Image
Image
8955
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew56083.jpg

DOSTAVA IN PRIKLOP PLINA NA DOM, PLINSKI CENTER RUDNIK

Dolenjska cesta 185, 1291 , Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Jeklenko, na lokaciji Plinski center Rudnik izvajamo BREZPLAČNA dostavo PLINA NA DOM na področju celotne Ljubljane, Grosuplja, Iga in Škofljice.

Plin v jeklenki dostavimo in priklopimo. Priklop je BREZPLAČEN (plačate samo ceno plina).

  • Plin v jeklenki 10kg (dostava in priklop vključena): 21,97€
  • Plin v jeklenki 5 kg (dostava in priklop vključena): 10,98€


DOSTAVLJAMO
na relaciji:

  • LJUBLJANA
  • BREZOVICA
  • IG
  • ŠKOFLJICA
  • GROSUPLJE
  • VELIKE LAŠČE


Preverjen distributer – garancija varnosti
Plin je eden od najbolj priljubljenih energentov predvsem zaradi enostavnosti uporabe, ki jo prinaša v kuhinjo. Z nekaj previdnosti in rednega vzdrževanja je plin zagotovo tudi varen za uporabo.

Skrb za varnost se prične že v polnilnici, zato plin vedno kupujte pri preverjenem distributerju, ki vam nudi plin v jeklenki z garancijo polnilnice (prozoren-folija ali plastičen garancijski pečat).

Vsakokratna menjava tesnila
V časih začetka uporabe plina, je bilo tesnila v Sloveniji težko dobiti. Tako se je dogajalo, da se je isto tesnilo uporabljalo kar ob nekaj menjavah jeklenk. Ob priklopu jeklenke z matico regulatorja na tesnilu napravimo utore, zato je večkratna uporaba tesnila lahko celo nevarna. Nikakor pa jeklenke ne priklopite brez tesnila.

Ob nakupu vsake jeklenke plina prejmete brezplačno tesnilo, zato ob vsaki menjavi plinske jeklenke uporabite novo tesnilo!

Otroški trik za zagotovljeno varnost
Milnica – kot nalašč za brezskrbno otroško igro, je uporabna tudi za preverjanje ˝plinotesnosti˝. S pomočjo milnice, ki jo s krpo nanesete na spoj plinske jeklenke s cevjo, se lahko prepričate, da plin nikjer ne uhaja. Na morebitnih mestih puščanja, bi namreč plin ˝napihnil˝ milni mehurček, ki bi ga s prostim očesom zlahka videli.

Da boste brez skrbi, vam vsako dostavljeno jeklenko brezplačno tudi priklopimo ter opravimo optični pregled plinske inštalacije.

Varnost plinske napeljave
Črne, rdeče, oranžne,…. Gumijaste cevi za plin novejšega datuma so večinoma modre barve in imajo na sebi zapisano letnico poteka veljavnosti (5 let od proizvodnje). Če vaša cev letnice nima, pomeni, da je starejša od predpisa, ki to veleva, in da je skrajni čas, da jo zamenjate.

Redne preglede plinske inštalacije (ob povprečni uporabi) je priporočljivo opravljati na 2 leti, menjavo cevi in regulatorja pa priporočamo vsakih 5 let.


Vir: http://www.dostavaplina.si

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Dolenjska cesta 185, 1291 , Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Jeklenko, dostava plina
Davčna št.:
14937123
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)41 820 800
Mobitel:
+386(0)31 707 660
E-mail:
info@dostavaplina.si
Certifikat

Socialno omrežje