Image
Image
5565
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1270/hotel-korosica-sentjanz-pri-dravogradu_1697453268.jpeg

HOTEL IN RESTAVRACIJA KOROŠICA, KOROŠKA Priporočamo

Otiški Vrh 25d, 2373 Šentjanž pri Dravogradu, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1995

Hotel Korošica
je prvi hotel v Dravogradu s štirimi zvezdicami. Leži v  središču treh dolin in tako omogoča hiter dostop do vseh pomembnejših gospodarkskih subjektov in turističnih točk Koroške, Mislinjske in Dravske doline.

Z zavidljivimi 4 zvezdicami Hotel Korošica zagotavlja vaše odlično počutje. Moderne sobe, opremljene z stilom in okusom, omogočajo gostom popolno udobje. Vse sobe so opremljene s televizijo, minibarom in Wi-Fi internetnim dostopom. Zunanje aktivnosti, ki vam jih ponujamo so tematske pohodne poti, gorsko kolesarjenje in splavarjenje po Dravi.

V Hotelu Korošica lahko prenočijo poslovneži z vsega sveta ,saj jim hotel in njegovo osebje nudi veliko možnosti, da ostanejo vedno pripravljeni in zbrani za naslednje dni, ko se bodo sklepali pomembni posli.

Nastanitvene kapacitete:
- 24 dvoposteljnih sob
- 1 troposteljna soba
- 1 enoposteljna soba
- 4 suite

Poleg namestitvenih kapicitet vam nudimo tematske pohodne poti, gorsko kolesarjenje in splavarjenje po Dravi.

Hotel ima lastno varovano brezplačno parkirišče za osebne avtomobile in avtobuse.

Restavracija hotela vas bo popeljala na pravo gurmansko potovanje. Uživali boste v okusni in zdravi hrani pripravljeni po tradicionalnih receptih s pridihom sodobnosti. Izvrstni kuharski mojstri bodo prav za vas pripravili edinstvene in nepozabne specialitete.

V restavraciji hotela zadovoljimo potrebe gostov vse od jutranje kave, kosila, poslovnega kosila, popoldanskega čaja, koktail prigrizkov do svečane večerje ali banketa. Ob posebnih priložnostih poskrbimo za profesionalno organizacijo in raznovrstno ter izbrano kulinarično ponudbo. To je tudi kraj, idealen za kratek neformalni sestanek ali kratek oddih ob aperitivu in kavi.

Poleg ambienta goste vabijo sveže pripravljene jedi, s poudarkom na ribjih specialiteteh, in bogata ponudba vin, ki s številnimi domačimi in tujimi vini združuje vrhunsko ponudbo. Na Koroškem gostom radi pripravimo tudi specialitete iz bogatega izbora mednarodnih jedi kot so črni rezanci z vongolami v smetanovi omaki, poširan losos z drobnjakovo omako, goveji file s poprovo omako, ajdove palačinke z blitvo in jakobinkami ter druge dobrote. Prirejamo tematske pohodne poti, gorsko kolesarjenje in splavarjenje po Dravi!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Otiški Vrh 25d, 2373 Šentjanž pri Dravogradu, Koroška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KOROŠICA, gostinstvo in turizem d.o.o.
Poslovna oblika:
Hotel Korošica
Davčna št.:
24175684
Naslov:
Otiški Vrh 25D, 2373 Šentjanž pri Dravogradu
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6000 0000 0426 968 (LON, d.d., Kranj)
Odgovorna oseba:
Zofka Kanonik
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386 (0)2 8786912
Telefon:
+386 31 327 422
E-mail:
info@korosica.si
Faks:
+386 (0)2 8786913
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
KOROŠICA, gostinstvo in turizem d.o.o.
Naslov:
Otiški Vrh 25D, 2373 Šentjanž pri Dravogradu