Image
Image
4144
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew57639.jpg

ETIKS, PODJETJE ZA ENERGETSKI IN TEHNOLOŠKI INŽENIRING ZA KOMPLETACIJO SISTEMOV D.O.O., ŠTORE

Ob Dragi 3 , Štore, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Etiks je generalni zastopnik in uvoznik za litoželezne kombinirane kotle VIADRUS, kotle za lesno biomaso ATMOS ter sončne KOLEKTORJE THERMO/SOLAR. Zastopamo tudi sobne kamine in kotle NORDICA - EXTRAFLAME, PALAZZETTI ter štedilnike na trdo gorivo MORAVIA. Preko svojega prodajnega skladišča v Štorah, opravlja podjetje prodajo uvožene in domače instalacijske opreme za centralno ogrevanje, vodovod in kanalizacijo.

Na trgu nastopamo tudi kot proizvajalec energetske opreme, ki se dopolnjuje z uvoženo opremo. Razvojno smo usmerjeni v področje energetike ogrevalnih sistemov, s poudarkom na IZKORIŠČANJU OBNOVLJIVIH VIROV ENERGIJE.

Kotle čeških proizvajalcev Atmos in Viadrus smo v našem podjetju predelali in dopolnili z napravami za avtomatsko kurjenje biomase: to so lesni sekanci in lesni peleti.

Zaradi vse ostrejših tehničnih, ekoloških in ekonomskih pogojev smo razvili družino novih kotlov na lesno biomaso z imenom ETIKS BIOMATIK. Proizvodni program obsega toplotne kapacitete 25, 50, 75 , 100 in 125 kW. Kotli so vertikalne konstrukcije, opremljeni z avtomatskim doziranjem goriva, čiščenjem in odpepeljevanjem. Zgorevanje je vodeno z lambda sondo.

V našem programu proizvodnje imamo tudi HRANILNIKE TOPLOTE različnih velikosti vključno z ustrezno toplotno izolacijo. Hranilniki se vse več uporabljajo v kotlovnicah za lesno biomaso.

Kotli iz uvoza se v našem podjetju dopolnijo z domačo opremo tako, da kupcu nudimo ENERGETSKE PAKETE opreme, ki omogoča hitro, cenovno ugodno in strokovno ustrezno montažo.

 

Dobavljamo in montiramo tudi :

- pakete SOLARNE in BIOSOLARNE opreme,

- komplete kotlovnic z avtomatskim doziranjem LESNE BIOMASE,

- komplete kotlovnic zakurjenje LESNIH POLEN s predpisanimi HRANILNIKI TOPLOTE in podobne energetske paketne sisteme

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ob Dragi 3 , Štore, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Etiks podjetje za energetski in tehnološki inženiring za kompletacijo sistemov d.o.o.
Davčna št.:
45523215
Kontaktna oseba:
Gračner Mirko
Telefon:
+386 (0)3 7802280
E-mail:
info@etiks.si
Faks:
+386 (0)3 7802292
Certifikat

Socialno omrežje