Image
Image
9481
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew10029.jpg

CELOTNA OBNOVA STANOVANJA MARIBOR Priporočamo

Hočka cesta 37, 2311 Maribor, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

CELOTNA OBNOVA STANOVANJA MARIBOR

V podjetju Adaptacije Hiš, Aleš Petek, izvajamo vsa dela na adaptacijah hiš, stanovanj, kopalnic, vikendov. Naša posebnost so dekorativni ometi! Znanje in izkušnje smo pridobivali iz tujine. Delovne izkušnje in prakso na tem področju imamo že 20 let. V ospredje nas postavlja resnost, vestnost, kvaliteta dela in materialov. Pri opravljanju del upoštevamo željo stranke, pravila gradbene stroke, statiko objekta in možnosti adaptiranja.


Slikopleskarstvo
- pleskanje površin z notranjimi barvami različnih tonov (jupol, spektra, pralne barve, latex, domflok lak, bio apnene barve, aryl, takril, epoksi)
- kitanje-glajenje (jubolin kit, spektra kit, kemaglet kit...)
- oljni oplesk (tesarol...)
- opleski na vodni osnovi za vse materiale
- bandažiranje-kitanje stikov knaufa, rigipsa
- čiščenje in miniziranje kovinskih izdelkov
- pleskanje starih in novih mizarskih izdelkov
- pleskanje napuščev
- pleskanje oken, vrat z lak lazurami (vodne lazure, beltop, belton...)
- protipožarni premazi
- razne impregnacije lesnih in kovinskih izdelkov

Fasaderstvo
Fasada varuje hišo pred zunanjimi vplivi in ščiti pred nihanjem zunanjih temperatur. Hkrati pa vpliva tudi na izgled hiše. Za izdelavo fasad uporabljamo naslednje materiale:

- les
- stiropor
- grafitni stiropor
- kameno volno različnih proizvajalcev

Običajno uporabljamo sisteme BAU-MIT, ROFIX ali WEBER, na željo stranke pa tudi druge sisteme.

Oblaganje tal
- polaganje,brušenje in lakiranje vseh vrst parketov
- polaganje talnih oblog(pvc,tekstil,les)
- polaganje gotovih parketov in laminatov
- obnovo starih parketov

Po želji stranke odstranimo stari parket in ga nadomestimo z novim. Po predhodnem ogledu in strokovnem svetovanju se pri nas stranka lahko odloči za več vrst parketa.

Uporabljamo lake, ki so ekološko neoporečni, okolju prijazni in zdravju neškodljivi. Na željo stranke obložimo tudi stopnišča s parketom, laminatom, gotovim parketom... Na tla in stene polagamo tudi keramiko, kamen...

Suhomontažni sistemi
Suhomontažni sistemi predstavljajo moderno izdelavo notranjih prostorov po želji strank. Prednosti teh sistemov so,da se hitro izvedejo, so poceni in za njimi ni nepotrebne umazanije. Ponujamo širok izbor mavčnokartonskih plošč raznih dimenzij in gradbenofizikalnih lastnosti. Pri nas uporabljamo suhomontažna gradbena sistema knauf in rigps za predelne stene in stenske obloge, za obnovo mansard in za suhe estrihe. S posebnimi sistemi omogočamo raznovrstnost izvajanje gips plošč, ki so odvisne od namena uporabe:

- navadna uporaba
- požarna zaščita
- zaščita proti vlagi
- akustična zaščita
- zaščita pred rtg sevanjem

Pri izvajanju predelnih sten ali obnove mansard na željo stranke lahko uporabimo klasično obdelavo (alu profili, stiropor steklena ali kamena volna …) ali ekološko-bio obdelavo (lesena konstrukcija, uporaba ekoloških izolacij knauf classic, knauf insulation classic in ovčja volna).

Omogočimo vam tudi obdelavo napuščev s fermacel sistemi.

