Image
Image
5010
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22663.jpg

SERVIS VOZIL, VULKANIZERSTVO - MONTAŽA, PREMONTAŽA, OPTIKA - AVTOMEHANIKA MATJAŽ KLOPČIČ

Vevška cesta 2a, 1260 Ljubljana - Polje, Osrednjeslovenska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Servis vozil

V naši avtomehanični delavnici vam nudimo vse avtomehanične storitve, opravimo vam servis na vozilu in pripravimo vaše vozilo brezhibno za tehnični pregled. Pri tem vam omogočamo, da rezervni material potreben za servis prinesete sami ali pa vam ga priskrbimo mi, hitro in ugodno.

Vulkanizerstvo

Ponujamo vam široko paleto raznovrstnih vulkanizerskih storitev, poleg tega pa vam nudimo tudi cenovno ugodne pnevmatike in platišča iz naše bogate ponudbe. Pri tem vam pnevmatike strokovno montiramo lahko pa vam opravimo tudi druga vulkanizerska dela iz naše ponudbe. Naše storitve izvajamo hitro in kvalitetno, naši usposobljeni vulkanizerji bodo poskrbeli za to, da bo vaš avto čim prej pripravljen, med tem pa vam bomo postegli s kavico, da bo čas med pripravo in montažo mineval hitreje.
 
Vulkanizerske storitve:

- montaža pnevmatik
- premontaža pnevmatik
- uravnoteženje koles
- popravilo poškodovanih tekalnih površin pnevmatik
- popravilo platišč
- sezonsko skladiščenje pnevmatik
 
Obiščite nas, veseli vas bomo.

 
Plačilo storitev možno s kreditnimi karitcami Mastercard, Eurocard, Karanta in Visa,...

Vulkanizerji ponavadi izvajamo naslednje storitve:

    Popravilo prebodov: Vulkanizerji lahko popravijo manjše luknje in prebode v pnevmatiki, če so primerni za popravilo. To običajno vključuje vstavljanje vulkanizacijskega čepa, ki zagotavlja trajno rešitev.

    Montaža in demontaža pnevmatik: Vulkanizerji odstranjujejo stare pnevmatike s platišč, nameščajo nove pnevmatike in uravnotežijo kolesa.

    Centriranje in uravnoteženje koles: Vulkanizerji preverjajo centriranje in uravnoteženje koles, da zagotovijo gladko in stabilno vožnjo.

    Ponujanje nasvetov o pnevmatikah: Vulkanizerji svetujejo strankam glede izbire ustreznih pnevmatik glede na njihove potrebe, vremenske razmere in teren.

    Ponujanje storitev za vzdrževanje: Vulkanizerji lahko izvajajo storitve, kot so nanašanje zaščitnih premazov na pnevmatike, preverjanje tlaka v pnevmatikah in podobno, da se zagotovi daljša življenjska doba pnevmatik.

Dela, ki jih opravlja vulkanizer, so ključna za varno vožnjo in vzdrževanje vozil, saj pnevmatike igrajo pomembno vlogo pri oprijemu ceste, stabilnosti in udobju med vožnjo. Vulkanizerji imajo običajno strokovno znanje in ustrezno opremo za izvajanje teh storitev.

Hitri servis vozil običajno zajema nekaj osnovnih storitev in pregledov, ki so namenjeni rednemu vzdrževanju vozila, vendar so opravljeni hitro in brez dolgotrajnih čakalnih dob. Te storitve so namenjene ohranjanju vozila v dobrem stanju, povečanju varnosti na cesti ter preprečevanju večjih težav. Nekatere pogoste storitve v okviru hitrega servisa vozil vključujejo:

    Menjava olja: Hitri servis običajno vključuje hitro menjanje motorističnega olja in zamenjavo oljnega filtra. To pomaga ohranjati motor v dobrem stanju.

    Menjava zračnega filtra: Zračni filter preprečuje vstop umazanije in prahu v motor, zato je pomembno, da je ta filter čist.

    Menjava filtrov kabine: Filtre kabine je treba redno menjati, da se zagotovi čisto zrak v potniškem prostoru vozila.

    Preverjanje tlaka v pnevmatikah: Preverjanje in po potrebi uravnoteženje tlaka v pnevmatikah je pomembno za varnost in učinkovitost vožnje.

    Preverjanje zavor: Hitri servis običajno preveri stanje zavornih ploščic in zavornih diskov ter zavornega sistema.

    Preverjanje tekočin: Preverjanje nivoja in stanja tekočin, kot so hladilna tekočina, tekočina za pranje vetrobranskega stekla, tekočina za servo volan in tekočina za menjalnik.

    Preverjanje osvetlitve: Preverjanje delovanja vseh luči, vključno s žarometi, smerniki, zavornimi lučmi in zadnjimi lučmi za vožnjo nazaj.

    Preverjanje izpušnega sistema: Preverjanje celovitosti izpušnega sistema in sistema za zmanjševanje emisij.

    Preverjanje akumulatorja: Preverjanje napetosti akumulatorja in stanja sponk ter povezav.

Hitri servis je običajno manj obsežen kot reden servis in se osredotoča na osnovne vidike vzdrževanja vozila. Namenjen je hitri in učinkoviti storitvi, ki vam omogoča, da se vrnete na cesto brez večjih zastojev. Vendar pa je pomembno, da redno izvajate tudi obsežnejše servisne preglede, da se preprečijo večje težave z vozilom.
 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Vevška cesta 2a, 1260 Ljubljana - Polje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
AVTOMEHANIKA MATJAŽ KLOPČIČ S.P.
Davčna št.:
51714493
Naslov:
Vevška cesta 2A, 1260 Ljubljana - Polje
Kontaktna oseba:
Matjaž Klopčič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 425 533
E-mail:
info@avtomehanika-klopcic.si
Certifikat
Naslov:
Vevška cesta 2A, 1260 Ljubljana - Polje
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto