Image
Image
5396
  • Spletne trgovine
  • SONČNE CELICE, SONČNA ELEKTRARNA MONTAŽA, ELEKTRO KLIK, VODICE, KOMENDA
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4166/elektro-klik-vodice_1690975057.jpeg

SONČNE CELICE, SONČNA ELEKTRARNA MONTAŽA, ELEKTRO KLIK, VODICE, KOMENDA

Bukovica pri Vodicah 26, 1217 Vodice, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Prednost investicije v sončno elektrarno je, da postanete energetsko samooskrbni  z električno energijo. Sončna elektrarna vam omogoča neodvisnost od nihanja cen  energentov na trgu. Cena električne energije je v zadnjih 10 letih naraščala  povprečno s 4% stopnjo na leto. Samooskrba z električno energijo po ˝netmeteringu˝, zagotovi kar 2,5 krat cenejšo elektriko. Zato je investicija v sončno elektrarno pametna odločitev.

Sončna elektrarna predstavlja prednost, saj fotovoltaiko uporabljamo kot obnovljiv vir energije. S sončno elektrarno ne onesnažujemo okolja, električno energijo oz. viške proizvedene električne energije oddajamo v omrežje, sončna energija pa je neomejena.


Finančna podpora investicijam

Vašo investicijo lahko delno pokrijete z ugodnim “eko kreditom”, ki jih razpisuje Eko sklad j.s. Republike Slovenije ali z nepovratnimi sredstvi, s katerimi država spodbuja naložbe v energetsko učinkovitost ter izrabo obnovljivih virov energije za gospodinjstva in podjetja. Sončna elektrarna za samooskrbo, je s pomočjo nepovratnih finančnih sredstev lažje dostopna vsakomur, ki se odloči za takšno investicijo. Pomagamo vam tudi pri ureditvi dokumentacije.


Nekateri izmed naših projektov

Za uspešno naložbo je ključno dobro načrtovanje. Vašo sončno elektrarno projektiramo glede na vaše želje in potrebe, pomagamo s svetovanjem in ogledom na terenu. S pravilno sprojektirano sončno elektrarno, bo imel investitor bistveno manj stroškov z električno energijo, ker bo proizvodnja dosegala porabo električne energije. 


Samooskrba

Samooskrba z električno energijo vam omogoča preskrbljenost z lastnim virom električne energije.  Sistem deluje po sistemu neto meritev. Med aprilom in septembrom, ko je obdobje visoke osončenosti, sončna elektrarna proizvede več električne energije, kot jo posameznik potrebuje, zato viške električne energije odda v omrežje. V zimskih mesecih, ko pa je situacija ravno obratna, in je večja poraba od proizvodnje, takrat električno energijo prejme iz omrežja. Omrežje deluje kot hranilnik energije in uravnava viške in manjke električne energije. Tako lahko viške električne energije, proizvedene poleti, brezplačno porabite pozimi.

Ob koncu koledarskega leta, se pri obračunu električne energije upošteva tista količina električne energije, ki predstavlja razliko med prejeto in oddano električno energijo, odčitano na istem merilnem mestu. Kar pomeni, da lahko potrebno količino električne energije pokrijete z lastno proizvodnjo. Zato je ključnega pomena projektiranje ustrezne velikosti sončne elektrarne.


Od dokumentacije do priklopa sončne elektrarne

Naše podjetje vam nudi celovito izvedbo sončne elektrarne na ključ: priprava dokumentov, dostava potrebnega materiala, montaža in končna ureditev objekta. Za izgradnjo sončne elektrarne uporabljamo visoko kvalitetne komponente priznanega proizvajalca Solar Edge, ki omogočajo dolgoročno brezskrbno delovanje sončne elektrarne.

Naša profesionalna ekipa, ki ima vsa potrebna znanja in certifikate, bo poskrbela, da bo postavitev elektrarne potekala za vas čimbolj brez skrbi. Prav tako poskrbimo za nemoten potek vseh potrebnih aktivnosti, ki vključujejo urejanje in pridobitev potrebne dokumentacije in soglasij, do postavitve in priklopa elektrarne na distribucijsko omrežje električne energije.


 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bukovica pri Vodicah 26, 1217 Vodice, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ELEKTROKLIK d.o.o.
Davčna št.:
13286340
Naslov:
Bukovica pri Vodicah 26, 1217 Vodice
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0202 1025 8756 142 (odprt 22.7.2010, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Zdravko Plevel
Kontaktna oseba:
Zdravko Plevel
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 233 830
E-mail:
info@elektroklik.si
Certifikat
Naziv:
ELEKTROKLIK d.o.o.
Naslov:
Bukovica pri Vodicah 26, 1217 Vodice

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč