Image
Image
6019
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2062.jpg

ADAPTACIJE, PVC OKNA IN VRATA, ELEKTRO IN STROJNE INŠTALACIJE, DOLENJSKA, NOVO MESTO, KOČEVJE, HINJE

Žvirče 22 , Hinje

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju JO-ŽI VIDIC d.o.o. je naša primarna dejavnost lastna proizvodnja PVC stavbnega pohištva (okna, vrata). Smo strokovnjaki na področju stavbnega pohištva, za naše stranke pa izvajamo storitve na ključ. V prvi fazi načrtovanje in izbira primernih oken/vrat, ki so optimalna za vaš objekt. Predhodno vedno naredimo tudi izmere na objektu, s čimer zagotovimo, da so naši izdelki optimalni za izbrani objekt.

V podjetju JO-ŽI VIDIC nudimo tudi druge storitve, kot so adaptacije, zaključna gradbena dela, elektro in strojne inštalacije, vzdrževanje objektov, hišniške storitve in čistilni servis.


NAŠI IZDELKI IN STORITVE:

ADAPTACIJE

Podjetje JO-ŽI VIDIC d.o.o. je dokončal že kar nekaj prenov, adaptacij in izboljšav stanovanj v Sloveniji. Naša osredotočenost in odločnost sta osredotočeni izključno na posamezno, stranko. Vaše zadovoljstvo je tisto, kar nas spodbuja in je gonilna sila, ki nam pomaga ustvarjati in adaptirati najbolj osupljive prostore.
Z vašo vizijo in našim strokovnim znanjem ste lahko prepričani, da vam bo prenova doma prevzela srce.
Če iščete izboljšave doma potem je JO-ŽI VIDIC d.o.o. vaša prva izbira. Prevzamemo lahko tudi manjše projekte, kot so barvanje in dekoriranje, polaganje ploščic ali omet.

Izvajamo adaptacije stanovanjskih objektov in poslovnih prostorov, kar vključuje celotni spekter storitev, ki se potrebni pri adaptaciji posameznega objekta ali dela objekta.
Izvajamo adaptacije kopalnic, kar pomeni, da na podlagi predhodnega načrta izvedemo prenovo kopalnice v celoti, kar vključuje rušitvena dela, izvedbo inštalacij (elektrika, voda, centralno ogrevanje, plin, prezračevanje). Izvedemo tudi keramičarska dela in finomontažo kopalniške opreme (wc, omivalnik, bide, kad, tuš kabina, pipe).
Gre za celovito prenovo na ključ, kar lahko izvedemo tudi za vaš celoten objekt. Prednost naših storitev je v tem, da se vam ni potrebno dogovarjati z več mojstri, temveč vse dorečemo mi s stranko - tako v smislu izvedbe, kot tudi rokov. Na ta način prihranite veliko truda in živcev, saj smo partner, na katerega se lahko zanesete in partner, ki delo opravi v dogovorjenih rokih.


ZAKLJUČNA GRADBENA DELA

V stanovanjskih in poslovnih objektih izvajamo celotna zaključna gradbena dela, kar vključuje slikopleskarska in pleskarska dela, keramičarska dela, polaganje podov in talnih oblog, montažo sanitarne opreme, montažo ograj in stopnišč, manjša gradbena dela (postavitev predelnih steh, izvedba tlakov in ometov ipd.), izvedba prebojev za električne ali vodovodne ali strojne inštalacije ...
Vse storitve opravimo na ključ ob predhodnem dogovoru z naročnikom.
Naš moto je hitro, strokovno, brez prelaganje rokov.


SUHOMONTAŽNA GRADNJA

V stanovanjskih in poslovnih objektih izvajamo suhomontažna dela: izdelava predelnih sten, izdelava podstrešij, izdelava spuščenih stropov, zaključevanje zunanjih strešnih konstrukcij ipd.
Pri delu uporabljamo izbrane materiale priznanih proizvajalcev, kar je primarno pomembno pri uporabi materiala v prostorih s povečano vlago.
Suhomontažna dela opravimo na ključ, kar pomeni, da izvedemo celotni postopek, vključno z slikopleskarskimi deli, montažo polic, notranjih vrat, strešnih oken ipd.