Keramičarstvo
Pri nas se ukvarjamo s polaganjem keramike in kamna (škrilj, granit, marmor). Polagamo vse vrste keramike in kamna na tla, stene, terase, stopnice, pločnike, dovoze…

Naša posebnost je adaptacija kopalnic od A do Ž !!!

Pri adaptaciji kopalnic je potrebno skrbno načrtovati izvajanje del.  Po želji stranke in možnosti adaptacije se prične izvajanje del, ki ga izvedemo v najkrajšem možnem času. Pri nas vam bo adaptacija kopalnice prihranila veliko časa, denarja in skrbi zaradi iskanja in usklajevanja različnih mojstrov. Delo opravimo strokovno, hitro in po vaši želji.

Tesarstvo in krovstvo
Izvajamo tesarska dela v manjšem obsegu. Ponudba vsebuje :

- menjavo starega ostrešja
- izdelavo frčad
- izdelavo pergol
- izdelavo nadstreškov ob ali pred hišo
- izdelavo samostoječih in montažnih prizidkov
- gradnjo brunaric

Pretežno uporabljamo kakovosten smrekov les, po želji pa tudi konstrukcijski les, ki je dolžinsko in širinsko spojen. Strokovno saniramo dotrajane kritine hiš, vikendov, nadstreškov in organiziramo odvoz le teh na deponijo (azbest). Pri adaptaciji ostrešjij je zelo pomembna sekundarna kritina kot zaščita pred vremenskimi vplivi in za pravilno izvedbo zračnega mostu. Sekundarna kritina mora biti prepustna za paro in neprepustna za vodo.

Zato uporabljamo folije (tyvek, beka…). Za adaptacijo starih streh uporabljamo več vrst:

- opečnih kritin (tondach, creaton, bramac)
- kovinskih kritin (hosekra, gerard, trimo…)
- bitumenske skodle (tegola canadese, ico…)

Pri obnovi žlebov, strešnih odtočnih cevi in raznih obrob uporabljamo baker, aluminij, barvni aluminij in cink.

Vgradnja stavbnega pohištva
Strokovno izvajamo vgrajevanje oken, vhodnih vrat, balkonskih vrat in zimskih vrtov. Kvalitetno in ugodno zamenjamo stara dotrajana okna in vrata ter vgradimo nova. Za vgradnjo oken in vrat uporabljamo več vrst materialov:

- les
- pvc
- alu
- les-alu
- pvc-les
- pvc-alu

Uporabljamo okna za klasično zamenjavo staro za novo kot tudi za izvedbo nizko energetskih in pasivnih hiš. Možnost uporabe lesenih oken, ki so 3 ali 4 slojno lepljena (ne prihaja do upogibanja i pokanja lesa) z 68 ali 78 mm profilom. Pvc s 5 ali 6 komornim sistemom. Pri vseh je na izbiro široka paleta različnih možnosti zasteklitve. Izvajamo tudi montažo senčil (polkna, rolete, žaluzije, komarniki). Poskrbimo tudi za okenske police različnih proizvajalcev in materialov.

Vgrajujemo tudi notranja vrata, ki so lahko iz masivnega lesa, furnirja iverala ali plastificirana. Možna je izbira različnih vrst lesa. Brezplačno nudimo svetovanje, izmere in izdajo predračuna.


Gradbeništvo
Opravljamo manjša gradbena dela. Prav tako pa imamo mobilne hiške in manjše montažne prizidke.

Delujemo v teh krajih: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Mestna občina Ptuj, Rače - Fram, Ruše ,Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale

Vir: http://www.adaptacijenakljuc.com

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Hočka cesta 37, 2311 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
HIŠNI IN MIZARSKI SERVIS ALEŠ PETEK S.P.
Davčna št.:
73791342
Naslov:
Hočka cesta 37, 2311 Maribor
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0411 5011 2687 451 (NOVA KBM d.d.)
Kontaktna oseba:
Aleš Petek
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
040851461
Certifikat
Naziv:
HIŠNI IN MIZARSKI SERVIS ALEŠ PETEK S.P.
Naslov:
Hočka cesta 37, 2311 Maribor