Image
Image
2672
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew65741.jpg

HOTEL CARPYMORE, BIOGRAD NA MORU

Kralja Tvrtka 10, Biograd na Moru, 23210 ,

Galerija slik

Predstavitev

Hotel Carpymore se nahaja tik ob morju in promenadi v starem mestnem jedru Biograda. Ponuja elegantne sobe z brezplačnim brezžičnim internetom, restavracijo in bar. Plaža Soline z objekti za rekreacijo je oddaljena 200 m.

Vse sobe vključujejo satelitsko TV, klimatsko napravo in zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnim toaletnim priborom. V restavraciji poleg drugih jedi strežejo tudi pice.

Lokalna avtobusna postaja, trgovina in muzej so oddaljeni 30 m. Z bližnjega trajektnega terminala se lahko odpeljete do otoka Pašman.

Hotel Carpymore je oddaljen približno 30 km od prijetnega mesta Zadar, kjer si lahko ogledate 1200 let staro cerkev sv. Donata, ostanke rimskega foruma in edinstvene Morske orgle.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kralja Tvrtka 10, Biograd na Moru, 23210 ,

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hotel Carpymore
Govorimo:
 EN
 IT
 HR
Mobitel:
+385 (0)98 392 357
Telefon:
+385 (0)23 386119
E-mail:
info@carpymore.hr
Certifikat

Socialno omrežje