Image
Image
16081
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew57388.jpg

KAVNI AVTOMAT SAECO PHILIPS, PRODAJA, SERVIS, ODKUP Priporočamo

Tržaška cesta 133, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Saeco je priznana blagovna znamka, ki je specializirana za visokokakovostne kavne avtomate. Njihovi aparati so znani po vrhunski tehnologiji, elegantnem dizajnu in enostavni uporabi. Ta kavni avtomat je posebej zasnovan za zahtevnejše uporabnike, ki cenijo odlično kavo in iščejo napredne funkcije. Ponuja prodajo, servis in možnost odkupa, kar zagotavlja popolno zadovoljstvo strank.

Glavne značilnosti:

    Visoka kakovost izdelave: Saeco slovi po kakovostnih materialih in trpežni konstrukciji. Kavni avtomat je zasnovan tako, da zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.

    Napredna tehnologija pri pripravi kave: Aparat uporablja najnovejše tehnologije za pripravo popolne kave. Prilagodljive nastavitve temperature, tlaka in mletja kave omogočajo uporabniku popoln nadzor nad končnim rezultatom.

    Enostavna uporaba: Kljub naprednim funkcijam je kavni avtomat preprost za uporabo. Pregleden zaslon na dotik ali intuitivni upravljalni gumbi omogočajo enostavno nastavljanje in upravljanje.

    Raznolikost kavnih specialitet: Aparat omogoča pripravo številnih kavnih specialitet, kot so espresso, kapučino, latte in druge. Prilagodljiv sistem omogoča prilagajanje jakosti, velikosti in temperature pijače glede na osebne preference.

    Servisna podpora: Saeco zagotavlja visokokakovostno servisno podporo za svoje izdelke. Izkušeni tehnični strokovnjaki so na voljo za reševanje morebitnih težav in vzdrževanje aparata.

    Prodaja, servis in odkup: Ponudnik zagotavlja celovito storitev, vključno s prodajo kavnega avtomata, rednim servisiranjem za ohranjanje optimalnega delovanja ter možnostjo odkupa, če se uporabnik odloči za nadgradnjo ali zamenjavo aparata.

Zahvaljujoč tem značilnostim je kavni avtomat Saeco idealna izbira za zahtevnejše ljubitelje kave, ki iščejo kombinacijo vrhunske kakovosti, napredne tehnologije in odlične storitve.

Philips je prepoznavna blagovna znamka, znana po inovativnih in kakovostnih gospodinjskih aparatih. Njihov kavni avtomat, zasnovan posebej za gostinske objekte s srednje visoko stopnjo uporabe, ponuja zanesljivost, udobje in odlično kakovost kave.

Glavne značilnosti:

    Zmogljivost zahtevnega delovanja: Philipsov kavni avtomat je zasnovan za zadovoljevanje potreb turističnih kmetij, penzionov, apartmajev in brunaric, ki služijo kavo do 50-krat na dan. Visoka zmogljivost omogoča nemoteno oskrbo gostov, ne glede na intenzivnost prometa.

    Napredna tehnologija priprave kave: S sodobno tehnologijo za mletje kave, prilagajanje temperature in tlaka, avtomat omogoča pripravo bogatega in aromatičnega napitka, prilagojenega željam in okusu gostov.

    Večfunkcijske možnosti: Kavni avtomat ponuja različne možnosti priprave kave, vključno z espressom, kapučinom, lungom in drugimi. Prilagodljivost pri izbiri specialitet zadovoljuje različne okuse vaših gostov.

    Enostavna uporaba in vzdrževanje: Z intuitivnim upravljanjem in preprostim vzdrževanjem je kavni avtomat prijazen do uporabnikov in omogoča nemoteno delovanje tudi ob hitrem tempu dela.

    Prodaja, servis in odkup: Ponudnik zagotavlja celovito storitev, ki vključuje prodajo, redno servisiranje za ohranjanje optimalnega delovanja ter možnost odkupa, ko se odločite za nadgradnjo opreme.

    Estetski dizajn: S kompaktnim in sodobnim dizajnom se kavni avtomat odlično vklaplja v različne prostore turističnih nastanitev, prispeva k prijetnemu okolju ter dopolnjuje celotno izkušnjo gostov.

S Philipsovim kavnim avtomatom boste gostom ponudili vrhunsko kavno izkušnjo, medtem ko vam bo zanesljiva zmogljivost omogočila nemoteno delovanje.

Ko zadiši po odlični kavi.

Kadar vonjamo kavo takoj pomislimo na čas ko se za trenutek ustavimo in malo odpočijemo, vonj kave je sinonim za pavzo.

Tega se v našem podjetju še zelo dobro zavedamo, zato vam v svojem izboru po dolgoletnih izkušnjah ponujamo najboljši kavni avtomat na trgu od podjetja Saeco in Philips.
Z nakupom odličnega kavnega avtomata ste lahko popolnoma brez skrbi saj vam bo služil dolga leta.
Za dolgoletno delovanje kavnega avtomata pa poskrbimo z morebitnimi rednimi servisi.

Vas skrbi kako do kave, nikar kavo vam lahko tudi odpošljemo.

Naj za trenutek sprostitve poskrbi kar vaš kavni avtomat.


- servisiranje ekspreso kavnih aparatov italijanskega proizvajalca Saeco in Philips
- prodaja in montaža novih aparatov
- prodaja in odkup rabljenih aparatov
- prodaja kave in ostalih surovin za kavne aparate
- prodaja materiala za vzdrževanje (filtri, tekočine za v.kamen)
- prodaja kave


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Tržaška cesta 133, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Kd kavomati Kobe Damjan,servis in prodaja, s.p.
Davčna št.:
80607128
Naslov:
Tržaška cesta 133 , 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0205 3026 0417 154 (NLB d.d.)
Kontaktna oseba:
Damjan Kobe
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)31 831 537
Mobitel:
031831537
E-mail:
info@kdkavomati.si
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Kd kavomati Kobe Damjan,servis in prodaja, s.p.
Naslov:
Tržaška cesta 133 , 1000 Ljubljana