Image
Image
6923
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23673.jpg

LASERSKO CNC GRAVIRANJE LJUBLJANA, IN NA IZDELAVA ŠTAMPILJKE LJUBLJANA, KLIŠE ZA TISK LJUBLJANA Priporočamo

Dolenjska cesta 70, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

IZDELAVA ŠTAMPILJK 

Trodat Printy, Trodat Professional, Večbarvne štampiljke

V podjetju Bopis d.o.o. se predvsem ukvarjamo s hitro, kvalitetno in cenovno ugodno izdelavo štampiljk in klišejev za tisk, poleg tega pa nudimo tudi klasično in lasersko graviranje na najrazličnejše materiale ter računalniško pripravo za tisk.

Zaposleni imamo na svojem področju več kot tridesetletne delovne izkušnje, s katerimi zagotavljamo kakovost opravljenega dela.

Štampiljke
Izdelujemo vse vrste štampiljk, od klasičnih lesenih in plastičnih ročk pa do sodobno oblikovanih avtomatskih štampiljk. Narejene so iz kvalitetne gume, kar zagotavlja intenziven in razločen odtis ter dolgo življenjsko dobo.
Posebnst je lahko žepna štempiljka saj je skrita v pisalu tako imate dva v enem pisalo in štampiljko.

Graverstvo
Vaš logo oziroma napis lahko graviramo CNC graviranje, klasično ali lasersko graviranje na različne vrste materialov, kot so plastika, medenina, steklo, usnje, les in podobno.

Dobrodošli v podjetju Bopis d.o.o., kjer se s ponosom posvečamo hitri, kvalitetni in cenovno ugodni izdelavi štampiljk in klišejev za tisk. Naša ponudba vključuje tudi klasično in lasersko graviranje na najrazličnejše materiale ter računalniško pripravo za tisk.

Z našimi več kot tridesetletnimi delovnimi izkušnjami vam zagotavljamo vrhunsko kakovost opravljenega dela. Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju, ki se zavzemajo za zadovoljstvo strank in nenehno izboljševanje storitev.

Štampiljke so eno izmed naših specializiranih področij, kjer izdelujemo različne vrste štampiljk. Od klasičnih lesenih in plastičnih ročk do sodobno oblikovanih avtomatskih štampiljk – pri nas boste našli izdelek, ki ustreza vašim potrebam. Uporabljamo kvalitetno gumo, ki zagotavlja intenziven in razločen odtis ter dolgo življenjsko dobo. Posebnost naše ponudbe je tudi žepna štampiljka, ki je skrita v pisalu, tako da imate praktično dva v enem – pisalo in štampiljko.

Na področju graviranja vam ponujamo več možnosti. Vaš logotip ali napis lahko graviramo s pomočjo CNC graviranja, klasičnega graviranja ali laserskega graviranja. Graviramo na različne materiale, vključno s plastiko, medenino, steklom, usnjem, lesom in drugimi materiali. S tem vam omogočamo personalizirane in unikatne izdelke, ki bodo izpolnili vaša pričakovanja.

Pri Bopis d.o.o. se zavezujemo k zagotavljanju vrhunskih storitev in izdelkov, ki bodo zadovoljili vaše potrebe. Stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše želje – skupaj bomo ustvarili kakovosten in edinstven izdelek za vas.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenjska cesta 70, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
BOPIS d.o.o., grafika in storitve
Davčna št.:
60069465
Naslov:
Dolenjska cesta 70, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0205 8025 3520 015 (odprt 16.1.2003, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Pirc Bojan
Kontaktna oseba:
Pirc Bojan
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041565929
Telefon:
+386(0)1 428 91 58
E-mail:
info@bopis.si
Certifikat
Naziv:
BOPIS d.o.o., grafika in storitve
Naslov:
Dolenjska cesta 70, 1000 Ljubljana