Image
Image
19358
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3806.jpg

ŠOLA VOŽNJE PROMETEJ, LJUBLJANA Priporočamo

Dalmatinova ulica 2 , 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

šola vožnje Prometej nudi vozniški izpit v štirih korakih:

- pregled - zdravniško spričevalo,
- teorija - CPP,
- praksa - učenje vožnje,
- izpit.

Zdravniško spričevalo

Kandidati za voznike motornih vozil, razen kategorije G, morajo pred začetkom praktičnega dela usposabljanja opraviti zdravstveni pregled. Po opravljenem zdravstvenem pregledu pri zdravniku specialistu medicine dela, športa in prometa kandidat dobi zdravniško spričevalo, ki velja tri leta od datuma izdaje.

Zdravniško spričevalo o telesni in duševni zmožnosti kandidata za voznika motornega vozila izda pooblaščena zdravstvena organizacija oziroma pooblaščeni zasebni zdravnik na podlagi pregleda osebe in vpogleda v zdravstveno dokumentacijo izbranega osebnega zdravnika.

Tečaj cestnoprometnih predpisov

Program usposabljanja 

Teoretični del obsega 24 pedagoških ur, je sestavljen iz splošnega in posebnega dela in obsega:

 • pravila cestnega prometa, prometne znake in njihov pomen, znake, ki jih dajejo policisti in druge s tem zakonom pooblaščene osebe, ter nevarnosti, ki nastanejo zaradi dejanj v prometu, ki nasprotujejo prometnim predpisom;
 • izvedbo operacij z motornim vozilom, katerih namen je uspešna in varna vožnja, v skladu s prometnimi pravili, okoliščinami na cesti in v prometu ter s prometno etiko;
 • osnove delovanja naprav na motornem vozilu, ki so pomembne za varen cestni promet;
 • vpliv nezadostnega znanja in spretnosti za vožnjo vozila, alkohola, mamil in psihoaktivnih zdravil, na katerih je označeno, da se ne smejo uživati pred vožnjo in med njo, utrujenosti, bolezni in drugih neugodnih duševnih in telesnih stanj, vremenskih razmer ter stanja vozila in ceste na varnost prometa;
 • teme, ki prispevajo k razvijanju humanih odnosov, odnosov vzajemnega spoštovanja in razumevanja med vsemi udeleženci v prometu po načelih zaupanja in solidarnosti ter k ravnanju ob prometni nesreči.

Literaturo si lahko izposodite na tečaju. Po končanem tečaju opravite izpit iz teorije, ki je pogoj za usposabljanje iz vožnje.

Učenje vožnje

Po uspešno opravljenem izpitu iz teorije se v pisarni šole vožnje Prometej, na Dalmatinovi ulici 2, prijavite za učenje vožnje. To lahko storite ob uradnih urah od ponedeljka do četrtka od 10.00–16.00 ure.

Pri vpisu predložite osebni dokument in zdravniško spričevalo. V avto šoli Prometej lahko izberete termin vožnje, inštruktorja vožnje in znamko vozila. Izbirate lahko med vozili: MARCEDES GLA, AUDI Q2, FORD ECO SPORT, KIA STONIC, PEUGEOT 2008.

Program usposabljanja iz vožnje obsega vaje sestavljene v 3 učne stopnje (poligon, vožnja v naselju in vožnja zunaj naselja). Ko kandidat obvlada vse elemente vožnje, ki jih predpisuje program, pristopi k izpitu iz vožnje. Učna ura vožnje skupaj z analizo traja 50 minut. Ure vožnje plačate v pisarni šole vožnje  z gotovino, s plačilnim nalogom ali z uporabo sodobnih bančnih poti. Ob plačilu obvezno predložite evidenčni karton vožnje, kamor se plačilo ur tudi zabeleži.

Na uro vožnjo obvezno prinesete:

 • evidenčni kartonček vožnje,
 • osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list),
 • zdravniško spričevalo.


Glede urnika vožnje se sproti dogovarjate s svojim učiteljem vožnje. Vsi učitelji vožnje so vedno dosegljivi preko GSM mobitela. Če učne ure ne morete odvoziti, jo morate vsaj en dan prej odjaviti pri učitelju vožnje. Če učne ure ne odjavite pravočasno ali ure ne odvozite po svoji krivdi, ste dolžni plačati zamudnino. Če ure ne odvozite po krivdi učitelja vožnje in zamudnino prijavite v treh dneh v pisarni Prometeja, imate pravico do povračila stroškov.