ELEKTRO IN STROJNE INŠTALACIJE

Izvajamo celotna elektroinštalacijska dela na stanovanjskih ali poslovnih objektih, kar vključuje načrtovanje in izvedbo vseh predvidenih del.
Opravljamo elektroinštalacijska dela, ki jih je potrebno izvesti za celotni objekt, prav tako pa opravljamo tudi elektroinštalacijska dela za posamezne prostore.
Naše delo vključuje izvedbo klasičnih elektroinštalacijskih del - na novih objektih ali pa ob izvedbi adaptacijskih del na starem objektu.
Standardna elektroinštalacijska dela vključujejo razvod glavne električne mreže, razvod sekundarne električne mreže, vgradnjo inštalacij za pametno hišo, izvedbo inštalacij za poslovno rabo (računalniške mreže, internetne mreže), pripravo inštalacij za alarmne sisteme. Izvedemo tudi finomontažo električnih naprav, kot so svetila, kuhinjski elementi, kopalniški elementi, elementi za sistem ogrevanja/prezračevanja/varovanja itd.


HIŠNIŠKE STORITVE

Nudimo hišniška dela na vašem stanovanjskem objektu, hiši ali poslovnem objektu. Delo hišnika je nepogrešljiv element tekočega vzdrževanja vašega objekta, s čimer se zagotavlja ohranjanje vrednosti objekta ter funkcionalnosti delov in naprav v vašem objektu.
Hišniška dela vključujejo dela v objektu, na objektu in v okolici objekta. Obseg in vrsta dela se dogovori z naročnikom ter se po potrebi lahko dopolnjuje.
Hišniška dela obsegajo: pregled in vzdrževanje stavbnega pohištva, popravilo kljuk in vrat, popravilo ključavnic, zamenjava steklenih površin, evidenca vzdrževanja strojnih naprav v objektu, gasilne opreme ipd. V obseg hišniškega dela spada tudi urejanje okolice, kot je čiščenje snega, obrezovanje drevja in košnja trave.


ČISTILNI SERVIS

Po vsakem gradbenem posegu v hiši, stanovanju ali poslovnem prostoru je potrebno prostor temeljito očistiti, saj med samimi deli nastane zelo veliko fine in manj fine umazanije, ki jo je potrebno odstraniti.
V našem podjetju nudimo storitve generalnega čiščenja objekta po gradnji, adaptaciji oz. manjših ali večjih vzdrževalnih delih na objektu.
Delo opravlja strokovno usposobljeno osebje s profesionalnimi sredstvi za čiščenje talnih, stenskih in stropnih površin.


VZDRŽEVANJE OBJEKTOV

Želja vsakega lastnika nepremičnine, ki je vložil veliko sredstev v samo izgranjo ali adaptacijo hiše, stanovanja ali poslovnega prostora je, da bi mu ta dolgo in kakovostno služila - brez večjih finančnih vložkov.
Iz tega razloga je zelo pomembno, da se objekti tekoče in redno vzdržujejo, saj s tem preprečimo morebitno škodo oz. nepotrebne stroške, ki bi lahko nastali v primeru, če objekta ne bi vzdrževali.
Naše storitve obsegajo vsa redna servisna in vzdrževalna dela na objektu, kot so čiščenje žlebov, čiščenje odtokov, popravilo strešne kritine, pleskarska dela, menjavanje svetlobnih teles, menjava stikal, popravilo sanitarne opreme, vzdrževanje sistemov centralnega ogrevanja itd.


PRODAJA PVC VRAT

Vnesite svežino v vaš dom s kakovostnimi, energetsko varčnimi, dvižno-drsnimi PVC vrati sodobnega dizajna, ki obenem zagotavljajo tudi visoke varnostne standarde.

PVC vrata so odlična izbira za vsak dom v Sloveniji, ne glede na slog ali starost. Dvojno zastekljena PVC vrata vam nudijo neverjetne prednosti, lastnosti ter osupljiv slog.
Naša PVC vrata znamke KBE System vam nudijo vse, kar si lahko želite od PVC vrat. Naša PVC vrata so trpežna in odporna na posledično skoraj vse. Upirajo se vsem napadom potencialnih vsiljivcev. Poleg tega pa jih opremimo z varnimi sistemi zaklepanja.
PVC vrata vam zagotavljajo tudi odlično izolacijo in zaščito pred vremenskimi vplivi ter ohranjajo vaš dom topel in suh ves čas.

Naš cilj je, da vam ponudimo vso pomoč in nasvete, ki jih potrebujete pri izbiri pravih PVC vrat na prijazen in brezhiben način.
Dobavljamo in vgrajujemo samo vrata vrhunske kakovosti, vsa profesionalno opremljena za vaš popoln mir.

Verjetno še niste videl zgradbe, ki ne bi imela vhodnih in notranjih vrat. Čeprav so včasih ljudje prisegali na lesena vhodna in notranja vrata, je tehnologija danes tako napredovala, da imamo na izbiro tudi PVC vhodna vrata. Seveda poleg vsega danes poznamo različne dimenzije in vrste PVC vhodnih vrat. Lahko izbiramo med enokrilnimi, dvokrilnimi, protivlomnimi in še bi lahko naštevali.

Zakaj izbrati PVC vhodna vrata?

Najprej naj poudarimo, da je PVC močan, čvrst in izjemno odporen material, ki ne potrebuje vzdrževanja. Lesena vhodna vrata je potrebno večkrat premazati z zaščitnim lakom, poleg vsega pa vemo, da je les 'živ', kar pomeni, da se neprestano razteza. To pomeni, da lahko vrata skozi čas povzročajo veliko težav pri samem odpiranju. PVC vhodna vrata so odporna tako na nizke, kot tudi na visoke temperature. PVC je praktično izjemno težko zlomiti ali poškodovati, saj je narejen z največjo upornostjo. PVC vhodna vrata so torej primerna za prav vsako zgradbo; pa naj bo javna ali zasebna.


Pri nas lahko ŽE V 5 DNEH dobite PVC okna in vrata znamke KBE System. Oglejte si našo ponudbo in prednosti, ki vam jih ponujajo izdelki znamke KBE System na tem linku storitve-vidic.si/pvc-vrata.


PRODAJA PVC OKEN

Okna PVC so se v zadnjih letih uspešno uveljavila kot zelo zanesljiv material za lastnike stanovanj in uspešno nadomestila les kot normo. Okna PVC podjetja KBE System so sodobno zasnovana tako, da predstavljajo najboljše v smislu dizajna in varnosti, pri čemer so vsa dobljiva po dostopni ceni.
Odločitev za PVC okna podjetja KBE System lahko pripomore k temu, da bo vaš dom energetsko učinkovitejši in lahko celo zmanjša vaše stroške.


MONTAŽA PVC OKEN IN PVC VRAT

Zaupajte montažo oken in vrat izkušenim strokovnjakom, saj je od strokovne montaže odvisno ali bodo okna oz. vrata izpolnjevala primarne zahteve glede tesnenja, prezračevanja in ustreznega prehoda svetlobe.

Montaža mora biti izvedena skladno z vsem tehničnimi postopki in zakonitostmi, obenem pa morajo zagotoviti energijsko varčno in brezhibno uporabo oken ali vrat. Vsi spoji morajo biti pravilno zatesnjeni, s čimer zagotovimo toplotno in zvočno izolativnost oken oz. vrat. Posebno pozornost je potrebno posvetiti temu, da je okensko ali vratno krilo vstavljeno tako, da nemoteno deluje v fazi odpiranja in zapiranja.

Meritve: Montaža oken in vrat je razdeljenja v več faz, med katerimi je najbolj pomembna izmera, s katero zagotovimo, da se bodo okna oz. vrata optimalno vgradila. Na terenu opravimo strokovno izmero, na podlagi katere se pripravijo izbrana okna oz. vrata, s čimer dosežemo, da bo funkcionalnost oken in vrat optimalna.


ZIMSKI VRTOVI

Zimski vrt je navadno tisti prostor, kjer si lahko vsakdo ustvari svoj raj tako v stanovanju, kot tudi v hiši. Zimski vrtovi imajo lastnost zunanjega prostora, pri tem pa lahko kljub vsemu uživate v udobni notranjosti v vseh letnih časih. Vsekakor to zahteva natančno in kvalitetno izdelavo ter neprecenljive izkušnje. Pri izdelavi načrta za zimski vrt je ključnega pomena dejstvo, da je narejen po vašem okusu in željah ob upoštevanju arhitekturne zasnove hiše ter seveda naravnih danosti.

Zadovoljstvo strank je glavni cilj tudi v našem podjetju, zato vam izdelamo popolnoma brezplačno ponudbo za izgradnjo čudovitega in svetlega prostora. S svetovanjem in izkušnjami bom uskladili vaše želje in naše predloge, ter tako ustvarili prostor, v katerem se boste počutili naravnost odlično. Strokovnjaki vam bodo zimski vrt postavili hitro in kar je najbolj pomembno – kvalitetno. Tako boste lahko v novo pridobljenem prostoru maksimalno uživali kot del narave.

Vaše zadovoljstvo je naš recept za uspeh – hitro, kvalitetno in strokovno. Naj bo zimski vrt najbolj svetla točka vaše hiše in košček raja, kjer se boste popolnoma sprostili.


KOMARNIKI

Gotovo vas je kdaj zbudil nadležen zvok komarja in motil vaš dragocen spanec? Si zaradi tega ne upate odpreti oken in zračiti dom? V našem podjetju vam ponujamo rešitev, s katero je lahko vaša težava hitro odpravljena – kvalitetne komarnike. To je zaščita, ki je narejena iz izjemno goste mreže, da prepreči insektom vstop v notranje prostore. Pri tem mora biti še vedno dovolj pretoka zraka in svetlobe v samo notranjost.

S komarniki boste odgnali mrčes in tako trajno rešili težavo, ki vas je motila leta in leta. Poleg vsega so narejeni na izjemno kvaliteten in okolju prijazen način, kar je danes ključnega pomena. V našem podjetju vam izdelamo brezplačno ponudbo za izdelavo komarnikov, saj smo prepričani v kvalitetno in hitro izdelavo. Po naročilu vam izdelamo poljubno število komarnikov, pri tem pa vam bomo podali koristne nasvete naših strokovnjakov.

Komarniki vas bodo tako varovali pred nadležnim mrčesom, poleg vsega pa vas bodo navdušili s kvaliteto ter hitro montažo. Zaščitite se pred mrčesom, spustite v dom svež zrak in imejte kvaliteten spanec – pokličite nas za izmero in pripravo ponudbe. Ne bomo vas razočarali...


ROLETE

Rolete so odlično senčilo za okno in še vedno najpogosteje vgrajen dodatek za različne zgradbe. Danes vemo, da predstavljajo steklene površine v prostoru nekakšen toplotni most, zato smo lahko energetsko zelo potratni. V primeru, da imate vgrajene in spuščene rolete, pa lahko prihranite kar do 30 odstotkov energije. Vsekakor se to pri današnjih dragih energentih cenovno zelo pozna. Mogoče so bile včasih rolete precej monotone, vendar danes temu vsekakor ni več tako. Ponujamo vam široko paleto rolet, ki so prilagojene glede na vašo zgradbo.

Kvalitetno izdelana in vgrajena roleta lahko predstavlja prihranek in zaščito vaših oken. Poleg vsega boste imeli zasebnost in senčenje. V našem podjetju se tega zavedamo, zato so naše izkušnje pri izdelavi in montaži rolet glavna prednost na trgu. Prilagajamo se vašim potrebam in vam izdelamo visoko kvalitetne rolete, ki vas bodo varovale ter popolnoma zatemnile prostor.

Izbirate lahko med pestro ponudbo in brezplačnim svetovanjem. Montaža je narejena hitro, strokovno in predvsem kvalitetno. Vsaka stranka je za nas unikat, zato vas bomo s ponudbo ter kvaliteto gotovo navdušili. Oglejte si našo bogato ponudbo in nas brez oklevanja kontaktirajte. Navdušeni boste!


ŽALUZIJE

Žaluzije so idealna rešitev za senčenje vaših poslovnih ali bivalnih prostorov. V osnovi poznamo dve vrsti žaluzij: zunanje in notranje. Žaluzije so izdelane iz nerjavečih kovinskih materialov, tako da so enostavne za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Čistimo jih z vodo oz. ustreznimi čistilnimi sredstvi.

Z žaluzijami uravnavamo tudi količino svetlobe v samem prostoru, kar nadzorujemo s posebnimi ročnimi ali strojnimi mehanizmi izbranih žaluzij. Oblike senčil so različne; tako po velikosti, kot tudi obliki.

Obstajajo tudi različni načini pritrjevanja oz. montaže žaluzij, odvisni od zahtev naročnika, tako da se pri izdelavi in montaži v celoti prilagodimo vašim potrebam. Pri izboru žaluzij je pomembno tudi to, da je na voljo široka barvna paleta, s katero lahko ustrežemo željam naročnika v skladu z njegovimi zahtevami.


PLISERJI

Žaluzije so vse bolj priljubljena senčila, ki so primerna tako za stanovanjske objekte, kot tudi za pisarne. Vsekakor so to vsestranski dodatek k oknu, ki naredijo dom ali pisarno veliko bolj praktično. Žaluzije so narejene iz vodoravnih alu lamel, ki jih lahko poljubno zapirate in nastavljate. Vsekakor pa morajo biti narejene kar se da kvalitetno.

V našem podjetju vam izdelamo kvalitetne zunanje in notranje žaluzije, ki vas bodo učinkovito ščitile pred sončnimi žarki, nezaželenimi pogledi in hkrati služile kot dekorativni element. V podjetju stremimo k natančni, hitri in predvsem kvalitetni izdelavi žaluzij, poleg vsega pa vam nudimo veliko izbiro različnih barv in izvedb. Kvalitetno izdelana senčila boste enostavno uporabljali in z njimi regulirali svetlobo v prostoru.

Prednost naših žaluzij je v vrhunskem dizajnu in kvalitetnih materialih ter sami izdelavi. Poleg vsega se popolnoma prilagodimo vašim željam in vas razveselimo z nasveti naših strokovnjakov. Tako boste lahko naša kvalitetna senčila uporabljali leta in leta. Želite brezplačno ponudbo in izdelavo po meri? Brez težav nas kontaktirajte in v najkrajšem možnem času vas bomo razveselili tako s prilagodljivostjo, kot tudi tehnično dovršenostjo.


POLICE

Gotovo ste že kdaj videli kakšno zgradbo, ki ni imela polic in ugotovili, da je zaradi tega manj privlačna, oblikovno nedovršena in umazana. Prav imate! Police so gotovo nepogrešljiv sestavni del vsakega okna, saj odlično dopolnjujejo celoten izgled tako na zunanjem delu, kot tudi v prostorih. Police so namenjene tako za zaščito, kot tudi za uporabo. Zunanje okenske police ščitijo fasado pred umazanijo, medtem, ko notranje služijo za zaščito stene pod oknom. Poleg vsega jih lahko brez težav uporabite za rastline.

Naši strokovnjaki vam bodo sestavili ugodno ponudbo okenskih polic in vam pri tem svetovali pri izbiri materiala. Ponudba je prilagojena vsaki posamezni stranki, saj je vaše zadovoljstvo na prvem mestu za naše podjetje. Med široko izbiro polic boste gotovo našli tisto, ki bo ustrezala vašemu okusu. Poleg vsega vam bomo ne le svetovali in izdelali ponudbo, marveč vas kasneje navdušili s kvalitetno ter hitro montažo v roku.

Zato nikakor ne oklevajte in nas pokličite za izmero ter pripravo neobvezujoče ponudbe. Prepričani smo, da vas bomo navdušili tako s ponudbo kot z izvedbo – garantirano brez reklamacij.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
JO-ŽI VIDIC d.o.o.
Poslovna oblika:
JO-ŽI VIDIC, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.
Davčna št.:
91482640
Naslov:
Žvirče 22, 8362 Hinje
Odgovorna oseba:
Jože Vidic
Mobitel:
+386 (0)41 710 569
Telefon:
+386 (0)7 3043978
E-mail:
info@storitve-vidic.si
Certifikat
Naziv:
JO-ŽI VIDIC d.o.o.
Naslov:
Žvirče 22, 8362 Hinje

Kontaktne osebe

Povpraševanje in svetovanje