Image
Image
6478
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25274.jpg

FOTO ŠKRATEK, JESENICE

Cesta toneta tomšiča 55, Jesenice , , Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Fotografija je moja strast že od nekdaj, saj zelo rad v objektiv ujamem nepozabne trenutke in tako ustavim čas. Fotografija me spremlja celo življenje, septembra 2012 pa se je moja strast do fotografiranja še bolj poglobila s prihodom mojega malega škratka. Zaradi njega sem se fotografiji še bolj posvetil in tako je počasi nastala zamisel o Foto Škratku. Po vseh spodbudnih besedah prijateljev, družine, predvsem pa moje žene, ki mi pomaga pri fotografiranju, sem vedel, da sem na pravi poti.

Po tej poti, ki hodim sedaj, fotografiram novorojenčke, dojenčke, otroke, družine, nosečke… Ob tem neizmerno uživam, saj tudi za vas ustavim čas. V veselje mi je ujeti v objektiv vašo srečo, pa naj bo ta še v toplem maminem zavetju ali pa je ta sreča stara 1 teden, 1 mesec, 1 leto,…

Nekaj fotografij si lahko ogledate v galeriji, vse o poteku fotografiranja pa si lahko preberete v ceniku.

Dovolite mi, da tudi za vas ustavim čas in vam pričaram nepozabne spomine. Veselim se druženja z vami in vašimi škratki.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta toneta tomšiča 55, Jesenice , , Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Foto Škratek, Dejan Šučur s.p.
Davčna št.:
69331502
Mobitel:
+386 (0)51 367 935
E-mail:
foto.skratek@gmail.com
Certifikat