Image
Image
8526
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4305/28597.jpg

KAMP MENINA, REČICA OB SAVINJI Priporočamo

Varpolje 105, 3332 Rečica ob Savinji, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Dobrodošli v Kampu Menina, v idealnem počitniškem kotičku za vaš dopust!

 

Kamp Menina se nahaja na odlični lokaciji, stran od prometa in cest, tik ob čisti Alpski reki Savinji, ki ji pravimo tudi zrcalo doline. Kamp obdaja veliko gozda, posebnost kampa pa je lastno jezero, v katerem se lahko bodisi osvežite bodisi izvajate različne športne aktivnosti ali pa celo ribarite.

Topla srca zaposlenih in prijetno vzdušje, dajejo kampu Menina prijazno in osebno noto, zaradi česar se naši gostje vedno znova vračajo.

Šport je sestavni del dogajanja v našem kampu. Že ob samem vstopu v kamp se vam odpre pogled na naš adrenalinski park s tremi progami, ki adrenalinske navdušence popelje na adrenalinsko popotovanje med krošnjami dreves. Prav tako se v kampu nahaja igrišče za odbojko in badminton ter igrišče za mini golf.

Tik ob kampu je tudi športni park s še večjo ponudbo športnih igrišč in površin za različne športe. 

Športi na reki Savinji, najbolj priljubljena sta kajakaštvo in rafting, se izvajajo v naši izvedbi in sicer trikrat na dan  v spremstvu naših licenciranih instruktorjev. 

 

WELLNES

Za vaše razvajanje smo v Kampu Menina uredili spa prostor s veliko finsko savno, ki se kuri na drva in je izdelana iz zgornjesavinjskega lesa, z velikim zunanjim jacuzzijem, s prostorom z zakonsko posteljo, profesionalnim masažnim stolom, kopalnico, zunanjo teraso in s hladno prho z imitacijo slapov. Prostor je ob predhodni rezervaciji mogoče najeti.

 

KAMP PARCELE

 Kamp Menina se razprostira na 8ha in ima 200 parcel. Vse imajo električni priključek, so blizu vodnih točk, sanitarije niso daleč, travnata površina, delno senčne in seveda na lepih lokacijah.

Kamp nudi številne aktivnosti za otroke in odrasle (pohodništvo, kolesarjenje, rafting, kopanje, kajak, mini golf, adrenalinski park…), prirejamo pa tudi tabore, delavnice, občasne večerne dogodke  (degustacija vin, pouk slovenskega jezika, disco večer, talent šov, lekcije kuhanja, polka predstava…) in pa počitnice. Kamp nudi tudi mirne kotičke, na katerih večerne prireditve ne motijo tišine kampa. Imamo tudi velike parcele XXXL, ki so primerne za skupine in več družin skupaj. Nekatere parcele v kampu imajo lastno mesto za večerni taborni ogenj.

Dobrodošli v Menini za resnično izkušnjo kampiranja!

 

MOBILNE HIŠKE

BEAR LODGE

EKO LODGE

LESENE HIŠKE

PRIKOLICE

HOSTEL

APARTMAJI

SPA PROSTOR

ADRENALINSKI PARK

 

 

GOSTILNA KACA

 Ponosni in veseli smo, da vam lahko v Menini ponudimo vse vrste slastnih obrokov. N meniju naše gostilne Kaca najdete več vrst tipičnih lokalnih jedi, kot so žlinkrofi, štruklji, golaž, štrudl, postrvi… Nimamo ogromne izbire, ampak tisto, kar imamo, je obilno in zelo dobro! Osnovni meni sestavljajo: mešani žar, sač oz. "izpod peke", postrvi, golaž, pašte, zrezki, sadje, sladoled, palačinke… Prav tako imamo vsak dan eno ali dve specialiteti.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Varpolje 105, 3332 Rečica ob Savinji, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KAMP MENINA, upravljanje kampov in turizem, d.o.o.
Davčna št.:
18765416
Naslov:
Varpolje 105, 3332 Rečica ob Savinji
Občina:
Rečica ob Savinji
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0242 6009 2420 485 (odprt 4.7.2002, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 0546 169 (odprt 16.5.2012, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Kontaktna oseba:
Gašperič Damjan
Kontaktna oseba:
Kolenc Jure
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)40 525 266
Mobitel:
051 219 393
E-mail:
info@campingmenina.com
Certifikat
Naziv:
KAMP MENINA, upravljanje kampov in turizem, d.o.o.
Naslov:
Varpolje 105, 3332 Rečica ob Savinji

Kontaktne osebe

rezervacije
Gašperič Damjan

Socialno omrežje