Image
Image
4680
  • Turizem
  • Hostli
  • PRENOČIŠČA PORTOROŽ, SOBE OBALA, ROOMS PORTOROSE, SLOVENIJA HOSTEL
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4942/hostel_portorose_slovenia_hostel_portoroz_slovenija_europa_hostel-1672817573.png

PRENOČIŠČA PORTOROŽ, SOBE OBALA, ROOMS PORTOROSE, SLOVENIJA HOSTEL

Senčna pot 2, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Galerija slik

Predstavitev

HOSTEL PORTOROSE SLOVENIA, EUROPA HOSTEL

Europa Hostel Portorož se nahaja v samem centru Portoroža, tik ob glavni avtobusni postaji, kjer lahko že v dveh korakih od nje prispete do Europa Hostla Portorož, ali se podate na potep po prelepi portoroški promenadi, katera se razteza od Lucije do Bernardina in objema najlepšo plažo na Slovenski obali.


V našem hostlu v Portorožu boste imeli vse pri roki, streljaj od plaže, kjer najdete tudi še pestro gostinsko ponudbo, teče tudi prekrasna Pot zdravja in Prijateljstva – PARENCANA. Omenjena pot povezuje Trst in Poreč, kot je nekoč omenjena mesta povezovala ozkotirna železnica, vendar danes je le-ta namenjena pešcem in kolesarjem.


Nekaj parkirnih mest pred Hostlom Europa Portorož vam omogoča parkiranje v času bivanja. Naš letni vrt objet z stoletnimi drevesi pa v vročih poletnih dnevih nudi zavetje pred soncem, kjer si lahko privoščite osvežilno pijačo po vaši izbiri, priredite piknik s prijatelji ali preprosto se sprostite ob branju vaše najljubše knjige. Si predstavljate? Na piknik v Portorož!


Europa Hostel Portorož je opremljen s 50-imi posteljami v 9ih TEMATSKIH SOBAH imenovane po različnih evropskih destinacijah. Nekatere sobe v hostlu imajo lastno kopalnico, druge sobe delijo kopalnico na hodniku. Večposteljne sobe so odprtega mešanega tipa. Tako boste prav v hostlu lahko vedno koga spoznali in morda poklepetali o različnih življenjskih navadah po svetu.

Sobe:

Soba Norveška (8 postelj)

Soba Nizozemska (6 postelj)

Soba Madžarska (4 postelje)

Soba Španija (4 postelje)

Soba Pariz (4 postelje)

Soba Škotska (5 postelj)

Soba Praga (6 postelj)

Soba London (10 postelj)

Soba Grčija (3 postelje)

Soba j (2 postelje)

V Europa Hostlu Portorož nudimo v osnovi nočitev z zajtrkom, na voljo brezplačno je tudi fen za lase, likalnik, pralni in sušilni stroj, skupni hladilnik, ledomat ter po dogovoru tudi zunanji BBQ žar, kjer boste lahko pripravljali svoje najljubše jedi.

V Europa Hostel Portorož so dobrodošle tudi SKUPINE do 50 oseb, kjer po dogovoru lahko pripravimo tudi samopostrežno večerjo, manjše zaključene skupine se bodo lahko družile na našem letnem vrtu. Izkazalo se je, da je prav naš hostel v Portorožu tudi odlična in ugodna priložnost za fantovščine ali dekliščine.

Kaj početi

Poleg že omenjenega zgoraj Europa Hostel Portorož meji z Avditorijem Portorož, kateri zlasti v času poletne sezone nudi obilo  koncertov priznanih mednarodnih avtorjev ter filmskih uspešnic, saj vsako leto gosti tudi Festival Slovenskega Filma.

V spomladanskem času in vse tja do pozne jeseni priporočamo najem koles v hostlu, saj vas lahko  usmerimo v odkrivanje obalnih mest, katere so povezane z Parencano, ali pa vas napotimo v bolj zeleni del Slovenske Istre, med vinograde in oljčnike, kjer boste zagotovo začutili preprost utrip podeželja. Za vse poti imamo tudi kolesarjem in pohodnikom prijazne zemljevide. Za kakšen nasvet smo vedno na voljo. Če pridete k nam z vašim kolesom, imamo tudi kolesarnico, kjer lahko varno spravite vaš konjiček.

V bližini Hostla Europa, se nahaja tudi kongresni center Bernardin, Wellness center v hotelih 
Lifeclass, Casino Portorož in teniška igrišča pri Marini Portorož. Torej razlogov za obisk Portoroža obstaja tudi v ZIMSKIH MESECIH, ne le za zabavo, ampak tudi za športnike naša obala nudi predvsem mile zime, kjer so aktivnosti na prostem mogoče skozi celo leto

Prav zaradi tega naš hostel je ODPRT SKOZI VSE LETO, v času izven glavne turistične sezone je 
priporočljivo rezervirati pred prihodom, da bi se izognili čakanju. Se vidimo v Portorožu!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Senčna pot 2, 6320 Portorož, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ČEVELJ IN ČEVELJ, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
83310410
Naslov:
Senčna pot 2, 6320 Portorož - Portorose
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3400 0101 4318 403 (odprt 8.4.2013, Sparkasse d.d.)
Odgovorna oseba:
Marko Jankovič
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)64 196 760
Mobitel:
064196760
Telefon:
+386 (0)59032574
E-mail:
info@ehp.si
Certifikat
Naziv:
ČEVELJ IN ČEVELJ, trgovina, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Naslov:
Senčna pot 2, 6320 Portorož - Portorose

Kontaktne osebe

Rezervacije