Image
Image
1435
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31219.jpg

AVTOSERVIS KRŠKO Priporočamo

Žadovinek 28, 8273 Leskovec pri Krškem
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Avtovleka in storitve Drnovšek Jože vam ponuja avtovleko in pomoč na cesti v okolici Krškega. 
Vaše vozilo usposobimo in popravimo na samem kraju, če se le to da. 
V nasprotnem primeru vam v naši avtomehanični delavnici strokovno pregledamo vozilo in ga usposobimo. 

Obnova motorjev za osebna vozila, tovornih motorjev, poltovornih motorjev, kombi motorjev, obnova motorjev v celoti tudi glave motorja.

AVTOSERVIS KRŠKO

Redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Redni avtoservis tako zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen.Na servisu bomo vaše osebno vozilo temeljito pregledali z vrsto sistemskih operacij, ki preverijo celotno delovanje vozila.Strankam nudimo celovito in kakovostno servisno storitev za osebna vozila vseh znamk. Redni servis vozila vključuje pregled vozila, menjavo motornega olja, menjavo filtrov, menjavo jermenov, menjavo svečk, menjavo zobatega jermena, zavorni servis ter pripravo vozila za tehnični pregled, kjer vozilo pregledamo in odpravimo morebitne napake.

Kaj zajema mali in kaj veliki avtoservis?

Mali oziroma hitri servis avtomobila skrbi za redno vzdrževanje tistih delov avtomobila, ki se redno obrabljajo in zahtevajo menjavo, ne predstavljajo pa velikega posega v avtomobil. Mali servis je tisti, ki skrbi, da je avto v odlični formi, pri njem pa se vedno opravi tudi diagnostika vozila, ki nas opozori na morebitne težave. Te lahko še pravi čas odpravimo in si tako prihranimo velike stroške ob večji okvari. Mali avtoservis opravimo glede na navodilo v servisni knjižici, na primer na 15.000 kilometrov – odvisno od znamke, modela in tipa vozila.

 Veliki servis vozila vključuje vse, kar opravimo pri malem servisu, poleg tega pa tudi večje posege v avtomobil. Običajno se opravi na 50.000 kilometrov ali več.

Kaj je vključeno v mali servis?

Redni hitri servis zahteva v prvi vrsti menjavo motornega olja in filtra olja, prav tako pa se preveri in po potrebi zamenja druge filtre: zračnega, kabinskega, filter trdih delcev pri dizelskih avtomobilih … Na avtomobilu se opravi računalniška diagnostika, ki opozori na skrite težave in nepravilno delovanje ali napake v agregatu, sicer pa se pregleda šasija, zavore, pnevmatike, tekočine, cevi …

Mali servis je opravljen v kratkem času, torej lahko avto zjutraj zapeljete do mehanika in ga že čez nekaj ur spet prevzamete. Če imate avtomehanika, kot se šika, vas bo ta opozoril tudi na to, kaj bi veljalo zamenjati v kratkem času, spregledal pa ne bo niti malenkosti, kot je potreba po menjavi metlic avtobrisalcev ali slabše delovanje klimatske naprave.

Kaj zajema veliki servis?

Veliki avtoservis poleg omenjenega predvideva še menjavo zobatega jermena in napenjalcev jermena, vodne črpalke, menjavo mikro jermena, svečk, menjavo olja menjalnika … Podrobno se preveri zavorni in krmilni sistem, podvozje, hladilni sistem, izpušni sistem, včasih je potrebna menjava sklopke ali drugo popravilo.

Veliki servis je torej zahteven in traja nekoliko dlje, zagotovo pa z njim ne gre odlašati zato, ker vas je strah, kako visoka bo cena. Oglasite se v Avtoservisu na Krškem in potrudili se bomo, da vam pripravimo kar najboljšo ponudbo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Žadovinek 28, 8273 Leskovec pri Krškem

Dodatna kontaktna okna

Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
AVTOVLEKA IN STORITVE DRNOVŠEK JOŽE s.p.
Davčna št.:
16542339
Naslov:
Žadovinek 28, 8273 Leskovec pri Krškem
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0298 2025 8417 277 (odprt 8.1.2010, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3000 0001 9794 729 (odprt 30.1.2017, Sberbank d.d.)
Odgovorna oseba:
Drnovšek Jože
Kontaktna oseba:
Drnovšek Jože
Mobitel:
041926253
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
AVTOVLEKA IN STORITVE DRNOVŠEK JOŽE s.p.
Naslov:
Žadovinek 28, 8273 Leskovec pri Krškem
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto