Image
Image
10199
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1725/logojurzacasni-1543066857.png

PVC UGODNA VRATA OKNA PROTIVLOMNA VRATA IN OKNA PO NAROČILU PRODAJA

Clevelandska ulica 43 43, 1000 Ljubljana, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Vrata in okna so element,skozi katerega hodite in gledate v svet katerega živite ~ izberite najboljše.


PREDNOSTI PVC okna:

1. PVC okna ni potrebno barvati;

2. Enostavno za vzdrževanje;

3. Zelo trpežen in s pravilnim vzdrževanjem lahko podaljšamo življensko dobo do 50 let;

4. Zaradi UV stabilizatorjev, so barve odporne vremenskim vplivom in UV sevanju;

5. PVC profili imajo boljšo izolativnost od lesenih in aluminijskih oknov;

6. Ugodna cena;

7. 100% reciklaža, ekološki pomen;

8. Širok izbor oblik in barv;

9. Kemično stabilna in odporna na večino kislin;

10. Kar je najpomembnejše, ne vsebuje svinca;


Izberi model vhodnih vrat

    Klasik paneli
    Elegant paneli
    Elite paneli
    Elite plus paneli
    Exclusive paneli
    Future paneli
    Moderna paneli
    Premium paneli
    Simple paneli
    Visual paneli

UGODNA-VRATA

Prvi vtis o vašem domu dobijo vaši obiskovalci že zunaj njega – pri vhodnih vratih. Poskrbite, da bo tudi vhod tako vabljiv kot notranjost vašega domovanja. 

Vhodnim vratom lahko pripišemo veliko simbolike. Na vhodnih vratih sprejemamo obiske, skozi vhodna vrata pa vsakodnevno vstopamo v zavetje svojega doma in ga ob jutrih zapuščamo. Prag vhodnih vrat v letih bivanja prestopimo več tisočkrat in vrata so zato med najbolj uporabljanimi elementi naših domov. Pomembna pa sta tako  funkcija kot tudi videz vhodnih vrat, zato je izbira kakovostnih vhodnih vrat ena galvnih zahtev.

Pri izbiri vhodnih vrat je odločilen že tip objekta, saj se vhodna vrata stanovanj razlikujejo od tistih vrat za hišo. Razlika med vrati je tako vizualna kot tudi funkcionalna. Vhodna vrata hiš so konstrukcijsko močnejša, bolj izolativna in omogočajo več vizualnih prilagoditev. Vrata so raznolikih barv , pogosto tudi zastekljena ali pa z dodatno stekleno površino nad vratnim krilom ali ob njem. Stanovanjska vrata imajo bolj enoten in preprost videz, v ospredju pa sta pri njih zvočna izolativnost in požarna varnost.

Pri opremljanju novogradnje ali menjavi večjega števila vrat je za enoten videz objekta pomembna tudi možnost izdelave servisnih vrat v videzu, ki je enak videzu vhodnih vrat. Vrata v kurilnico, delavnico, klet in druge pomožne prostore imajo nižje zahteve po toplotni in zvočni izolativnosti.

Material, iz katerega so izdelana vhodna vrata, vpliva tako na estetski videz kot tudi na funkcionalnost. Številni barvni odtenki in možnost kombiniranja različnih materialov omogočajo prilagoditev videza vrat modernim in starejšim hišam.

Vrata iz umetnih materialov so zaradi manj zahtevne izdelave in nižje cene  najbolj pogosta  izbira.  Kakovostna PVC-vhodna vrata z visokokakovostnimi polnili in dvema ali tremi tesnili bodo zagotavljala odlično izolativnost, njihovi prednosti pa sta tudi nezahtevna nega in odpornost proti zunanjim vplivom.

Ugodna-Protivlomna vrata

V višjih nadstropjih stanovanjskih hiš so vrata večinoma edini dostop do notranjosti, a tudi v pritličjih se največ vlomov še vedno zgodi skozi vhodna vrata. Če želimo zmanjšati možnost vloma, moramo zato poskrbeti za različne preventivne ukrepe, med glavnimi pa je ravno dobra zaščita oken in vrat. Pri izbiri protivlomnih vrat je zato treba biti pozoren na njihovo kakovost in certificirano zaščito.

Prava protivlomna vrata imajo jekleno konstrukcijo podboja in krila ter kakovostno ključavnico  jeklenimi zatiči, ki se ob poskusu vloma blokirajo. Cilindrični vložek je zaščiten pred vrtanjem in lomljenjem, dodani pa so tudi drugi varnostni elementi, ki otežijo nasilno odpiranje vrat oziroma vlomilca odvrnejo od vloma.« Kljub tako izboljšani varnosti protivlomna vrata ne dajejo vtisa vhoda v zaporniško celico.

Ugodna-Vrata za pasivne hiše

Tako kot drugo stavbno pohištvo lahko tudi vrata močno vplivajo na energijske izgube objekta. Sodobna vhodna vrata omogočajo minimalne toplotne izgube, ki morajo pri izvedbah vrat za pasivne hiše pasti pod vrednost Ud = 0,8 W/m2K. Pasivna vhodna dosegajo visoko izolativnost z dodatnimi tesnili in posebno izolacijsko sredico v krilu vrat, pri tem pa je treba upoštevati tudi brezhibno RAL-montažo. Debelina pasivnih vhodnih vrat je zato večja, zaradi večje teže pa morajo biti dodatno ojačena s stabilizatorji. Tudi taka vrata se zapirajo in odpirajo mehko in brez občutka teže pod rokami.

Ugodna-Vrata, polna elektronike

Sodobne tehnologije izrazito vstopajo tudi na področje izdelave vhodnih vrat in elektronika vse bolj nadomešča klasično mehansko zaklepanje. Elektronske ključavnice zaradi manjše obrabe mehanskih elementov obljubljajo daljšo življenjsko dobo brez sklepanja kompromisov na račun varnosti. Njihova glavna prednost pa je preprosta uporaba, saj omogočajo odklepanje vrat s kartico, telefonom, kodo ali prstnim odtisom. Omogočajo tudi nadzor nad vstopanjem in izstopanjem in kljub višji ceni neodločne pogosto prepričajo s svojimi prednostmi. Elektronske ključavnice so manj izpostavljene obrabi, njihova trajnost je daljša, v primeru izgube ključa pa ni potrebna menjava sistema, saj se izgubljeni ključ oziroma kartico zgolj izbriše iz seznama dovoljenj za vstop

 

UGODNA-OKNA

Razmišljate o tem, da bi vaša majhna okna nadomestili z velikimi? Kaj pa spalnica – naj tam ostanejo takšna okna, kot so? Ne glede na to, ali gre za večji ali za manjši dnevni ali nočni prostor, vam svetujemo, da izberete velika okna, saj imajo velka okna v primerjavi z manjšimi okni številne prednost.i

Spalnica -velika  okna

Dandanes na velika okna prisegajo po vsem svetu. Velika okna v spalnici bodo odprla prostor, vam nudila lep razgled na okolico in vanjo prinesla veliko svetlobe, ob odprtju okna pa tudi zraka. Spomladi in zgodaj jeseni bosteob velikih oknih tako lahko podnevi uživali v toploti sončnih žarkov, poleti pa ob odprtem oknu zaspali v hladu. Odpadlo vam bo tudi določanje središčne točke prostora, saj bodo to vlogo s svojo impozantnostjo prevzela velika okna.

Igra svetlobe in sence z izbiro velikih oken

Prednost velikih oken je tudi v tem, da boste imeli zaradi potovanja sonca tekom dneva veliko različnih svetlobnih efektov. Soba bo ob velikih oknih  zaradi svetlobe delovala veliko bolj svetlo in prostorno in nič več se ne boste počutili, kot da ste v jami.

Zastori in velika okna

Pri velikih oknih imate tudi dosti bolj proste roke pri izboru zaves oziroma drugih zastorov. Lahko se poigrate z različnimi tipi blaga. Z izbiro težkih in debelih tkanin boste naredili še posebno dober učinek, saj bo z njimi soba videti veliko bolj bogata, udobna in vabeča. Večji občutek globine boste ustvarili, če boste zavese namestili ob obeh koncih okna. Na okna lahko namestite tudi več plasti zaves. Prva naj bo iz prosojne tkanine, da bo skoznjo še vedno lahko prodirala svetloba, druga pa iz težkega blaga.

