Image
Image
8878
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3151/bioresonanca-izvir-novo-mesto_1711023922.jpeg

FREKVENČNA TERAPIJA KOT BIORESONANCA NOVO MESTO ČRNOMELJ LJUBLJANA Priporočamo

Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

BIORESONANCA

Bioresonanca je napredna metoda alternativnega zdravljenja, ki temelji na principu, da ima vsaka celica, organ in sistem v telesu svojo frekvenco. Ta neinvazivna terapija uporablja te frekvence za identifikacijo in odpravo neravnovesij v telesu, ki lahko vodijo do zdravstvenih težav.

Kako deluje bioresonanca? Bioresonančne naprave zaznavajo in primerjajo elektromagnetne frekvence telesa z referenčnimi frekvencami, kar omogoča terapevtom, da odkrijejo odstopanja, ki so pogosto povezana z boleznimi ali motnjami. Nato se uporabi specifično valovanje za ponovno vzpostavitev harmonije in spodbujanje samozdravljenja.

Zakaj izbrati bioresonanco? Bioresonanca je priljubljena zaradi svoje neinvazivnosti in široke uporabe.

Uporablja se lahko za:

Zmanjšanje simptomov alergij in intoleranc.

Podporo pri prebavnih težavah in hormonskih neravnovesjih.

Izboljšanje energijskega stanja in zmanjšanje stresa.

Pomoč pri kroničnih bolečinah in vnetnih stanjih.

Krepitev imunskega sistema.

Naša ponudba: V našem centru nudimo individualno obravnavo s pomočjo najnovejše bioresonančne tehnologije. Naši strokovnjaki so usposobljeni za delo z različnimi zdravstvenimi stanji in zagotavljajo celostno podporo na vaši poti do boljšega zdravja.

Posebna ponudba: Za nove stranke ponujamo uvodno seanso po znižani ceni, kjer boste lahko izkusili prednosti bioresonance in se posvetovali z našimi terapevti o vaših specifičnih potrebah.

Zaključek: Bioresonanca je odlična izbira za tiste, ki iščejo naravne metode za izboljšanje zdravja in počutja. Vabimo vas, da nas kontaktirate za več informacij ali za rezervacijo termina. Skupaj bomo našli najboljšo pot do vašega optimalnega zdravja in dobrega počutja.

SOLNA SOBA

Z veseljem vam predstavljamo našo solno sobo, ki je edinstvena in inovativna rešitev za izboljšanje vašega zdravja in dobrega počutja.

Solna soba je prostor, ki je obložen s soljo, kjer lahko uživate v terapevtskih učinkih soli. Solne sobe so znane po svoji sposobnosti izboljšanja dihalnega sistema, izboljšanja kože in splošnega zdravja.

Naša solna soba je opremljena z najnovejšo tehnologijo za zagotavljanje najboljše izkušnje. Sol, ki jo uporabljamo, je 100% naravna in brez dodatkov. Naša solna soba je zasnovana tako, da ustvari mikroklimo, podobno tisti v naravnih solnih jamah.

Med sejo v solni sobi boste vdihavali solne delce, ki pomagajo očistiti dihalne poti in izboljšati delovanje pljuč. Solne sobe so tudi odlične za izboljšanje kože, saj sol pomaga odstraniti toksine in izboljšati cirkulacijo.

Poleg tega je naša solna soba zasnovana tako, da ponuja sproščujoče in pomirjujoče okolje. Svetloba in zvoki v sobi so prilagojeni za ustvarjanje mirnega in sproščujočega vzdušja.

Vabimo vas, da preizkusite našo solno sobo in izkusite njene številne koristi. Naša ekipa je na voljo za odgovore na vsa vaša vprašanja in vam bo z veseljem pomagala.

Z veseljem vam bomo pomagali izboljšati vaše zdravje in dobro počutje z našo solno sobo. Veselimo se vašega obiska!

HOMEOPATIJA

Ljudje iščejo pomoč homeopatije iz različnih razlogov. Nekateri se obrnejo na homeopatijo, ker želijo alternativno ali dopolnilno metodo zdravljenja, ki je bolj naravna in manj invazivna kot konvencionalna medicina. Drugi lahko iščejo pomoč homeopatije, ker niso zadovoljni z rezultati ali stranskimi učinki konvencionalnih zdravil, ki so jih preizkusili. Nekateri ljudje verjamejo v celostni pristop homeopatije, ki obravnava tako telesne kot čustvene vidike bolezni.

Nekatere pogoste težave, za katere ljudje iščejo pomoč homeopatije, vključujejo:

    Kronične bolezni, kot so migrene, artritis, alergije, astma in sindrom razdražljivega črevesa.

    Težave s spanjem, kot so nespečnost in motnje spanja.

    Težave s kožo, kot so ekcemi, akne in luskavica.

    Čustvene težave, vključno s stresom, anksioznostjo, depresijo in žalostjo.

    Prebavne težave, kot so gastritis, sindrom razdražljivega črevesja in zaprtje.
 

Ključne besede:

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
CENTER ZA ZDRAVJE ČLOVEKA d.o.o.
Davčna št.:
35412160
Naslov:
Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto
Občina:
Novo mesto
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 8279 976 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Ana Munih
Kontaktna oseba:
Ana Munih
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
040148583
Mobitel:
031247044
E-mail:
izvir.munih@siol.net
Certifikat
Naslov:
Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto

Kontaktne osebe

CENTER ČRNOMELJ
Kolodvorska 42, 8340 Črnomelj
CENTER LJUBLJANA
Tržaška 207, 1000 Ljubljana
CENTER NOVO MESTO
Cvelbarjeva ulica 3, 8000 Novo mesto