Image
Image
5719
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22165.jpg

RESTAURANT BLED, LOCAL FOOD AND APARTMENT

Riklijeva cesta 9, 4260 Bled, Gorenjska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

 RESTAURANT BLED WITH LOCAL FOOD AND APARTMENT 

On the terrace, where we can organize folklore evenings, live music or a medieval feast, we have arranged a real charcoal grill, on which we prepare all kinds of grilled and baked dishes.
The inn can accommodate up to 70 people inside in four separate rooms, the front terrace "porch" has room for 20 people, and the large terrace has room for 104 people.

Our offer includes menus suitable for business meetings, Saturday and Sunday lunches, bus tour visits, organized groups, celebratory events (christenings, birthdays, confirmations, weddings, Abrahams, silver and gold weddings, ...).
In addition to standard menus, we also create custom menus based on your wishes and needs.

For organized groups that want more varied offers, such as lunch, we have prepared interesting programs with animation that show guests Bled in a slightly different way. Together with us you can go into the history of Bled, take a trip to the island with lunch, try authentic Slovenian brandy, premium Slovenian bottled wines, enjoy a medieval show at Bled Castle and enjoy Slovenian folklore dances together with an accordion. All this, together with excellent food, leaves you with an unforgettable memory that shows Bled and the Murko Inn in the most beautiful light.
All programs must be pre-ordered.

Programs

- Medieval Feast
- Wine tasting
- A taste of brandy
- Folklore evening
- To the island of Bled with lunch

Apartment

Category: ***
Area: 50m2
Beds: 4 + 1 add.

In the Murka inn, we rent an apartment for a maximum of 5 people (4 people + 1 extra bed).
The apartment has four rooms, 2 separate bedrooms, a kitchen and a bathroom. Internet access is also available. The parking space is taken care of.

The apartment is located approx. 300m from the lake, which is reached by a path next to the church of St. Martin, and just a little further on you will find the Castle Bath with a slide and a well-kept beach.

Starejši občani Bleda se spomnijo, da je ta gostilna, na začetku tudi mesarija in trgovina v svoji stoletni zgodovini zamenjala že kar nekaj imen in lastnikov. Dolgo smo »gruntali« in naposled »izgruntali«, da obudimo preteklost in gostilno poimenujemo kar po njenem starem imenu Murka.

Pestra zgodovina gostilne nam je narekovala, da se ozremo v preteklost in našim gostom ponudimo čimbolj domače vzdušje in hrano. Tako v naši ponudbi najdete veliko starih slovenskih jedi kot so štruklji, ričet s suhim mesom, gorenjski želodec,… Ne manjkajo pa niti razni biftki, zrezki in ostala »mednarodna« kuhinja.
Posebej smo ponosni na našo vinsko klet, katero smo preuredili iz stare ledenice. V njej hranimo vrhunska buteljčna vina slovenskih vinogradnikov iz vseh slovenskih vinorodnih pokrajin. Na vašo željo organiziramo v vinski kleti pokušino vin za maksimalno 25 gostov.

Na terasi, kjer lahko organiziramo folklorne večere , živo glasbo ali srednjeveško pojedino smo uredili pravi žar na oglje, na katerem vam pripravimo vse vrste jedi z žara, in jedi izpod peke.
Gostilna lahko sprejeme do 70 oseb v notranjosti v štirih ločenih sobah, na sprednji terasi »verandi« je prostora za 20 oseb, na veliki terasi pa je prostora za 104 osebe.

Naša ponudba obsega menije, primerne za poslovna srečanja, sobotna in nedeljska kosila, obiske avtobusnih izletnikov, organizirane skupine, slavnostne dogodke (krste, rojstne dneve, birme, poroke, Abrahame, srebrne in zlate poroke, ...).
Poleg standardnih menijev vam glede na vaše želje in potrebe oblikujemo tudi menije po naročilu.

Za organizirane skupine, ki si želijo, bolj pestre ponudbe, kot je kosilo smo pripravili zanimive programe z animacijo, ki gostom prikažejo Bled na malo drugače način. Skupaj z nami se lahko odpravite v Blejsko zgodovino, se odpeljete z malico na otok, poizkusite pristno slovensko žganje, vrhunska slovenska buteljčna vina, uživate v srednjeveški predstavi na Blejskem gradu in skupaj s harmoniko uživate v plesih slovenske folklore. Vse to vam skupaj z odlično hrano pusti nepozaben spomin, ki vam Bled in gostilno Murko prikaže v najlepi luči.
Za vse programe se je potrebno predhodno naročiti.

Programi

- Srednjeveška pojedina
- Vinska pokušina
- Pokušina žganja
- Folklorni večer
- Na blejski otok z malico

Apartma

Kategorija: ***
Površina: 50m2
Ležišča: 4 + 1 dod.

V gostilni Murka oddajamo apartma za maksimalno 5 oseb (4 osebe + 1 dodatno ležišče).
V apartmaju so štirje prostori, 2 ločeni spalnici, kuhinja in kopalnica. Omogočen je tudi dostop na internet. Za parkirni prostor je poskrbljeno.

Apartma se nahaja cca 300m od jezera, do katerega vodi pot ob cerkvi Svetega Martina, le malo naprej pa Vas čaka Grajsko kopališče s toboganom in lepo urejeno plažo.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
AS TRADING, proizvodnja in trgovina gostinske opreme, Bled, d.o.o.
Davčna št.:
20110103
Naslov:
Riklijeva cesta 9, Bled
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0313 9100 0007 758 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Kosar Jože
Kontaktna oseba:
Kosar Jože
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386 (0)41 245 918
Telefon:
+386 (0)4 5743340
E-mail:
info@gostilna-murka.com
Certifikat
Naziv:
AS TRADING, proizvodnja in trgovina gostinske opreme, Bled, d.o.o.
Naslov:
Riklijeva cesta 9, Bled
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
12:00 - 22:00
Torek
12:00 - 22:00
Sreda
12:00 - 22:00
Četrtek
12:00 - 22:00
Petek
12:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00
Nedelja
12:00 - 22:00