Image
Image
10712
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4279/28406.jpg

CI PRODUKT, LESENA GRADNJA, KOMENDA Priporočamo

Moste 80g, 1218 Komenda, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Lesene hiše ponujajo prijazno bivalno okolje, so ekološko sprejemljive, omogočajo različne arhitekturne zamisli, zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in so potresno varne.

Ponujamo

Skeletne hiše
Lesena skeletna hiša je grajena iz lepljenega in dolžinsko spojenega lesa. Konstrukcijo sestavljajo leseni pokončniki in prečnik, ki so med seboj povezani z natančnimi spoji in vijaki.
Lesena skeletna konstrukcija je zelo primerna za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih stanovanjskih hiš, kot celota omogoča ugodno in varčno bivanje, ter večinoma pušča proste roke pri načrtovanju le teh.

Masivna hiša iz križno lepljenih plošč
Hiša je grajena z pred izdelanimi stenskimi in stropnimi elementi iz križno lepljenih plošč, ki so med seboj vijačeni z lesnimi vijaki. S ploščami izdelamo tudi ostrešje, lahko pa se ostrešje izdela klasično z legami, šperovci, in kleščami, kar v tem primeru tudi malo poceni gradnjo.
Masivna konstrukcija iz križno lepljenih plošč je primerna za gradnjo nizkoenergijskih in pasivnih stanovanjskih hiš, ter za večstanovanjske in industrijske objekte višjih od 2 etaž, ter za objekte z zahtevo po povečani nosilnosti v posameznih nadstropjih.

Leseni objekti
Lesena gradnja počasi, vendar vztrajno dviga zavest investitorjev, da je odlična izbira ne samo pri stanovanjski gradnji enodružinskih hiš, temveč tudi pri gradnji večjih objektov. Sem spadajo razni poslovni, proizvodni, industrijski, gospodarski, skladiščni, športni, vzgojno-varstveni in turistični objekti. Leseni objekti nudijo uporabnikom zdravo bivalno in delovno okolje, saj les znanstveno dokazano na okolico deluje pomirjajoče in sproščujoče. Z uporabo lepljenega lesa na večjih objektih enostavno rešujemo dolge razpone, obenem pa z večjimi prerezi lepljenih nosilcev dosežemo zelo dobro ognjevarnost brez dodatne zaščite lesa. Tako leseni nosilci lahko ostanejo kot viden element strešne, stropne ali stenske konstrukcije, kar prostoru daje toplino in privlačen izgled.

Lesene fasade
Lesena fasada kot zaključni element poskrbi za lep in unikaten izgled zunanjosti objekta. Fasada na objektu je lahko v celoti iz lesa, odlično pa se ujame tudi v kombinaciji z drugimi materiali kot so pločevina, kamen, vlakno-cementne plošče, fasadni omet in steklo.

Lesene fasade se praviloma izdeluje iz bolj trdega lesa v največji meri iz sibirskega macesna. Posebnost macesna je da ni pravilo, da ga je potrebno dodatno zaščititi, saj les sčasoma oksidira ter se na ta način samozaščiti pred vremenskimi vplivi. V tem primeru les posivi, kar pa ne pomeni, da razpada. Pri pravilni vgradnji je taka fasada trajna. V primeru, da ne želimo hitrega sivenja fasade, les površinsko zaščitimo s primernim oljnim premazom in tako dalj časa ostane v prvotnem odtenku.

Uporabljajo se lahko tudi cenovno ugodnejše, mehke vrste lesa – smreka, jesen, bukev. Ta les se termično obdela, skuha. To pomeni, da se s tem uniči celična struktura lesa. Na ta način les postane “umeten material” in ne propada. Les je vedno potrebno ustrezno zaščititi.

Lesena gradnja

  • Leseni gospodarski objekti
  • Brunarice
  • Lesene fasade
  • CNC razrez lesenih konstrukcij
  • Strešne konstrukcije
  • Nadstreški
  • Prenova objektov

Okolju in ljudem prijazna hiša
Lesena hiša je narejena iz naravnih materialov, ki so okolju in ljudem prijazni.

Transparentna in hitra gradnja
Hiša se gradi pred očmi stranke, ki lahko točno vidi kakšni materiali so vgrajeni in kako so vgrajeni.

Energetska učinkovitost
Lesena hiša ima v primerjavi z zidano prednost v debelini izolacije pri enaki debelini stene.

Protipotresna odpornost hiše
Prednost gradnje lesene hiše pred montažno je tudi povečana protipotresna varnost.

Večstanovanjski objekti


Reference
S sodobno tehnologijo, želimo strankam ponuditi hitrejše in kakovostnejše storitve. Storitve izvajamo po celotni Sloveniji.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Moste 80g, 1218 Komenda, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
CI PRODUKT lesena gradnja, trgovina, storitve, inženiring d.o.o.
Davčna št.:
35059028
Naslov:
Moste 80g, 1218 Komenda
Občina:
Komenda
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 1461 686 (odprt 29.2.2012, GB d.d., Kranj)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0700 0000 3296 732 (odprt 15.3.2018, GB d.d., Kranj)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)31 869 623 - Mitja Cibašek
Mobitel:
+386(0)31 388 313 - Vilma Cibašek
Telefon:
+386(0)1 8341134
E-mail:
info@ciprodukt.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
CI PRODUKT lesena gradnja, trgovina, storitve, inženiring d.o.o.
Naslov:
Moste 80g, 1218 Komenda

Kontaktne osebe