Image
Image
4179
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew34228.jpg

ATELJE LOGO, ŠKOFJA LOKA

Kidričeva cesta 3, 4220 , Škofja Loka, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

LOKALI
V lokalih, trgovinah in pisarnah se morajo poleg vas počutiti dobro tudi vaše stranke in vaši zaposleni.  V teh prostorih se prepleta veliko opravil, zato je njihovo načrtovanje zahtevnejše in od projektanta zahteva poznavanje delovnih procesov in določene izkušnje. Opremljanja teh prostorov se lotevam v želji, narediti jih čim bolj funkcionalne in prepoznavne.

POHIŠTVO
Pri svojem delu upoštevam želje naročnika in pazim, da je oprema v prostoru kar najbolj funkcionalno razporejena. Posebej v kuhinjah, saj sodobne kuhinje skupaj z jedilnico in dnevno sobo tvorijo en prostor. Moje delo običajno poteka tako, da se ob naročilu projekta dogovorim z naročnikom za ogled prostorov.

SEJMI
Sejemske stojnice poizkušam zasnovati tako, da njihova izvedba naročniku ne predstavlja samo stroška ampak podjetju povečuje ugled in dodano vrednost.  Načrtujem vse vrste sejemskih stojnic od majhnih do velikih, z izvedbo v Sloveniji ali Evropi.

GRAFIKA
Oblikovanje tiskovin, mi kot oblikovalcu, predstavlja prav poseben izziv. Saj mora tiskovina uporabniku jasno predstaviti izdelek/storitev in v njem vzbuditi zanimanje in željo po imetju ali doživljanju.

NALEPKE
V svojem programu nudim tudi grafično oblikovanje vozil. Izvedba poteka tako, da se z naročnikom najprej pogovoriva o njegovih željah. Potem izdelam osnutek, ki služi za usklajevanje idej. Po potrditvi izrežemo nalepke in sprintamo fotografije. Potem sledi še lepljenje na vozilo. Pri delu uporabljam folije s 7 letno garancijo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kidričeva cesta 3, 4220 , Škofja Loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Atelje Logo Goran Logar s.p.
Davčna št.:
12201324
Kontaktna oseba:
Goran Logar
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 97 1273
E-mail:
atelje.logo@siol.net
Certifikat