Image
Image
4567
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew53267.jpg

BFM DESIGN, CELJE

Podjavorškova ulica 5, 3000 , Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Smo podjetje, ki se ukvarja z digitalno fotografijo, 3D vizualizacijami arhitekturnih objektov in notranje opreme, ter z grafičnim oblikovanjem tiskovin vseh vrst.


DIGITALNA FOTOGRAFIJA


Digitalna fotografija je tehnika, s katero trajno zapišemo sliko v digitalni obliki. Kvaliteta slike pomeni kvalitetno predstavitev produktov, dogodkov podjetij in organizacij. Nadgradnja digitalne fotografije je post procesiranje z raznimi profesionalnimi programi, s katerimi lahko dodamo sliki poseben končen izgled, s katerim boste izstopali od konkurence.


Fotografiranje notranjih prostorov

Fotografiranje notranjih prostorov pomeni skladje posameznih elementov v prostoru. V kolikor želite predstaviti svoje poslovne prostore v najvišji kakovosti, se vedno poslužujte strokovnjakov, ki so za to profesionalno usposobljeni.


Fotografiranje portretov

Fotografiranje portretov ima svoj pomen fotografije, saj je potrebno prepoznati posameznikovo lepoto in jo ujeti v objektiv fotoaparata. S posebnimi efekti bomo poskrbeli, da bodo spomini na vaše lepe trenutke ostali zapisani v digitalni obliki kar se da najlepši.


Fotografiranje poslovnih dogodkov

Imate kakšen pomemben dogodek v vašem podjetju? Zakaj jih ne bi z vašimi partnerji delili v visoki kvaliteti in naredili poseben vtis, na vašo pozornost in profesionalen odnos tudi v prostem času.


3D VIZUALIZACIJE


Danes tehnologija omogoča realističen prikaz z izdelavo 3D vizualizacij oz. renderjev notranjih prostorov,  objektov, predmetov, prodajnih artiklov, skratka vseh ostalih predmetov, ki si jih stranka zaželi. Postopek izdelave 3D vizualizacije poteka tako, da najprej izdelamo lupino (shell) objekta oz. prostora, ki ga rišemo. Naslednji korak je nanašanje posameznih tekstur na objekte. Da dosežemo končen, realističen prikaz, je potrebno dodati še efekte svetlobe, nato pa zmogljiv računalnik procesira sliko, ki je v realističnem prikazu.


Zakaj je potrebna 3D vizualizacija?

Renderje se uporablja za točen prikaz v realnosti, preden začnemo z izdelavo samega predmeta oz. z opremljanjem notranjih prostorov, ali pa gradnjo hiše, objekta, … Pri vsaki stvari je potrebno najprej dobro in natančno načrtovanje, saj je dobro vedeti v kaj se spuščamo in kakšna bo končna podoba našega izdelka, prostora, objekta, …. Vedeti je potrebno, da nam bodo dobri projekti in dobro načrtovanje od samega začetka, prihranili dodatne stroške in čas.

3D vizualizacije so za zgoraj navedene primere najboljša izhodiščna točka, brez katere si projektanti danes ne moremo predstavljati našega dela.


Opremljanje notranjih prostorov

Notranje prostore opremljamo po zadnjih modnih smernicah. Upoštevamo želje naših strank in jih povežemo z našimi izkušnjami.


3D vizualizacija prodajnih artiklov, prototipov, ostalih predmetov

Imate svojo proizvodnjo in želite, da so vaši artikli oz. izdelki v 3D obliki, da jih lahko predstavite v prodajnih katalogih strankam in ostalim poslovnim partnerjem? Ali pa mogoče želite izdelati digitalni katalog svojih izdelkov in želite imeti vse svoje izdelke v CAD obliki, da jih lahko določeni uporabniki presnamejo na svoje računalnike preko interneta? Mi smo pravi naslov za tovrstne storitve, imamo izkušnje s CAD tehnologijo že vrsto let.


GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Grafična podoba v poslovnem svetu je ključnega pomena, saj vsako podjetje temelji k svoji prepoznavnosti, dobri ponudbi in zadovoljstvu strank. Zaradi visoke konkurence je potrebno doseči raznolikost med ostalimi ponudniki in stranko prepričati, da je vaša ponudba najboljša. Grafična podoba je eden pomembnejših dejavnikov do uspeha, saj boste z dobro izoblikovano grafično podobo bolj navduševali in izstopali med ostalimi konkurenti.

Grafična podoba vašega podjetja bo prešla iz vaših želja, do uresničitve z našimi izkušnjami, kjer je potrebno uskladiti grafične elemente, barve, logotip in pisave.

Za vas grafično oblikujemo vse vrste tiskovin, kot so: celostna grafična podoba (CGP), brošure, letake, reklame, vizitke, kataloge, cenike in spletne strani.


Celostna grafična podoba CGP

Celostna grafična podoba je izraz vaše vizije, poslanstva in strategije vašega podjetja. Vsako podjetje ima prepoznavno barvo, logotip in ostalo grafično podobo.

CGP (celostna grafična podoba) vsebuje zasnovo oblike in barve logotipa, izbiro barve, ki je najustreznejša in najprepoznavnejša za vaše podjetje. Oblikujemo tudi spletne strani, vizitke, brošure, koledarje, dopisne liste in vse ostale tiskovine, ki sovpadajo vaši predstavitvi podjetja.


Vizitke

Vizitka je podpis vašega podjetja in s tem tudi prvo mnenje vaših poslovnih partnerjev o vašem podjetju. V ta namen je zelo pomembno, da je vaša vizitka lepo oblikovana, kjer si je potrebno z dobrim grafičnim oblikovanjem ustvariti dobro ime vašega podjetja že na samem začetku. V našem podjetju vam nudimo izdelavo grafične podobe vizitk in tudi končnega tiska.


Grafično oblikovanje katalogov

Oblikovanje katalogov ima svoj pomen, saj lahko z dobro distribucijo in grafičnim oblikovanjem le-teh povečate prodajo artiklov, katere želite predstaviti svojim strankam in vsem ostalim naslovnikom. Oblikovanje katalogov mora biti privlačno, trendovsko in narediti vaše produkte privlačne za oči kupcev.

Oblikovanje katalogov bomo z veseljem združili z vašimi željami in našimi oblikovalskimi izkušnjami.


Grafično oblikovanje letakov in brošur

Oblikovanje letakov in brošur je na prvi pogled zelo preprosto, ampak v njih se skriva znanost marketinga, saj je od grafične oblike letaka oz. brošure odvisna odzivnost prejemnikov. Ni važno ali je vaš letak oz. brošura v obliki vabila ali v obliki vaše ponudbe, pomembno je, da ga prejemnik prebere, si zapomni njegovo vsebino in se udeleži obiska pri vas.

Mi vam zagotavljamo izkušnje tudi na področju marketinškega oblikovanja letakov in brošur, saj imamo zelo vliko tovrstnih izkušenj, katere smo pripravljeni deliti z vami in vam želimo grafično obliko letakov in brošur narediti čim bolj uspešno za povečanje vaše produktivnosti.


Grafično oblikovanje cenikov, jedilnih listov

Grafično dodelane cenike oz. jedilne liste tudi digitalno natisnemo na vse vrste papirja. Ker nudimo celovite rešitve, smo vam na voljo od prvega koraka do končnega produkta.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Podjavorškova ulica 5, 3000 , Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
BFM fotografske storitve Bernarda Plavšić s.p.
Davčna št.:
93792905
Mobitel:
+386(0)41 341 624
Mobitel:
+386(0)40 209 606
E-mail:
info@bfm-design.com
Certifikat