Image
Image
7903
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/680/logo34-1501136162.png

KAMNOSEŠTVO | GRANITNE STOPNICE | KUHINJSKI PULTI | MARMOR GRANIT

Dolenji Boštanj 56, 8294 Boštanj

Galerija slik

Predstavitev

 

Podjetje Kamnoseštvo Grama je ustanovil Vojko Železnik v Sevnici leta 1991, katero je v zasebni lasti.
Po večletnih izkušnjah v enem od največjih gradbenih podjetij v Sloveniji, na delovnem mestu vodstva gradbišč in delu v komerciali, se je porodila ideja za lastnim proizvodnem podjetju v okviru gradbeništva, tako je nastalo kamnoseško podjetje GRAMA. Naziv grama je sestavljenka iz besed granit - marmor.
Sodobno opremljen proizvodno - poslovni objekt se nahaja v industrijsko-obrtni coni Dolenji Boštanj 56e, Boštanj - občina Sevnica. V podjetju je stalno zaposlenih do 15 ljudi.
Industrijska proizvodnja se izvaja z tehnično najsodobnejšo računalniško vodeno strojno opremo, zaposleni pa tudi obvladajo najstarejša ročna opravila v kamnoseštvu - restavriranje, razne obdelave naravnih kamnov, kot so klesanje, štokanje, špičenje, ščetkanje ...

Material na zalogi; v skladišču se vedno nahaja več kot petdeset različnih barv marmorja, granita, poldragih kamnov in ostalih kamnin. Da bi bila odločitev pri izbiri lažja, si lahko stranke material ogledajo tudi v živo.

Proizvodni program obsega obdelavo in montažo naravnega kamna v gradbeništvu – opremi raznih objektov, kjer se montirajo obloge tal, sten, stopnic, polic, miz, raznih pultov, fasad, fontan, kaminov in ostale notranje opreme ter tudi izdelavo in montažo vseh vrst nagrobnih spomenikov. Izdelke iz naravnih kamnov tudi dostavimo oziroma na željo strank zmontiramo na območju cele Slovenije. Z več kot petindvajsetletnimi izkušnjami na področju kamnoseštva in neprestanim izobraževanjem zaposlenih si je podjetje zagotovilo visoko stopnjo zaupanja pri poslovnih partnerjih.

Nagrobni spomeniki po naročilu;
Kamnoseštvo Grama izdeluje nagrobne spomenike po naročilu oziroma individualnih željah stranke. Če ima le-ta že izbrano idejo, kako naj bi nagrobnik izgledal, izdelamo načrt v 3D izrisu, kjer do potankosti izrišemo in dodelamo vse detajle ter tako skupaj pridemo do želenega rezultata.Različni naravni kamni se s časom pod različnimi (tudi ekstremnimi) vremenskimi vplivi različno spreminjajo, kar moramo upoštevati pri izbiri vrste kamna. Najprimernejši kamen za tovrstne izdelke je granit. Ostale vrste materialov pa kljub temu niso izključene. Z ustrezno površinsko in globinsko zaščito lahko tudi nagrobniki iz ostalih vrst kamnov ostanejo prvotnega videza več desetletij. Natančnost izdelave in kvaliteta kamna sta vidni na raznih detajlih, kot so robovi in stiki, predvsem pa na ploskovno obdelani površini.

Že izdelani nagrobni spomeniki na zalogi;

Na zalogi imamo izdelanih vedno med 180 in 200 komadov napisnih plošč za nagrobne spomenike iz raznih vrst in barv granitov, kakor tudi 50 kompletov sestavljenih nagrobnih spomenikov. Tako si stranke lahko v živo ogledajo izdelke, barve naravnih kamnov, kakor tudi vse detajle in si tako lažje izberejo izdelek.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Kamnoseštvo Grama, Vojko Železnik s.p.
Davčna št.:
34090991
Naslov:
Dolenji Boštanj 56e, 8294 Boštanj
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 2793 095 (odprt 22.1.2016, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Vojko Železnik
Govorimo:
 SI
 EN
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 613 724
Mobitel:
+386(0)31 363 400 - komerciala
Telefon:
+386 (0)7 816 20 80
E-mail:
info@kamnosestvo-grama.si
Faks:
+386 (0)7 814 16 69
Certifikat
Naziv:
Kamnoseštvo Grama, Vojko Železnik s.p.
Naslov:
Dolenji Boštanj 56e, 8294 Boštanj