UGODNE-PANORAMSKE STENE

Sodobne panoramske stene so minimalistične, prostorsko varčne in energijsko učinkovite. Odlične so za manjše domove, saj steklena vrata odpiramo tako, da nam ne jemljejo dragocenega prostora. Poleg tega spuščajo v stanovanje veliko naravne svetlobe in svežega zraka, še ena pomembna prednost pa je, da zaradi odsevnih steklenih površin ustvarjajo vtis večjega prostora.

Obstaja več oblik panoramskih sten. Zasnova dvižno-drsnih je takšna, da se drsno krilo najprej rahlo dvigne in nato po vodilih drsi mimo fiksnega dela stene. Drsno krilo in fiksni del stene v zaprtem položaju nista na istih vodilih in v isti ravnini. Pri drsno-nagibnih panoramskih stenah se drsno krilo najprej odpre na zračenje - nagib in nato drsi po vodilih mimo fiksnega dela stene. Zložljive oziroma stene na harmoniko pa so sestavljene iz več delov in se odpirajo sklopno ter se zlagajo v prehodu. Možnih je več načinov in smeri odpiranja: vsa krila v eno stran ali pa delno v levo in delno v desno.

Varčujejo s prostorom

Dvižno-drsna in drsno-nagibna vrata so še posebno primerna za vgradnjo tam, kjer ni veliko prostora, na primer na balkonih, saj jih odpiramo v eni ravnini. Zložljiva vrata zahtevajo več prostora, ko jih zgibamo in ko so paneli zloženi ob robu stene. Različni sistemi panoramskih sten ponujajo tudi različne pragove ali drsne možnosti. Najbolj elegantna je izvedba z nizkim pragom, ki omogoča prehod iz notranjosti v zunanjost v isti ravnini. Vendar je treba poskrbeti za odtok meteorne vode ob zunanjem delu stene in pod njo, še posebno če živimo na izpostavljeni legi z večjimi nalivi in močnimi vetrovi. Pomembna je tudi varnost – zaščita pred vlomilci z naprednimi ključavnicami in otroška zaščita.

Napredni dizajn in energijska učinkovitost

Zadnje izboljšave v izdelavi oken in vrat so radikalno izboljšale dizajn, energijsko učinkovitost in varnost steklenih drsnih sten v stanovanjih in hišah. Zato so panoramska vrata čedalje bolj tehnično dovršena, prav tako pa so postale zahtevnejše tudi specifikacije za vgradnjo. Struktura nad odprtino panoramskih vrat mora biti narejena tako, da nanje ne prenaša nobene teže. Steklene stene morajo biti opremljene s primernimi sistemi za pritrditev, pomembna pa je tudi dovolj trdna talna podlaga. Nestabilna tla namreč vodijo v težave s poravnavo in delovanjem vrat, ki jih je treba nenehno znova nastavljati. Obremenitveni in drugi izračuni morajo zagotoviti minimalno deformacijo stekla, slednje pa mora biti tudi dovolj debelo glede na velikost stene.

Panoramske stene so odličen element v stanovanju ali hiši, ki notranjost povezujejo z zunanjostjo, toda tudi precejšnja naložba. Ko se odločate za nakup, preverite izdelavo in trdnost konstrukcije, gladkost in učinkovitost drsnega mehanizma in ne nazadnje dizajn, ki se prilega zunanji in notranji podobi vašega doma. V poštev vzemite tudi vzdrževanje: okvirji naj bodo ustrezno zaščiteni, drsni sistem pa naj omogoča lahko čiščenje, vzdrževanje in zaščito pred vremenskimi vplivi.

Združujemo ugodnost s kvaliteto.

 pokličite:                       040 255 732                Pvc okna vrata, Jure

 

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

Clevelandska ulica 43 43, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
izdelava in montaža stavbnega pohištva, Jure Pozvek s.p
Davčna št.:
13066706
Naslov:
Clevelandska ulica 43
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0209 8026 1611 735 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Jure Pozvek
Kontaktna oseba:
Jure Pozvek
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386 (0)40 255 732
Telefon:
+386 (0)40 255 732
E-mail:
info@okna-vrata.eu
Certifikat
Naslov:
Clevelandska ulica 43