Image
Image
8631
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew76319.jpg

FERMI, NADOMESTNI AVTODELI, RADOMLJE

Cesta Radomeljske čete 24c , Radomlje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Fermi d.o.o., Radomlje, se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo, prodajo nadomestnih avtodelov ter dodatne opreme za skoraj vse znamke ter tipe serijskih osebnih vozil. Podjetje je nastalo iz obrti leta 1989, katerega panoga je bila obnova zavornih elementov (zavorne čeljusti ali pakne in klešče) ter sklopk (obnova lamel in potisnih plošč – košar), nato pa tudi prodaja nadomestnih avto delov z dostavo mehaničnim delavnicam po celi Sloveniji! V letu 1995 smo se odločili za trgovinsko dejavnost in odprli manjšo poslovno enoto, katera je že po štirih letih postala premajhna za njihov naglo rastoč obseg poslovanja. Tako smo se bili že leta 2000 primorani seliti v štirikrat večjo poslovno enoto v središču Radomelj.

V trgovini imamo več kot 15.000 različnih artiklov ter več kot 38.000 avtodelov na zalogi. Poleg prodaje avtodelov, dodatne opreme in avto kozmetike pa v delavnici še vedno  obnavljamo zavorne klešče za zavorne ploščice, zadnje zavorne čeljusti, sklopke (lamele in košare – potisne plošče), brusimo glave in obnavljamo glave motorjev, izdelujemo bakrene zavorne cevi, obnavljamo roke oziroma vilice ter prešamo ležaje.


OBNOVA AVTODELOV
V delavnici, na cesti Radomeljske čete 24.c, že vrsto let obnavljamo različne avtodele. V preteklosti smo in še sedaj obnavljamo zavorne čeljusti ali pakne oziroma ferode, lamele ter košare sklopk menjalnika ter ostalih transmisijskih elementov kot so vitli in podobno. Obnovimo vam tudi zavorne klešče oziroma čeljusti za zavorne ploščice, brusimo in obnavljamo glave motorjev, izdelujemo kovinske zavorne cevi, obnavljamo roke oziroma vilice ter prešamo ležaje in silen bloke v podvozne elemente.


Obnova zavornih klešč

Zavorna klešča se najprej opere, speska in nato razstavi. Ohišje se nato še enkrat speska ter očisti tudi znotraj. Ko je klešča čista se jo pocinka ali pobarva. Ostali sestavni deli se pregledajo, popravijo, sčistijo in po potrebi zamenjajo (bati, osovine, puše, ležaji...). Na koncu pri sestavljanju pa se zamenjajo še vsi gumijasti deli.

 

Obnova sklopk

Z lamele se odstrani stara obloga. Sledi temeljit pregled vzmeti in sredinskega dela lamele. Če je lamela v dobrem stanju se nato nanjo prikoviči novo oblogo primerne debeline.

 

Obnova zavornih čeljusti

Iz starih čeljusti se odstrani obloga, železna osnova pa se popeska in pobarva. Na koncu se na čeljust nalepi nova obloga primerne debeline in kvalitete.

 

Obnova glav motorja

Glavo sčistimo. Če gre za za pokrivljene ventile, se le ti po potrebi zamenjajo. Enako je z vodili ventilov. Glavo pobrusimo na naležni strani in zamenjamo semeringe oziroma teflone.

 

Zavorne cevi

Po meri vam izdelamo nove zavorne cevi z ustreznimi maticami.

 

Obnova rok

Menjava silent blokov ter zglobov vilic z uporabo stiskalnega stroja ter ustreznih orodij.

 

Menjava križev volana in križev kardana

Menjamo križe volana in kardana.
PRODAJNI PROGRAM

 


Vir: http://avtodeli-fermi.si/o_nas

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta Radomeljske čete 24c , Radomlje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Fermi podjetje za proizvodnjo, trgovino in komercialne storitve, d.o.o.
Davčna št.:
55451047
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 848 233
Telefon:
+386(0)1 722 72 33
Telefon:
+386(0)1 722 78 94
E-mail:
info@avtodeli-fermi.si
Faks:
+386(0)1 722 82 66
Certifikat

Socialno omrežje