Image
Image
8450
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/components/com_jbusinessdirectory/assets/no_image.jpg

KAMP DOLENJSKE TOPLICE

KAMP DOLENJSKE TOPLICE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures 4.5 05 1

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 2006

Kamp Otočec, kamp Dolenjske Toplice in PZA Polje


...so kampi, ki jih imamo v upravljanju in so primerni tako za prehodne goste, kot za goste ki potrebujejo oddih, počitnice ali rekreacijo. Nahajajo se v jugovzhodnem delu Slovenije, ob dolenjski lepotici reki Krki in so idealna rešitev za šotor, avtodom ali bivalno prikolico. V naših kampih ste ljubitelji kampiranja vedno dobrodošli tudi ob različnih dogodkih, ki jih gostimo.

Če potujete z avtodomom pa si oglejte še rubriko potovanja na naši spletni strani, saj slednja organiziramo namesto vas...

  • Kamp Dolenjske Toplice je izvrsten za bivanje na prostem v neposredni bližini bazenov Wellnes centra Balnea.
  • Kamp Otočec je odlična priložnost za kratek postanek ali daljši oddih v objemu narave.
  • PZA Polje je postajališče za avtodome in je zaradi nizke cene primeren za goste, ki iščejo samo nočite
  • Kamp Polje

KAMP POLJE

Otvoritev kampa polje 1. 4. 2018

V Kampu Polje, smo pripravili več sodobno opremljenih parcel, ki so namenjene avtodomarjem, prikoličarjem in gostom, ki kampirajo s šotori. Na parcelah so priključki za elektriko in vodo. Poskrbljeno je za izpust sanitarne vode, kamp pa je opremljen z zanesljivim in brezplačnim Wi-Fi omrežjem. Izgrajen je popolnoma nov sanitarni objekt, s tuši, wcji, umivalniki in delom za pranje posode. Zaradi skrbno postavljenih dreves, vam sonce ne bo delalo preglavic, zelenico poleg parcele pa lahko uporabljate samo zase.

Za ljubitelje žara, smo v kampu pripravili prostor, kjer si lahko naši obiskovalci sami pripravljali žar specialitete, po svojem okusu.

Kamp Dolenjske Toplice

Kamp Dolenjske Toplice leži v jugovzhodnem delu Slovenije. Nahaja se v bližini Wellness centra Balnea v kraju Dolenjske Toplice. Leži ob neposredni bližini potoka Sušica. Kamp ponuja 16 sodobno urejenih parcel s priključki za elektriko, vodo in fekalni odtok, ter del neparceliranega zemljišča, ki je namenjen šotorom. V kampu je tudi brezplačen Wi-FI dostop do interneta.

Čas si lahko zapolnite z izleti, kolesarskimi ter sprehajalnimi potmi, ki so v okolici. Obiščete lahko različne znamenitosti, kot je npr. Cvingarjeva arheološka pot, Baza 20 ali pa obiščete Kočevski Rog, ki je značilen po kraški razgibanosti in razjedenosti tal s številnimi vrtačami in brezni. V neposredni bližini kampa se nahaja sprehajalna pot imenovana “Pot za zdravje”, po kateri se lahko odpravite na krajši sprehod ali pa jo izkoristite za tek. Celotna dolina občine Dolenjske Toplice ima tudi označenih 18 pešpoti in 6 kolesarskih poti. Na bližnjih igriščih se lahko preizkusite v igranju tenisa, odbojke, košarke, nogometa, inline hokeja… Kamp je tudi odlično izhodišče za ribolov in čolnarjenje na reki Krki. Več o aktivnostih v kampu najdete tukaj.

Wellnes center Balnea je od kampa oddaljen cca. 200 m. Z bivanjem v kampu Dolenjske Toplice si pridobite tudi 20% popust na storitve, ki jih ponujajo v Wellness centru.

OBRATOVALNI ČAS:

od 15.4. do 30.9 kot avtokamp

od 1.10. do 14.4 kot postajališče za bivalna vozilaKamp Otočec

Kamp se nahaja v JV delu Slovenije na odlični lokaciji, saj je od Ljubljane oddaljen približno enako kot do Zagreba.
V neposredni bližini Hotela Grad Otočec, na desnem bregu reke Krke, se nahaja kamp Otočec s 40 parcelami in skupno kapaciteto 160 gostov. Kamp je primeren tako za prehodne goste, ki ostanejo eno ali dve noči, kakor tudi za goste, ki se odločijo preživeti dalj časa ob dolenjski lepotici, reki Krki. Ponujamo tudi možnost najema pavšala in si s tem zagotovite prijetne in sproščujoče počitnice.

Zelenica v objemu dreves, je odličen prostor za postavitev šotora v senci ali na prijetnem soncu s pogledom na reko. Avtodom ali počitniško prikolico lahko postavite na mesto, ki vam najbolj ustreza in uživate v naravnem okolju.

Grad Otočec z okolico je znamenita turistična točka, saj je edini Slovenski grad, ki je sezidan na otoku, v bližini kampa pa je ogromno priložnosti za kratke izlete ali rekreacijo.

Novo mesto je od kampa oddaljeno le 5 km in ima bogato kulturno dediščino. V kolikor se želite razvajati, lahko obiščete Terme Šmarješke Toplice, ki so od kampa oddaljene približno 6 km. Ponujajo vam različne vrste savn, bazenov in masaž.  Adrenalin si lahko izmerite v pustolovskem parku,  kamp je tudi izhodišče za kolesarjenje, pohodništvo, čolnarjenje, rafting, ribolov, golf ali tenis. Več o aktivnostih in znamenitostih si lahko preberete tukaj.

Najbližja trgovina se nahaja približno 500 m stran, v vasi Otočec, v bližini je tudi restavracija “Šoferska” in bencinska črpalka. Bolj zahtevni gosti lahko izberejo gostilno Vovko na Ratežu, ki vam ponudi tradicionalno slovensko hrano in se ponaša z odličnimi vini.

OBRATOVALNI ČAS: od 1. aprila do 30. septembra

 

Postajališče za bivalna vozila “PZA Polje”

Slika-opis-kamp-PoljePostajališče za avtodome PZA Polje se nahaja v neposredni bližini Dolenjskih Toplic (1 km), ob sotočju reke Sušica in reke Krke (100 m), pri vasi Dolenje Polje in je izključno namenjeno kot postajališče za bivalna vozila. Je izvrstna priložnost za prehodne goste, ki potrebujejo samo parkirni prostor  za svoje bivalno vozilo za kratek počitek. Postajališče za najnižjo ceno nudi postanek v naravnem okolju, pitno vodo in pokrit prostor pod prijetnim kozolcem.

V okolici lahko najdete ogromno aktivnosti po vaši meri. Lahko si sposodite kanu in se preizkusite v čolnarjenju po reki Krki, ribolov ali pa si v reki privoščite kopanje. Odločite se  za pohod po bližnjih pešpoteh, tek, kolesarjenje, nogomet, košarko, tenis, inline hokej… Kilometer stran, v Dolenjskih Toplicah pa lahko uživate ob obisku Wellness centra Balnea in ostalih znamenitostih mesta. Več o tem najdete tukaj.

OBRATOVALNI ČAS: od 15. aprila do 30. semptembra.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

4.5 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • V ZELENEM OBJEMU

    ,

    Odlična lokacija v zelenem objemu reke Krke in Kočevskih gozdov ter termalnih vrelcev Dolenjskih Toplic. Povsem novo zgrajen Kamp Polje - čudovito.

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Certifikat