

V bližini apartmajev Banovci je tudi več kaffe barov in pizzerija.

Glavna ponudba pa so seveda Terme Banovci, kjer lahko razvajate svoje telo in duha v številnih notranjih in zunanjih bazenih ter v Wellness centru, kateri vam nudi različne masaže telesa, aroma terapijo, podvodne masaže ter zeliščne, biserne in termalne kopeli. Posebnost v okolici apartmajih Banovci so Term, razni animacijski programi za najmlajše (banovski gusarji, banovske čarovnice, detektiv Franček, banovski vitezi,…).


Okolica Banovec pa vam seveda ponuja še ogromno možnosti za različne športne aktivnosti. Posebna zimska čarobnost vasi pa je »božična vas« v bližini apartmajev Banovci, ko se vsa vas v mesecu decembru spremeni v čar sijočih lučk in jaslic.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Zvonko Heric - sobodajalec
Davčna št.:
92762972
Naslov:
Banovci 23, 9241 Veržej
Odgovorna oseba:
g. Rene
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 369 214
Telefon:
+386 (0)5 9950364
E-mail:
info@app-heric.si
Certifikat
Naziv:
Zvonko Heric - sobodajalec
Naslov:
Banovci 23, 9241 Veržej