OPOMBE:

če imate na zdravniškem spričevalu predpisana očala, jih morate na urah vožnje obvezno uporabljati;
v primeru kakršnihkoli težav, Vas prosimo, da o tem obvestite vodstvo šole.

Uspešno šolanje Vam zagotavljajo učitelji vožnje šole vožnje Prometej, ki so Vam na voljo v času šolanja, z nasveti pa so Vam pripravljeni vedno pomagati.

PRIPRAVA NA SAMOSTOJNO VOŽNJO

Preizkus znanja iz vožnje je preverjanje vašega znanja za samostojno vožnjo. Uspešno opravljen preizkus znanja predsednik komisije vpiše v evidenčni karton vožnje. Na izpit iz vožnje se prijavite skupaj z vašim učiteljem vožnje.

Vozniški izpit

Izpit iz teorije OPRAVLJATE NA AGENICIJI AVP Kotnikova ulica 19a. Izpit iz teorije lahko opravljate po končanem usposabljanju iz teorije v šoli vožnje in ko dopolnite predpisano starost.

Časovna veljavnost uspešno opravljenega izpita iz teorije je tri leta in kandidatu daje možnost štirikrat opravljati izpit iz vožnje.

Na teoretični del izpita obvezno prinesite:

 • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list),
 • evidenčni karton voženj,
 • veljavno zdravniško spričevalo,
 • potrdilo o opravljenem izpitu iz prve pomoči.  


Na izpitno vožnjo pa ne pozabite prinesti:

 • osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list),
 • evidenčni karton vožnje,
 • veljavno zdravniško spričevalo.


Po uspešno opravljenem izpitu iz vožnje, zaprosite za izdajo vozniškega dovoljenja, ob predložitvi zdravniškega spričevala, osebne izkaznice in ustrezne fotografije na Izpitnem centru oziroma Upravni enoti stalnega bivališča.

Zavedamo se, da je znanje, ki ste ga pridobili v šoli vožnje le osnova za dobro in varno vožnjo. Zato smo Vam na poti do izkušenega voznika pripravljeni pomagati z nasveti o cestnoprometnih predpisih in tehniki vožnje. Naša želja je, da postanete dober in zanesljiv voznik.

Vse informacije dobite v šoli vožnje Prometej
ali po telefonu 01/ 425-02-86 ali GSM 041 256 099

O nas

V šoli vožnje Prometej smo vpisali prvega kandidata za voznika v mesecu maju leta 1990. Kot ena izmed prvih zasebnih šol vožnje v Republiki Sloveniji smo si zadali jasen cilj, da bodoče voznike naučimo varne vožnje za življenje. Letos naša šola vožnje praznuje 32 letnico delovanja in v tem času nam je zaupalo že več lisoč kandidatk in kandidatov. Večina kandidatov se v našo šolo vožnje vpiše na priporočilo kandidatov, ki so pri nas opravili vozniški izpit.

Šola vožnje Prometej ima poslovne prostore v centru Ljubljane na Dalmatinovi ulici2 prvo nadstopje (bivša poslovna stavba Metalke). Tu organiziramo tečaje CPP. V naši šoli vožnje so predavanja obogatena z izobraževalnimi in preventivnimi filmi.

V šoli vožnje Prometej lahko izberete termin vožnje, inštruktorja vožnje in znamko vozila.

CENIK

ŠOLA VOŽNJE V ŽIVO

Zavedamo se, da je znanje, ki ga kandidat pridobi v šoli vožnje le osnova za dobro in varno vožnjo. Zato voznikom na poti do izkušenosti pomagamo z nasveti o cestnoprometnih predpisih in tehniki vožnje. Naša želja je, da vsak postane dober in zanesljiv voznik.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dalmatinova ulica 2 , 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PROMETEJ INŽENIRING Izobraževanje in oblikovanje, d.o.o. Ljubljana
Davčna št.:
69514879
Naslov:
Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0310 0100 0016 847 (SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)41 256 099
Telefon:
+386(0)1 4250286
Telefon:
+386(0)1 5156408
E-mail:
prometej.ing@siol.net
Faks:
+386(0)1 5156409
Certifikat
Naziv:
PROMETEJ INŽENIRING Izobraževanje in oblikovanje, d.o.o. Ljubljana
Naslov:
Dalmatinova ulica 2, 1000 Ljubljana

Socialno omrežje