Image
Image
6878
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5182.jpg

GOSTILNA IN PICERIJA PAPATEK, VRHNIKA

Sinja gorica 13 , Vrhnika, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Picerija in gostilna Papatek v Sinji Gorici pri Vrhniki je znana po odlični hrani. S pripravo hrane imamo bogate izkušnje in naši gosti so vedno zadovoljni.

Pri nas razumemo, da ima prava pica v osnovi tanko in dobro pečeno testo. To je prvi pogoj! Osnovne sestavine pice, kot so "pelati, mozzarela, šunka, gobe" pa morajo biti vrhunske kvalitete. Tudi pri vseh ostalih sestavinah na naši pici, smo zelo skrbni, saj pri svojih dobaviteljih doma ter iz Italije kupujemo preverjene izdelke, uveljavljenih blagovnih znamk.
 
Svojo ponudbo smo dopolnili z razvozom hrane – cateringom. Hrano in pijačo vam dostavimo v naših za razvoz hrane opremljenih avtomobilih v katerih vam hrano in pijačo dostavimo pripeljemo toplo in okusno. Hrano vam dostavimo v okolici Vrhnike, po dogovoru pa tudi na želeno lokacijo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Sinja gorica 13 , Vrhnika, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Gostinstvo, Sašo Brus s.p.
Davčna št.:
57913854
Mobitel:
+386(0)51 662277
Telefon:
+386(0)1 6203203
E-mail:
info@papatek.si
Certifikat