Image
Image
7166
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1224/CAMP_DOLINA__PREBOLD4-1597747266.jpg

CAMP DOLINA, PREBOLD

Dolenja vas 147, 3312 Prebold, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

CAMP DOLINA, PREBOLD SLOVENIJA

Dolenja vas 147, PREBOLD

Kamp v savinski dolini Camp dolina. Kampiranje v savinski dolini. Kampiranje z avtodomom v Sloveniji. Kampiranje z avtodomom v Preboldu. Kampiranje s prikolico v savinski dolini. Kampiranje s prikolico v Sloveniji. Kampiranje s prikolico v Preboldu. Kampiranje s šotori v Sloveniji. Kampiranje s šotori v savinjski dolini. Kampiranje s šotori v Preboldu. Apartmaji z bazenom v Sloveniji. Apartmaji z bazenom v savinjski dolini. Apartmaji z bazenom v Preboldu. 

Tradicija kvalitete in prijaznosti
Kamp Dolina se nahaja na severno zahodnem delu Prebolda, od avtoceste Ljubljana - Celje je oddaljeno vsega 2 km. Kamp je na tem mestu odprt že vse od leta 1961 in je odprt čez celo leto. Parcele v kampu so urejene ob družinski hiši lastnikov kampa. Na parcelah je omogočen priklop na elektriko. Gostje lahko prespijo tudi v najetih sobah in apartmajih. Recepcija kampa je urejena v ličnem prostoru, kjer je tudi mini lokal. Sanitarije v kampu so moderno urejene, imajo tudi savno in prostor za pranje in sušenje perila.

V kampu imajo urejen prostor ob velikem žaru. Imajo tudi možnost izposoje koles, igrišče za tenis pa je oddaljeno 500m. Trgovina in gostinski lokali so v bližini kampa, oddaljena približno 300m. Naš Kamp Dolina iz Prebolda je v zadnjih petih letih s strani komisije Turistične zveze Slovenije ocenjen za najboljši kamp v Sloveniji v kategoriji manjših kampov. Kamp Dolina je prepoznaven po izredno neokrnjeni naravi, zdravem čistem zraku in blagodejnem miru.

Skupno število ležišč v apartmajih in sobah: 18
Minimalno število nočitev: 1

Dodatna ponudba:
- balkon - družabni prostor
- parkirišče
- shramba za športne rekvizite
- vrata odprta 24 ur
- vrt
- zajtrk na željo
- zajtrkovalnica

Naprave:
- aparat za kavo
- fen
- kabelska TV
- brezžični internet
- mini bar
- radio
- žar na vrtu
- sušilec za perilo

Šport / fitnes:
- izposoja koles
- izposoja motorjev
- otroško igrišče
- savna

Okolica
V času aktivnega preživljanja svojega prostega časa se v našem kampu ne boste dolgočasili!
V okolici Prebolda se nahajajo številni ogleda vredni muzeji:
-  Muzej premogovništva Velenje
-  Muzej hmeljarstva Žalec
-  Muzej motociklov Vransko
-  Gasilski muzej Vransko
-  številni muzeji v Celj

Nadvse zanimivi so tudi ogledi Rimske nekropole v Šempetru in jame Pekel, ki se nahajata približno 2 km iz Šempetra. Za ogled znamenite Žičke kartuzije  pa je potrebnih samo 20 minut vožnje (25 km). Mnogo naših obiskovalcev zelo rado obišče tudi snežno jamo na Raduhi (40 km).Plezalci dobro poznajo najboljšo plezalno steno v Sloveniji - Kotečnik, ki je od našega kampa oddaljena zgolj 8 km. Slednjim je na voljo tudi plezišče na Reški planini. V Preboldu je mogoče opraviti tudi začetne tečaje jadralnega padalstva (Sky Paragliders). Za stare mačke tega adrenalinskega športa so možni tudi zahtevnejši skoki. Tudi v dvojicah (tandemu). Možna pa je tudi vožnja z motornim zmajem oziroma z ultra lahkim letalom ter atraktivni poleti z zračnim balonom.Samo dva kilometra od našega kampa se nahaja tudi igrišče za golf, kjer je mogoče opraviti tečaj in si s tem pridobiti izkaznico, s katero je nato mogoče igrati na vseh golf igriščih.Z veseljem samo Vam na voljo tudi ob morebitnih dodatnih zahtevah po še bolj pestrem letovanju pri nas in v naši zanimivi bližnji ali širši okolici.


APARTMAJI MAREDA
Apartmaji v Maredi (Hrvaška Istra) se nahajajo zgolj 200 metrov od čudovite obale Jadranskega morja. Vsak apartma ima tudi svojo lastno teraso!
CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD
V neposredni bližini apartmajev so Vam na voljo najbolj nujne storitve: trgovina, pošta, ambulanta, tenis igrišče in restavracija.

CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD, CAMP DOLINA, PREBOLD

Apartmaji Mareda Novigrad. Počitnice Mareda Novigrad. Počitnice Novigrad. Letovanje v apartmajih. Letovanje Novigrad. Poletne počitnice Novigrad. Apartmaji za morske počitnice.

APARTMAJI SILVIA - AVSTRIJA
Apartma Silvia - Nassfeld (Avstrija) v sosednji Avstriji v izmeri 50 m2 ima tudi balkon in garažo. Njegova atraktivna lokacija na samem smučišču Sonnleiten Ponuja priložnost za nadvse udobno smučarsko izkušnjo.

Zimske počitnice v Avstriji. Smučanje Nassfeld. Apartmaji Nassfled. Smučasrki apartmaji Nassfled. Smučanje Sonnleiten. Apratmaji Sonnleiten. Smučanje Sonnleiten Avstrija. Slivija apratmaji v Avstriji za smučarje.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenja vas 147, 3312 Prebold, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
PETRA VOZLIČ LESJAK S.P., FRIZERSTVO MANJA, FRIZERSTVO IN KAMP
Davčna št.:
69279357
Naslov:
Hmeljarska cesta 7, 3312 Prebold
Poslovna enota:
Dolenja vas 147, 3312 Prebold (lokacija kampa)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 4777 554 (odprt 12.5.2016, ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Petra Vozlič Lesjak
Kontaktna oseba:
Tomaž
Kontaktna oseba:
Primož
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 790 590 Tomaž
Mobitel:
041790590
Telefon:
+386 (0)31 692 488 Primož
E-mail:
camp@dolina.si
Faks:
(0)3 5742591, (0)3 5724378
Certifikat
Naziv:
PETRA VOZLIČ LESJAK S.P., FRIZERSTVO MANJA, FRIZERSTVO IN KAMP
Naslov:
Hmeljarska cesta 7, 3312 Prebold

Kontaktne osebe

rezervacije