Image
Image
3986
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6641.jpg

HOTEL KALISKA B&B, PERNICA

Močna 4 , Pernica, Podravska

Galerija slik

Predstavitev

HOTEL KALISKA B&B

Kaliska B&B je hotel, ki se nahaja le korak onkraj pričakovanj. Do Maribora je deset minut vožnje po avtocesti, katere hrup, pa pri nas ne boste slišali. Nahajamo se namreč v spokojnem okolju naselja Močna. Življenjski utrip je počasen in prijazen. Hotel ima talno in stensko ogrevanje/hlajenje, ki jo omogoča toplotna črpalka. V naših sobah ni klima naprav in za to vam bo telo hvaležno.

Sobe

Vse naše hotelske sobe so lično opremljene in ponujajo maksimalno udobje. Kar nas loči od konkurence je individualizem, ki se izraža predvsem v podobi sob. Pri nas ne boste našli "hotelske" uniformiranosti, prežel vas bo občutek domačnosti. Vse je po "meri človeka" in v Kaliski ne boste iskali majhnega televizorja nekje v kotu sobe, v kopalnici pa ne boste iskali kotička, kjer bi lahko odložili šampon.

Welness

V našem wellness prostoru se lahko pohvalimo s savno, ki jo imamo edini v celotni državi! Gre za vrhunski izdelek legendarnega podjetja Jacuzzi in priznanega italijanskega oblikovalca Apostolija. Vrhunsko oblikovan izdelek je tudi masažna kad priznanega podjetja Teuco. Ponudbo zaokrožuje sprostitveni prostor, ki ponuja enkraten pogled na bližnje jezero in sončna ploščad pred katero se nahaja majhen ribnik.

Delovni čas: 06.00 - 22.00 ure
ŠIKER GOSTILNA (Močna 7, 2231 Pernica)

Vsem gostom hotela Kaliska je na voljo kulinarika gostilne Šiker. Nahaja se le 300 metrov od hotela, do nje pa se lahko sprehodite ali pripeljete z avtom. V njej lahko zajtrk obogatite tudi s kosilom in večerjo oz. s polpenzionom ali polnim penzionom. Gostilna Šiker je verjetno edina gostilna v Sloveniji, v kateri se bogata kulinarična dediščina prenaša iz roda v rod že od leta 1870.

Gostilna Šiker je kulinarični dom s tradicijo. Zakaj dom? Zato, ker se bogato znanje in izkušnje prenašajo iz roda v rod. Vse se je pričelo leta 1870, ko sta Mihael in Ana Schicker, pričela z zgodbo o domači gostilni, ki je kmalu postala priljubljena tako med domačini, kot med popotniki, ki so zašli v te kraje. Po petih generacijah, ki so vsaka na svoj način, pustile neizbrisen pečat na delo te legendarne štajerske gostilne, zgodbo o uspehu nadaljuje Nataša Cotar, ki je diplomirala na Turistici, Visoki šoli za turizem, Portorož.

Delovni čas: 11.00 - 22.00 ure, nedelje in prazniki: 11.00 - 19.00, ponedeljek zaprto.

Rezervacije pričakujemo na telefonski številki 02 720 69 21.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Turistično-gostinska dejavnost Nataša Cotar s.p.
Davčna št.:
69086168
Naslov:
Močna 7, 2231 Pernica
Mobitel:
+386 (0)51 30 00 90
Telefon:
+386 (0)2 7206929
E-mail:
info@siker.si
E-mail:
info@kaliska.si
Faks:
+386 (0)2 7205840
Certifikat
Naziv:
Turistično-gostinska dejavnost Nataša Cotar s.p.
Naslov:
Močna 7, 2231 Pernica