Image
Image
7446
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew59318.jpg

ELDOM, MARIBOR

Obrežna ulica 170 , Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

Družba ELDOM d.o.o. iz Maribora, družba za vzdrževanje in upravljanje nepremičnin je hčerinsko podjetje Dravskih elektrarn d.o.o., Elektra Maribor d.d. in Elektra Slovenije – ELES d.o.o.

V družbi je zaposlenih 24 ljudi na več lokacijah v Sloveniji.

 

Osnovne dejavnosti družbe so:

- vzdrževanje in upravljanje objektov

- čiščenje

- gostinstvo

- turizem

 

VZDRŽEVANJE

Vzdrževanje zajema vsa dela v skladu s predpisi o graditvi objektov ter zagotavljanje in delovanje sistemov pred požarom in drugih ukrepov za zaščito in reševanje. Za zagotavljanje vzdrževanja večstanovanjske stavbe sprejmejo etažni lastniki načrt vzdrževanja za časovno obdobje najmanj enega in največ petih let, ki ga pripravi upravnik. V načrtu vzdrževanja etažni lastniki določijo vzdrževalna dela, ki se bodo opravila in način zagotavljanja denarnih sredstev z vplačili v rezervni sklad. V družbi ELDOM d.o.o. imamo zaposlene strokovno usposobljene delavce, ki so sposobni svetovati in pomagati lastnikom pri ohranjanju stanja stavbe in njenim izboljšavam. Upoštevamo predpise, ki narekujejo tudi upoštevanje usmeritev za izboljšanje bivalnega ugodja, zanesljivosti delovanja naprav in sistemov v stavbi ter povečanja energijske učinkovitosti. Z denarnimi sredstvi rezervnega sklada, ki jih lastniki zbirajo za namene vzdrževanja stavbe, gospodarimo v duhu dobrega gospodarja. Objekt kljub rednemu vzdrževanju skozi čas izgublja vrednost, kar je tudi normalno. Če objekta ne vzdržujemo, je dolgoročno izguba vrednosti precej večja in v določenem kritičnem obdobju se zmanjša varnost in uporabnost objekta do te mere, da je objekt potrebno sanirati. Sanacija po navadi predstavlja precej večji strošek kot pa sprotno vzdrževanje. Torej je smiselno, da s sanacijo poskušamo doseči več ciljev hkrati, oziroma da objekt celovito saniramo postopoma. To je v končni fazi tudi najcenejša varianta, vendar lastnikom po navadi predstavlja prevelik finančni zalogaj, zato se vedno trudimo med željami in potrebami iskati kompromise.

 

Informacije:

Tel.: (0)2/300 5 672

 

UPRAVLJANJE OBJEKTOV

Družba ELDOM d.o.o. je specializirana za upravljanje poslovnih OBJEKTOV, pri čemer je podlaga za sklepanje pogodb Stvarnopravni zakonik in Stanovanjski zakon. Z lastniki sklenemo pogodbo o upravljanju glede na namembnost poslovnih prostora v kateri določimo merila za razdelitev vseh pripadajočih stroškov. Obseg storitev je enak kot pri upravljanju s stanovanjskimi objekti. Na osnovi izkušenj lahko storitev upravljanja ponudimo tudi lastnikom večstanovanjskih stavb.

 

Informacije:

Tel.: (0)2/300 5 672

 

MUZEJ HIDROELEKTRARNE FALA

Hidroelektrarna Fala na reki Dravi je najstarejša elektrarna na slovenskem delu reke Drave. Enkratna rešitev ohranitve stare hidroelektrarne ob hkratnem obratovanju nove, je najlepši prikaz razvoja proizvodnje električne energije od prvih korakov iz leta 1918 do danes. Naši strokovno usposobljeni vodiči Vas bodo prijazno in doživeto popeljali v svet preteklosti proizvodnje hidroenergije. Pokazali Vam bomo film o tej elektrarni, nato pa se bomo sprehodili mimo turbine, nekaj metrov pod gladino reke Drave in si ogledali odlično ohranjene generatorje za proizvodnjo električne energije.

 

Informacije in rezervacije:

Tel.: (0)2/300 5 541 – Muzej HE Fala

 

POČITNIŠKI DOM IN APARTMAJI PORTOROŽU

Na vzpetini na portoroško promenado, nekoliko odmaknjen od vsakodnevnega vrveža in hotelov, v senci mogočnih borov in zelenja se nahajajo počitniški dom in apartmaji ELDOM. Najdete jih na imenitni lokaciji na Belem Križu, na nadmorski višini le nekaj nad 50 m, kjer se Vam razprostira prelep pogled na Piranski zaliv. Pogled vam seže od portoroške marine do hotela Bernardin in preko morja na hrvaško obalo. Od znamenite portoroške plaže je le 5 minut hoda, za obisk centra Portoroža, ki gostom ponuja najrazličnejše oblike zabave in užitkov, pa je še kakšna minuta več. V počitniškem domu, ki obratuje samo v poletnih mesecih so Vam na voljo so 1, 2, 2 + 1 in 4 posteljne sobe, od katerih ima vsaka lastne sanitarije (prha / wc). Večina sob je s pogledom na morje, nekatere imajo tudi sončno teraso. Na voljo je 11 apartmajev od tega 4 brez kuhinje in 7 s kuhinjo. Vsak apartma ima svoj lasten vhod, bivalni prostor, kuhinjo ( nekateri ), kopalnico ( tuš WC ) in opremljeno teraso s pogledom na morje. Bivalni prostor je opremljen z zakonsko posteljo, raztegljivim dvosedom, TV sprejemnikom in radiem. Apartmaji so električno ogrevani, zato so primerni tudi za najem v zimskem času

 

Informacije in rezervacije:

TURISTIČNA AGENCIJA MAESTRAL d.o.o.

Obala 123

6320 PORTOROŽ

TELEFON: 00386 (0) 5 674 65 02

TELEFAKS: 00386 (0) 5 677 92 81

E-NASLOV: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

WWW: www.maestral.si

 

POČITNIŠKI DOM ELDOM KRVAVEC – PENZION TIA

Penzion Tia (Počitniški dom ELDOM) se nahaja na samem smučišču smučarskega centra Krvavec tik ob poligonu in smučarski vlečnici za otroke. Dostop do penziona je z vlečnico za otroke Luža, s štirisedežnico Tiha dolina ali peš (15 min). Za prtljago je organiziran prevoz s sanmi. Penzion nudi otrokom prijetno zavetje in počitek saj se v njem združujejo šport, zabava in sprostitev.

Vsi željni zabave boste na smučišču Krvavec in v prostorih Penziona Tia gotovo našli nekaj zase. Na smučišču boste lahko izkusili prijetno smučanje, znotraj penziona pa uživali ob dobri hrani in zabavi.Smučišče RTC Krvavec je priljubljena izletniška točka tako za mladino, kot tiste mlade po srcu. Mnogi obiskovalci tudi v poletnih mesecih uživajo ob sprehodih v naravi in si v pristnem gorskem okolju napolnijo baterije.

 

Namestitev:

V Penzionu je na voljo 14 dvo, tri in pet posteljnih sob, možna tudi dodatna ležišča. V vsaki se nahaja TWC, v nekaterih tudi balkon.

Za razvedrilo se v kletnih prostorih se poleg shrambe za smuči nahajajo pikado in namizni nogomet (avtomati). Prav tako so v skupnih prostorih trije televizorji s satelitskim sprejemnikom.

 

Informacije in rezervacije:

PENZION TIA

GSM: +386 41 666 690

Tel.: +386 4 251 67 36

Fax.: +386 4 251 67 37

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

PROSTOR ZA PRIREDITVE - ČOLNARNA DEM

Čolnarna DEM se nahaja v čudovitem in mirnem okolju v neposredni bližini reke Drave na Limbuškem nabrežju. Čolnarna DEM je obnovljena in sodobno opremljena, sprejme do 190 ljudi.

V čolnarni DEM Vam lahko organizirano POROKO NA PROSTEM (civilni del), POROČNO SLAVJE, DRUŽABNA SREČANJA in SEMINARJE. Prostor je opremljen z internetno povezavo in projektorjem in platnom.

Informacije in rezervacije:

Telefon: 00386 (02) 300 56 73

Mobitel: 051 321 665

 

ELDOM-RAB

ELDOM RAB d.o.o. je hčerinsko podjetje družbe ELDOM d.o.o., v njeni 100% lasti. Družba upravlja s preko 140 apartmaji slovenskih podjetij na Hrvaškem. Imamo urejeno recepcijsko službo v vseh krajih, kjer se nahajajo nepremičnine.. Upravljanje svojih počitniških enot na Hrvaškem nam zaupajo mnogi renomirani naročniki, med njimi so največji Ministrstvo za pravosodje Republike Slovenije, DARS, DEM in številni veliki in manjši poslovni sistemi.

 

Informacije:

Tel.: (0)2/300 5 676 – upravljanje s počitniškimi kapacitetami na Hrvaškem – ELDOM RAB d.o.o.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Obrežna ulica 170 , Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
ELDOM družba za storitve in gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
78753082
Mobitel:
+386(0)31 709773
Telefon:
+386(0)2 3005672
E-mail:
info.eldom@eldom.si
Faks:
+386(0)2 2512780
Certifikat