Image
Image
4015
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25361.jpg

BO MA FOTOGRAFIJA, KAMNIK

Ljubljanska cesta 15B, Kamnik , , Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Sem Boštjan Jamšek, mož in oče dveh otrok. S fotografijo sem se srečal pred desetimi leti, ko sem si kupil prvi kompaktni digitalni fotoaparat. Od takrat je fotografija del mojega vsakdana, kajti neprecenljivo je loviti trenutke, ki povedo več kot tisoč besed. S fotografiranjem se mi je odprl svet kreativnosti. Fotografiji in vse kar je povezano z njo, sem posvečal ves svoj prosti čas in ker sem bil poln entuziazma sem s časom napredoval v DSLR razred ter pričel s fotografiranjem športa. Športna fotografija je za fotografiranje zelo zahtevna, saj poleg dobre opreme zahteva vso fotografovo pozornost in pripravljenost. To je bilo odlično izhodišče za nadaljnjo pot, ki me je pripeljala v svet poročne fotografije. Kaj kmalu se mi je ponudila priložnost izkazati se in v objektiv ujeti poročni dan. Po končani poroki sem vedel, da je poročna fotografija to s čimer se želim ukvarjati, saj je ujeti trenutek poln emocij pravi izziv. In na koncu največ kar šteje, izpolnitev pričakovanj naročnika. Tukaj sem za vas in vaše zadovoljstvo je moje vodilo. Se vidimo na vajini poroki!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ljubljanska cesta 15B, Kamnik , , Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Bo Ma fotografija, Boštjan Jamšek, s.p.
Davčna št.:
33729425
Mobitel:
+386 (0)41 250 287
E-mail:
info@bostjanjamsek.si
Certifikat