Image
Image
8959
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31828.jpg

AVTOSERVIS, AVTOKLEPARSTVO KRNIČAR MILAN S.P., CERKLJE NA GORENJSKEM Priporočamo

Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

PRODAJA RABLJENIH VOZIL IN REZERVNIH DELOV na linku AVTONET

 

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju avtoservisa, avtokleparstva, vulkanizerstva, prodajo novih in rabljenih avtodelov ter hitrim servisom vozil.

O Nas
Podjetje Avtodeli Krničar se nahaja v Cerkljah na Gorenjskem, od koder izvajamo svojo dejavnost in strankam nudimo kakovostne in celostne storitve na področju avtokleparstva in avtomehanike ter prodaje rezervnih novih in rabljenih avtodelov.

Servis

Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite kakovostno obravnavo. Redni in strokovno izvedeni servisi pripomorejo k ohranjanju vozila v najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.
Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite resnično kakovostno obravnavo. Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.

Nudimo vam kakovostne servisne storitve na področju avtokleparstva in avtomehanike po dostopnih cenah. In kar je najpomembnejše – s storitvijo boste zadovoljni in vam ne bo predstavljala še ene grenke izkušnje.

Servisne storitve opravljamo za vozila različnih vrst znamk (Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, Volvo, Škoda) ter vrst vozil (enoprostorci, kombinirana vozila, lahka dostavna vozila, kombi, osebna vozila).

Rezervni deli

Ko se gre za vašega jeklenega konjička mu privoščite kakovostne rezervne dele. Le tako bo lahko vozilo varno ter obenem delovalo nemoteno. Naš prodajni program zajema veliko zalogo kakovostnih avtomobilskih delov za različne znamke in tipe vozil.
Ko se gre za vašega jeklenega konjička, je prav, da mu privoščite kakovostno obravnavo in kakovostne rezervne dele. Le tako bo lahko vozilo varno ter obenem delovalo nemoteno. Naš prodajni program zajema veliko zalogo kakovostnih avtomobilskih delov za različne znamke in tipe vozil. Pri nas najdete rezervne dele za motorna kolesa, dostavna vozila, kombije, tovorna vozila, enoprostorce in osebna vozila. Prodajamo pa tudi rabljene avtodele in rabljene pnevmatike.

Pri nas kupljene dele po dogovoru tudi vgradimo. Za več informacij nas pokličite na 041 331 396 ali pišite preko obrazca POVPRAŠEVANJE.


 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Krničar Milan s.p. avtokleparstvo in prodaja na drobno
Davčna št.:
72936045
Naslov:
Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 0611 190 (odprt 12.6.2002, GB d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Krničar Miran
Govorimo:
 SI
 EN
 De
Mobitel:
+386(0)41 331396
Telefon:
+386(0)4 2526750
E-mail:
milan.krnicar@t-2.si
Faks:
+386(0)4 2526751
Certifikat
Naziv:
Krničar Milan s.p. avtokleparstvo in prodaja na drobno
Naslov:
Dvorje 93, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Kontaktne osebe

kontakt