Image
Image
6858
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4298/80420.jpg

GRADBENI INŽENIRING DOM, NADZOR GRADBENIH DEL, VODENJE GRADBENEGA DNEVNIKA ODRANCI

Dolinska ulica , 9233 Odranci, Pomurska

Galerija slik

Predstavitev

Naše storitve

Gradnja stavb

Zaradi nenehnega in sprotnega sledenja razvoju v gradbeništvu, tako samim tehnologijam gradnje, kot gradbenim materialom, s tem pa tudi samem znanju je naša kvaliteta gradenj opravljena na zavidanja vrednem nivoju. To pa pomeni, da so naši zaključeni gradbeni projekti v popolnem skladju z vsemi gradbenimi standardi in predpisi, kar je zelo pomembno tako iz vidika varnostni objektov kot funkcionalnosti, ki je zelo pomembna pri hidro izolacija in toplotnih izolacijah. Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb velikokrat zahteva tudi tako imenovane projekte izdelave na ključ. V teh primerih pa poskrbimo tudi, če je to potrebno, za skrben izbor izvajalcev inštalacij, krovcev,kleparjeva… tako da so tudi taki projekti v popolnem skladju z načrti naročnikov in njihovimi željami ter seveda zaključeni v dogovorjenih rokih.
Za vas smo pravi izbor, pa naj si gre za večje projekte, gradnje hiš ali poslovnih objektov, za novogradnje ali adaptacije:

  • ker nenehno uvajamo tehnologije
  • ker sproti nadgrajujemo znanje in uvajamo nove gradbene materiale
  • ker poskrbimo za kvalitetno gradnjo v skladu z vsemi standardi in predpisi ter v skladu z načrti investitorjev
  • ker so naše cene v idealnem razmerju s kvaliteto
  • ker se vedno držimo dogovorjenih rokov gradnje


Izdelava fasad

Ne le zato, ker je fasada prva stvar, ki jo mimoidoči opazi pač pa zato ker nosi eno glavnih funkcionalnih lastnosti objekta je izdelava le te izjemno pomembna. Z kvalitetno fasado, oziroma izolacijo pri tej, lahko veliko prihranite tako pri ogrevanju kot hlajenju. Seveda pa je vse pogojeno z brezhibno izvedbo in pravimi materiali glede na situacijo in lokacijo same stavbe. Z našim nenehnim nadgrajevanjem znanja in uvajanjem vedno novih materialov pa smo strokovno usposobljeni, tako za novogradnje ali adaptacije, za strokovno in brezhibno izdelavo fasad.


Keramičarstvo

Naša dejavnost, ki se« vrti« okoli oblaganja tal ter sten je tudi izjemno strokovna in brezhibna. A ker je veliko povpraševanja tudi npr. po kompletnih adaptacijah kopalnic, kjer opravimo vsa dela od svetovanja, pomoči pri razvrstitvi in nakupu opreme, poskrbimo za izvedbo vseh ostalih obrtniških del s pomočjo naših zanesljivih partnerjev, če je to potrebno. Pomembno dejstvo pa je, da vam vselej nudimo izjemno kvalitetne storitve po ugodnih cenah. Kot pika na, tudi pri teh storitvah, vedno opravimo v dogovorjenih rokih.


Tako vršimo največ naslednjih storitev:

  • oblaganje tal in sten
  • kvalitetna adaptacija kopalnic
  • oblaganje raznih stopnišč
  • oblaganje teras

Nudimo tudi projektiranje svetovanje in nadzor.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolinska ulica , 9233 Odranci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
GRADBENI INŽENIRING DOM Dominik Pintarič s.p.
Davčna št.:
54361389
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0234 8026 1299 464 (odprt 6.1.2015, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Dominik Pintarič
Kontaktna oseba:
Dominik Pintarič
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
E-mail:
dominik@gidom.si
Faks:
+386 (0)2 6205055
Certifikat
Naziv:
GRADBENI INŽENIRING DOM Dominik Pintarič s.p.