Image
Image
10706
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew3101.jpg

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA, DOMŽALE

Ihanska cesta 2 , Domžale, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Hotel Krona Domžale se nahaja v Domžalah, ob izvozu avtoceste LJ-MB, 16 km od središča Ljubljane. Do teniških igrišč in nogometnega igrišča je samo 300 m. Golf igrišče Golf Arboretum  pa je oddaljeno 5,6 km. 

Hotel Krona je zaradi svoje izredne lokacije je zelo primeren za organizacijo poslovnih srečanj, seminarjev, delavnic in predstavitev. Za tovrstna srečanja sta na voljo dva prostora. Glede na dogovor, lahko pripravimo različne postavitve: U, T, I,  kvadrat, šolska ter kino postavitev. Razpolagamo tudi z videoprojektorjem ter manjšim in velikim platnom. Brezplačna povezava na brezžični internet.

V sklopu hotela najdete tudi bar in restavracijo s teraso, kjer vam postrežejo slovenske in jedi svetovne kuhinje . Za prijetno delovno atmosfero poskrbimo tudi s pestrim izborov prigrizkov, kot so kanapeji, peciva, sadje,… ter toplih in hladnih napitkov. Poleg tega vam lahko pripravimo tudi poslovna oz. delovna kosila in večerje z možnostjo bifeja ter vegetarijanskih in dietnih obrokov. Pogosto gostimo tudi poslovna srečanja, ki vključujejo prenočitve.

Ponuja klimatizirane sobe z balkonom, brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta in satelitsko televizijo z ravnim zaslonom.

V hotelu  sta vam na voljo še oprema za pranje perila in shramba za smučarsko opremo. Ob hotelu je na voljo brezplačno veliko parkirišče.

Bivanje v hotelu možno tudi samo za eno noč! Hotel Krona je kraj, kjer vam lahko zagotovimo diskretnost. V dopoldanskem času nudimo dopoldanski počitek za turiste po naporni vožnji, popoldne pa popoldanski počitek, ki je primeren za gledališke skupine, športnike pred tekmami ... Hotel Krona je dobra izhodiščna točka za turiste, ki odkrivajo lepote Slovenije. 

Imamo velik parkirni prostor tudi za avtobuse in več avtomobilov.

V Hotelu Krona vas čaka ta prava kvaliteta in dobra cena, saj naš moto je "kar je res dobro ne rabi biti tudi  res drago". 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ihanska cesta 2 , Domžale, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Hotel Krona, Bibič Silva Marija s.p.
Davčna št.:
31673171
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)1 7240600
E-mail:
hotel.krona@siol.net
Faks:
+386 (0)1 7240625
Certifikat