Image
Image
5381
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4781.jpg

GOSTILNA PUSTOV MLIN, ŠMARTNO PRI LITIJI

Cerovica 19, 1275 Litija, Zasavska

Galerija slik

Predstavitev

Smo domača gostilna s 39 letno tradicijo. Ravno prava za praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo porok, praznovanja birme in praznovanja obhajila. Nudimo vam pestro ponudbo glavnih jedi in domačih sladic, znani pa smo tudi po svežih postrveh, ki jih pripravljamo na različne načine.

Nahajamo se na robu gozda, kjer si lahko oddahnete in prisluhnete zvokom narave. Med tednom vam nudimo malice in jedi po naročilu, v soboto in nedeljo pa vas vabimo na kosilo. Poskrbljeno imamo tudi za otroke, saj razpolagamo z velikim otroškim igriščem. Za tiste, ki se po dobrem kosilu radi še malo sprehodite, pa je neposredno od gostilne na voljo sprehajalna pot po gozdu.

Na voljo imamo dvorano z do 90 sedežev, prostor ob šanku s 30 sedeži ter pokrit letni vrt s 60 sedeži. Zato smo pripravljeni na praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo poroke, praznovanja birme in praznovanja obhajila.

Nudimo:

- izvrstno hrano

Nudimo vam pester izbor jedi po naročilu, ob sobotah in nedeljah pripravljamo tudi kosila. Poznani smo po svežih postrveh, ki jih pripravljamo na različne načine. V zimskem času vam nudimo domače koline, za v naprej naročene večje skupine vam tudi prezentiramo pripravo klobas. V času praznikov (Novo leto, Valentinovo, Pust, Martinovo) vam nudimo posebne menuje. Skozi celo leto pečemo domač kruh in ob vikendih domače pecivo.

Po naročilu vam pripravimo domače sladice, torte, mignone, čokoladne praline.

- svečane trenutke

Pripravljamo pogostitve za praznovanja rojstnega dne, praznovanja obletnic, praznovanja abrahama, organizacijo poroke, praznovanja birme in praznovanja obhajila. V primeru večjega števila gostov, vam v letnem času nudimo zabavo pod šotorom. Poleg klasične postrežbe, vam nudimo tudi samopostrežne bifeje.

Pri izbiri hrane in strežbe se vam prilagajamo in skupaj sestavimo ustrezen jedilnik.Obiščite nas!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Gostilna Pustov Mlin Povše Viktor s.p.
Davčna št.:
63761319
Naslov:
Cerovica 19 , Šmartno pri Litiji
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 0100 0695 842 (SKB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0311 0100 0872 964 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Povše Viktor
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 782 102
Telefon:
+386(0)1 8992360
E-mail:
pustovmlin@gmail.com
Certifikat
Naslov:
Cerovica 19 , Šmartno pri Litiji